maandag 19 december 2011

Genietmomenten…

Vanaf vandaag ben ik de rest van het jaar vrij.  Deze week zijn manlief en de meiden nog naar werk en school en eind deze week gaat de kerstvakantie voor hen ook beginnen...heerlijk!
 
Home & Lifestyle
Ik heb deze week de nodige plannen, wil een paar kringloopwinkels langs, misschien nog een paar woonwinkels aandoen maar in ieder geval genieten. En dat kan ook heel goed thuis! Zet mij met mijn rug en een heerlijke kop thee tegen een verwarmde radiator,  geef mij een woonblad in de hand en je hebt een tevreden mens!

Home & Lifestyle
Soms met wat lekkers erbij, maar als het te groot is neem ik er slechts een klein hapje van (anders hebben we in het nieuwe jaar weer teveel werk om het er allemaal vanaf te krijgen )! Manlief nam dit mee van zijn werk, het ziet er erg lekker uit!


Home & Lifestyle
Ik wens jullie allemaal een fijne week en als de omstandigheden het toelaten...lekker genieten!


Een warme groet, Ingrid


***

78 opmerkingen:

Bizzy @ home zei

Wat heerlijk dat je dit jaar verder vrij bent. Ik moet vandaag en het weekend en kerst nog werken. Daarna dan ook anderhalve week vrij...ik zal dus blij zijn als de kerstdagen weer om zijn oops..
Mooie foto's van je servies en lekkernij, ik neem een hapje!
Geniet lekker van je vrije weken!!
Lieve groet, Renny

linda zei

hallo Ingrid

jij ook een hele fijne week en geniet van je vakantie...ik geniet ook donderdag als mijn hubbie terugkomt van een maand australie

lieve groetjes
linda

My name is Riet zei

Lieve Ingrid. Dat wordt een heerlijk druk geniet weekje voor je. Lekker een paar dagen vrij. Woonwinkels, woonbladen ze zijn ook mijn favorieten.
Geniet ervan. Dat hart met slagroom ziet er heerlijk uit.
Lieve groeten van Riet

Met Brocant Label zei

Wat fijn Ingrid die heerlijke vooruitzichten. Ik ga er ook van genieten en doe het nu eigenlijk al. Nog wel de kerstboodschappen maar daar sla ik me tijdig wel door heen. Wat staat het kopje en koekje toch mooi op de plank. Ik wens je een fijne dag toe.

Lieve groet,
Yvonne

Thuis bij Tjits zei

goedemorgen Ingrid!
ik zit net achter mijn pc met een lekker glas thee en open als eerste jouw post, wat een heerlijk begin van de week!
geniet van je vakantie, lekker dingen doen waar je zin in hebt, maar dat komt vast goed met jou, heerlijk!

lieve groet van Tjits

Mayflower zei

Wat heerlijk dat je nu al vrij bent Ingrid. Mijn man moet nog tot a.s. vrijdag werken en dan kunnen wij ook genieten van 2 weken vakantie.
Wat een prachtige foto's weer.
Ik wens jou ook een fijne week toe.
Lieve groet, Mea

Antonia zei

Wat heerlijk Ingrid dat je nu al vakantie hebt. Hier nog volop stress :-) Moet alle inkopen nog doen (pakjes en boodschappen), diverse afspraken, een kerstdiner van het werk van Maurice, een verjaardag, de loodgieter komt nog en nog zeker drie dagen werken deze week omdat er zoveel zieke collega's zijn. Maar goed, het is elk jaar al gelukt en het zal dit jaar ook wel weer lukken. Gek hè, dat we zo veel drukte maken om maar twee dagen. Het zou al wel flink helpen als ik wat minder achter de laptop zit! Heel veel plezier de komende week, lieve groetjes Anja

Astrid zei

Geniet er maar lekker van! Lezen, kopje thee, kerstverlichting, kaarsjes....moet goedkomen!!! Hier is het na een maand eindelijk weer iets rustiger dus Ik ben vanmorgen gelijk begonnen met kerstkaarten maken...heerlijk..
Fijne week en groet van Kiki

marga zei

Geniet maar lekker van je weekje vrij in je eentje....dan ben jij weer opgeladen voor de feestdagen!

lien zei

mmm die koek ziet er heerlijk uit! Wat fijn dat je de hele week vrij hebt. Ik heb vandaag vrij genomen, maar dinsdag en donderdag moet ik nog werken. Wel jammer, want ik vind deze daagjes voor kerst altijd zo gezellig! Maar genieten doen we toch! maak er een gezellige week van thuis of uit :-)
Liefs Carolien

Unknown zei

geniet van je vakantie!!

Liefs, Debby

Pauline zei

Dit klinkt niet alleen geweldig, maar is het natuurlijk ook. Wat zul jij deze week genieten.
Zou wel gezellig even naast je willen komen zitten tegen de verwarming !
Liefs, Pauline

Miss M zei

Mmmmm, wat ziet dat er lekker uit zeg! Maar... hoe smáákt het nou??!! ☺
Heerlijk vooruizticht zeg, dat je de rest van het jaar vrij bent! Ben bijna jaloers op je! Ik moet echt nog wel een paar dagen werken... Maar is geen straf, want ik vind werken ook gewoon erg leuk.
Nou, Ingrid, geniet ze van al dat moois om je heen. Ik zie je van de week vast wel weer ergens, haha.

Liefs, Marjolijn ♥

Susan zei

Hoi Ingrid,

Geniet lekker van je vrije weken! Ook hier nog een weekje school en dan genieten van de gezellige dagen met elkaar!! Wat een heerlijk koekje heb je op de foto gezet...mmmm...

Gr. Susan.

ria zei

Ik zit hier ook te genieten van mn vakantie..lekker he??Maar wat vind ik je kopje mooi!!Ben er helemaal verliefd op.Zoiets zou ik ook wel willen.Is het van een bepaalde serie?
Geniet van je vrije dagen!!
Lieve groet Ria

Tilly zei

Heerlijk dat je nu vrij bent en tijd hebt om wat leuke dingen dingen voor jezelf te doen. Wat ziet die koek er prachtig en heerlijk uit, eigenlijk zonde om op te eten. Geniet van je vrije dagen.
Lieve groetjes Tilly.

Nicole (MLBV crafting) zei

Heerlijk dat je de rest van het jaar vrij hebt, klinkt echt enorm lang. Lekker genieten van die laatste dagen, hier nog één drukke week en dan heerlijk op de bank, kacheltje aan, boekje erbij en mij hoor je niet meer.
Fijne week en groetjes, Nicole

Lida zei

Fijne vrije dagen en natuurlijk een heel fijne Kerst en een goede jaarwisseling! Groetjes
Lida

Carla zei

Geweldig even een tijdje vrij...dat doet een mens goed!!
Geniet ervan...hele fijne dagen !!

liefs Carla.

Claudia Leertouwer zei

Wat heerlijk dat je lekker vrij bent, zonder man en kinderen kom je hopelijk ook echt even aan jezelf toe. Voor mij wordt het deze week hard aanpoten maar dan staan er ook drie heerlijke dagen in het vooruitzicht.

Michelle zei

voor jou ook een hele fijne week, Ingrid, geniet van je vrije dagen en van alles!
Mooie foto's hier in je post!!

Lieve groetjes Michelle

Margot zei

Brlrtