zondag 26 februari 2012

Houten tuinladder…

In woon- en tuinbladen had ik al vaak mooie houten ladders zien staan. Het liefst had ik er zelf ook één en dan in zo’n grote romantische tuin, waar witte lakens aan een waslijn wapperen en lange tafels gedekt staan, met appelbomen, veel zon én zo’n mooie ladder.

Home & Lifestyle
Al voldoet onze tuin niet aan voornoemde beschrijving, toch ben ik met dat plekje groen bij huis erg blij en zag ik een ladder daar ook wel voor me. Maar zo goedkoop zijn ze vaak niet, dus ik keek er naar uit maar daar bleef het dan ook bij.

Home & Lifestyle
Totdat ik vorige week een rondje in de regio reed en bij een kringloopcentrum wat achteraf deze stevige houten ladder zag staan, zonder dat er een prijs op aangegeven stond. Toen ik hoorde dat ik er € 7,50 voor moest betalen, was ik verkocht.

Home & Lifestyle
Een al wat oudere man van de kringloop liep bijzonder vriendelijk mee naar de auto, want het was de vraag of de ladder daar in zou passen. Maar je ziet het, de ladder staat inmiddels in de tuin, voorlopig tegen onze kronkelwilg die in het najaar helemaal teruggesnoeid is en over een aantal weken weer flink gaat uitlopen.

Home & Lifestyle
De stam van de wilg zie je op de foto’s bijna niet meer terug, want de hedera vindt het heerlijk om hier tegen aan te groeien.  De komende tijd zal daar flink gesnoeid gaan worden om de stam weer wat meer lucht te verschaffen.

Nu is de tuin nog behoorlijk kleurloos, maar als ik in gedachten voor mij zie hoe het er over een paar maanden bij staat, kan ik daar helemaal blij van worden! En deze ladder past uitstekend in het plaatje dat ik voor ogen heb….


Ik wens je een hele fijne week!

Liefs, Ingrid

66 opmerkingen:

De Lorelei Brocante. zei

Ohh die tuin,lakens,lange gedekte tafel..........ik zie het zo al voor me......hmmmmmm
Kan vast ook in jou tuin hoor !! mischien wordt het wat krap maar aacchhhhh het gaat om de sfeer hé, haha ja toch, het idee hé..
En 7,50 voor die ladder ???????? helemaal top !!
bovendien ook nog eens handig als ie stevig is en dat lijkt me wel hé.
Op naar de LENTE !!!

lieve groet
Dicky Marie

Susis gelbes Haus zei

Ohhhh my dear.. yes I love them soooo much.. In my livingroom is a white :o) wonderful Pictures..
Kisses and many hugs
Susi

Le Style zei

Na ja, 7,50 geweldig!!
Zie het plaatje helemaal voor me van de tuin die jij zo mooi omschrijft. Dit hoekje heeft het sfeertje hoor. En vast en zeker strakjes nog meer wanneer alles uitkomt!

Fijne zondagavond .....

Lieve groet van mij

Huis van "Mijn" zei

Alles is heerlijk/genieten...
de ladder
de kringloop
de Lente
de tuin.

Fijne dag,

Groeten Willianne

Home fourteen zei

Wat een mooie ladder heb je gescoord zeg, en dat voor 7,50!!!!:) Te gek!!! k zie het al helemaal voor me, maar in jouw tuin staat ie geweldig hoor, en romantisch ja dat moet je zelf maken!!! Laat de zon maar komen. Gr. Jac.....

Created by Essie zei

Ziet er er erg leuk uit. Ja je hebt dat soms je zoekt en soms loop je er zo tegen aan.
Nou wie weet heb je straks je plaatje compleet.

Lieve groet
Esther

Corine(THUIS) zei

Een koopje Ingrid! En helemaal leuk, in wat voor tuin ook :)
Hier staat er ook één, al jaren en echt niet meer te gebruiken..sommige treden zijn al helemaal vermolmd, maar het plaatje is wel compleet!

http://truutske.blogspot.com zei

Bofkont...deze was gewoon voor jou bestemd....hij stond op je te wachten en ja hoor...je nam hem mee om hem een prachtig plekje in je tuin te geven die je zodra het lente is....gaat voorzien van prachtige gedekte tafels met witte lakens ...en genieten.
Meis...hij is helemaal top!!!
Ik kan me jouw blijheid zo goed indenken.
Wens je een plezierige avond, Groetjes, Trudie.

Anita zei

Wahah 7,50 euro dat is pas een koopje !!!!
Voor dat geld zou je hem nog te voet naar huis zeulen hihi
Ik vind hem prachtig :-)
Maarre die wapperende witte lakens en zo'n mooi gedekte tafel is ook wel aantrekkelijk.
Kom maar op met het VOORJAAR
Groetjezz lfs mij

Twinstyle zei

Ik droom al helemaal weg bij die omschrijving. Heerlijk!
Maar ik ben het er helemaal mee eens. Hij staat prachtig in je tuin. Al is die dan wat kleiner, de sfeer maak je zelf en dat lukt je prima!

Liefs Wendy

Gerry zei

Zie je, geduld wordt beloond!
En straks als de lente daar is, en je tuin weer kleur en fleur krijgt, krijgt hij een heel mooi plekje, vlakbij de lange tafel met witte kleden, waar je heerlijk met je dochters high tea houdt.
Zie, daar kun je zo heerlijk over dromen en fantaseren.
Maar dan moet wel de zon komen die ze vandaag beloofd hadden, maar die niet kwam.

Lieve groet,
Gerry

Joke zei

Wat mooi met die klimop erbij!!
EEn mooi plaatje
maar de ladder is ook mooi
ik zoek een halve voor in de badkamer vind hem erg mooi!!
Fijne avond nog
Lieve groetjes Joke

Colin zei

Wat een geweldige koop en zo leuk hè die tuinplannen ... ik kan niet wachten tot de hedera alles wat niet mijn ding is, helemaal begroeit heeft ... duurt nog even :-) Groetjes Colin

Claudia zei

Ooit span ik nog eens zo'n lijn met een wit laken, zo'n foto wil ik gewoon hebben!

Wat een heerlijke vondst, je kunt zoveel met een ladder. Ik heb er ook eentje en ben er nig steeds blij mee.

Sanne zei

Dear Ingrid,

lucky girl !!!!!!!!1 Such a beauty....and the price..wow...
Mow spring could come...

Best wishes,
Sanne

natuurlijk groen en doen zei

Gisteren voor het eerst de lakens aan de lijn ,nu nog zo'n mooie trap en die lange gedekte tafels...
en eerlijk gezegd vind ik dat toch leuker dan die lakens.

groetjes Bep

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Wat een heerlijke tuin beschrijf je daar, dat is helemaal ook mijn droomtuin, maar dan ook nog met een echte moestuin erbij, en een ruimte voor kippen, een hangbuikzwijntje en wat kleine geitjes... haha...
Prachtige ladder heb je op de kop getikt, wat geweldig dan hè, die kringloopwinkels. Ik ga morgen de mutsjes wegbrengen in Zeist en dan ga ik met mijn moeder daar ook even naar de kringloopwinkel. Ik kijk er al helemaal naar uit. Ik zoek niets, maar dan vind je vaak de leukste dingen...
Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
Liefs,
Mirjam

Het lijstje van brocante zei

Wat zal het straks weer prachtig zijn....je maakt me wel heel nieuwschrierig.....zal vast beeldschoon zijn....ik wacht je foto's af.
Nog een fijne avond & lieve groetjes Silvia

Karin zei

Sommige mensen hebben ook alle geluk van de wereld!
nee hoor Ingrid, gewoon een kwestie van je ogen goed open houden en op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Maar gut 7,50 da's inderdaad een buitenkansje. Jij moet dan toch een aardig formaat auto hebben :D

lia zei

Dat is een leuk koopje meid.
En als je zoiets dan ook nog kwijt kunt op een leuke manier in de tuin, is het helemaal geweldig.
We zullen hem nog weleens voorbij zien komen in een van je posten.

Liefs..

Riet zei

Wat leuk INgrid, een houten ladder in je tuin en die gedekte tafel zie ik ook helemaal zitten.
Maar kijk uit met die ladder als je met vakantie gaat , ze (inbrekers) zetten hem tegen de muur en klimmen zo door de bovenramen naar binnen. Jaren geleden bij onze buren gebeurd. Maar misschien heb je daar al aan gedacht.
Lieve groet van Riet

Room Seventeen zei

Oooh....zucht, wat een mooie nostalgische ladder, en wat een koopje !Zou er ook graag een willen hebben, maar tja...waar zet ik hem neer? Vorig jaar had ik een oud trapje onder de veranda gezet,omdat het zo leuk stond, de trap werd gebruikt door het boevengilde. Dus ik durf nu niks meer buiten te zetten.

Rarda zei

Oefff jaloers op je mooie trap. Sinds een jaar hebben wij best wel aardige stukje grond waar ik al 4 fruitbomen heb geplant en droom ook van alles wat je beschreef. Ik blijf je volgen groetjes Rarda

Wonen Engelse Stijl zei

Wat een mooie trap, en vooral voor zo'n prijs. Leuk. En ik las net op internet dat het in april al wel tot 30 graden kan worden! Kom maar op met die lente! Groetjes, Sabine

It's me zei

Hij is echt geweldig Ingrid...superrr.....mooie foto's geniet er maar lekker van....liefs van mij...xxx..

Maaike zei

Hoi Ingrid, wat een superkoop, die ladder!! En voor zo'n leuk bedrag, da's helemaal gaaf..
Groetjes, Maaike (frisse rommel)

Samira zei

Dat is nog eens een goede deal! Die man moest eens weten dat ze voor laddertjes waar je niet eens op kan staan, het 10-voudige vragen. Maar voor jou een ontzettende mazzel. Het is een prachtige ladder, geniet er maar lekker van :)

Liefs Samira

Miranda zei

Wat een mooi plaatje heb je in gedachten ;) kan mij er wel in vinden! Een mooie vondst voor weinig waar je vast veel plezier aan gaat beleven. Zelf heb ik een oude houten trap waar ik ook erg blij mee ben.

Fijne avond. Lieve groet, Miranda

Eefies day zei

O, wat bof je zeg en door je mooie verhaal is je tuin zeker romantisch hoor...hang gewoon een paar witte lakens aan je ladder en jij bent helemaal blij:))))
Wij zijn afgelopen week aan het opruimen gegaan bij mijn schoonmoeder en daar staan de oude schildersladders van de opa van mijn man, hij was schilder en alles is bewaard, die ladders komen nu naar ons...o, ik ben er zo blij mee...mijn man snapt het niet, maar ik zal jouw post laten lezen...

Fijne week Ingrid...

Lieve groetjes,
♥Eefie

Franse Lelie zei

Mooie ladder en dat voor die prijs! Ik ben benieuwd naar je zomerfoto's...zo'n tuin willen we allemaal denk ik:) Lieve groet

Madelief zei

Jee Ingrid,

Wat een geweldige ladder! Het eerste wat ik mij afvroeg toen ik hem zag was hoe je hem in de auto hebt gekregen. Het verhaal moet je mij het a.s. weekend maar vertellen :-) Ik mail je halverwege de week om een tijd voor a.s. zaterdag af te spreken.

Ik heb er enorm veel zin in!

Een gezellig week toegewenst!

Liefs van Madelief x

lien zei

Wat een geweldig koopje en dan voor die prijs! Mijn beste vriendin is ook al maanden op zoek naar een houten ladder, zijn niet zo gemakkelijk te krijgen! Dus koester je mooie aankoop, haha, hij staat perfect in de tuin! Liefs Carolien

Diana zei

Dat plaatje is zeker mooi, de ladder heb je wanneer het zonnetje wat meer gaat schijnen en de temperatuur hoger wordt komt er vast meer bij, wat er in je hoofd zit ... Ik wens je een fijne week, lieve groet Diana

ivoorwit.blogspot.com zei

Wat een fijn koopje. Dat worden mooie foto's!!!!!!!!!!!!!!
Veel plezier er mee.
Groetjes, Thea R.

Jody and Stan zei

I love ladders too! Anywhere in the home, garden or anywhere your heart desires. You have a beautiful blog and am thrilled I found you. New Follower.

Jody

Greet Lefèvre zei

Ingrid,
Heb jij even gelukkig gehad en dit laddertje aan zo'n prijsje op de kop kunnen tikken! Het staat gewoon beeldig in je tuin!!
Prettige week!
xx
Greet

Pierelantijntjes zei

Als ik dat geweten had Ingrid....wij hebben bij ons achter zo'n ladder staan, maar dan echt oud. Nog met houten pennen in elkaar gezet. Afgebladderde verf erop.....Hij staat daar maar te staan, en telkens denk ik volgende keer dat we op een marktje staan verkoop ik hem, maar dat vergeet ik dan weer haha. Wij hebben gewoon niet de ruimte en de tuin ervoor, maar leuk is het wel.
Wens je een hele fijne week
liefs Ester

Krek wak wou zei

Wat een koopje!! Daar heb je veel geluk mee gehad, Ingrid! Ik denk ook al de zomer; de tuin weer in volle glorie....ik heb er zo'n zin in!
Fijne dag en liefs van Nicole

Huize Kip Kakel zei

Weer een stukje van een mooie droom binnen!
Nu die zon en lang gedekte tafels nog, ik zie het ook voor me!
Maar voor het hier zo ver is :( zal je nog heel wat bouwput posten voor bij zien komen..
Dus geniet ik alvast met jou mee!
Prachtig en een KOOPJE!
Fijne week, Ingrid!
Groetjes Hannie

Fluitenkruid zei

Hij is leuk Ingrid, ik ben een voorstander van zowel mooi als praktisch :-)

ria zei

Geweldig!!En dat voor dat geld.Extra leuk dan,toch?En die zomer...die komt vast wel een keer!Wat kijkt iedereen dara naar uit!!Ik ook hoor.
Lieve groet ria

Twidde Brocante zei

Wat heb jij een mooie droom van een tuin, als ik mijn ogen dicht doe dan droom ik met je mee. Alleen rennen er bij mij dan nog 2 mini mannen door mijn wasgoed heen, Haha. Maar die trap is echt gaaf, dat is nu precies waarom ik kringlopen en rommelmarkten zo leuk vind.

groetjes Natasja

Mayflower zei

Jouw tuindroom had de mijne kunnen zijn lieve Ingrid,ik zie het al helemaal voor me en wat een prachtige aanwinst voor een nog mooiere prijs.
Bedankt voor je lieve email.
Liefs, Mea

love lives in the kitchen zei

dear ingrid! i love this vintage ladder!! your pictures are as usual beautiful!
wish you a very sweet week!
justyna

Kiki zei

Wat een mooie ladder voor een superprijsje...
Mooi plaatje met de hedera! En zo op de foto ziet je tuin er niet kleurloos uit hoor!
Groetjes Kiki

Michelle zei

Die hebt ge heel goed gevonden, het is een hele mooie! en nog even geduld en kunnen we weer genieten van onze mooie tuin!!


Fijne week!
Liefs Michelle

cindy 'wonenmeteenhart" zei

kijk is aan jij ben een echte koopjes jager zeg!!

goede prijs hoor
en wat ie ie mooi en groot!

Merlie zei

Zo bofferd! 7,50 is echt geen geld...en voor mij mag het voorjaar ook komen hoor, lekker weer naar buiten!
Groetjes Anke

Miss M zei

Oh, Marcel heeft ook nog wel ergens een oude houten ladder staan op het werk! ;-) En dan zet ik hem tegen onze appelboom aan... thanks for the inspiration! ;-)
Wat een goed idee zeg om deze zo in je tuin te zetten. En al helemaal voor zo'n koopje... gewoon... bij onze kringloop? Wauw... en dan zie ik het helemaal voor me: jij stuntelend met de ladder in(?) of op(?) de auto? ☺

Liefs, Marjolijn ♥

Stina zei

Hey Ingrid,enne ga je daar ook nog opstaan,staat best leuk zo.

fijne week
liefs Stina

Marjon zei

Wauw ik vind het ook zo leuk een oude ladder en wat lekker voor dat prijsje daar kan men mee naar huis komen toch......Prachtig...groetjes Marjon

le ciel flamand zei

Dag Ingrid,
Bedankt voor je berichtje! Ik heb de laatste maanden echt heel weinig tijd om te bloggen :o(

Voor zo'n kleine prijs kon je deze ladder inderdaad niet laten staan!
Wij hebben enkele jaren geleden een houten ladder meegebracht uit het centrum van Brussel! Hij lag gewoon op het voetpad bij de vuilnisbakken! Mijn man wilde eerst niet, maar na lang aandringen en hem in zijn hoofd te praten hoe mooi hij zou staan tegen de oude kerselaar is hij dan toch gezwicht. En nu staat hij daar mooi te zijn, het is alsof hij er al jaaaaren staat!

Liefs,
Annelies

Weerspiegeling zei

Zooo zeg, dát is een gave ladder, prachtig! En voor zo weinig geld, die zou ik ook zeker niet hebben laten staan. Ik droom even met je mee, ladder, tuin, bloemen, buiten eten, mooi weer, mmmmmm, 'k zie 't al helemaal voor me.
Geniet ervan Ingrid! Fijne week verder.
Lieve groet, Anita

Beate Kristin zei

Yes, a latter like that is perfect!!! Have a great new week, Ingrid!

love, Kristin

Anneke zei

wat een bofkant was je, die moest gewoon voor jou voor bestemd zijn, en ik zie die hele tuin al in gedachten voor mij.
fijne week verder en lieve groetjes van an

Nicole (Maison La Belle Vie) zei

Dat is boffen, je hebt een super koop gedaan. Ik zie het al helemaal voor me, heerlijk in het groen en die appelbomen die moet je er gewoon bij denken. Mand erbij met appels uit de winkel ;-) Super sfeertje.
Fijne week en groetjes, Nicole

puur wit zei

hoi nou voor dat geld altijd meenemen komt altijd van pas
wij hebben zelf ook zo'n grote en we gebruiken hem regelmatig
vooral in de tuin met hogere dingen
en straks is hij verweerd en dan ziet hij er nog mooier uit
gr sandra

Willy zei

Hej Ingrid, nu zie ik de ladder al voor de derde keer en steeds heb ik niet gereageerd, kwam er weer wat tussen. En ik vind het nou juist zo'n prachtig gezicht, een leuke aanwinst voor je tuin.
Fijne dag, liefs

Judith zei

Een plaaaaatje, zo'n oude ladder in je tuin... en dan zo goedkoop; doe je goed!

Geniet ervan, groetjes Judith

Nely zei

Your Blog and photo its so amazing,and wonderful,Im follow you..Hugs!

Het stokpaardje zei

Ik zie die tuin uit je dromen al bijna voor mij. Jij hebt in ieder geval de ladder al. Wat een plaatje en dat voor z'n leuk prijsje. Veel plezier ermee.
Groetjes Iris

Pauline zei

Hij is helemaal geweldig Ingrid. Ze zijn inderdaad vaak pittig geprijsd maar wat een geluk had jij; dit is echt een koopje.
De lente mag van mij ook snel komen.
Liefs, Pauline

@nne zei

ja, deze ladder is echt heel mooi. bij m'n ouders in het schuurtje staat nog een dubbele ... heerlijk verweerd en een hele stamboom aan verfvegen. ik moet er beslist iets mee doen! liefs, @nne

Beauty Follower zei

Beautiful photos!

English style zei

Geweldig zo'n mooierd voor zo'n klein prijsje !
enne de tuin mag kleurloos zijn, ik vind het nu al hele mooie plaatjes, met dat groen van de hedera, en de roestige kroon, prachtig !!
wat een geluksdag had je :-)
ga nog even bij je tulpjes kijken :-)

Els zei

Prachtig zijn ze, en vooral van oud hout! Mooi in combinatie met je groene achterwand :-)
We wonen al 5 jaar in het huis en gisteren hebben we het gekocht. Ja mijn schoonouders zijn er ook erg blij mee van generatie op generatie blijft toch speciaal hé?
Fijn weekend liefs Els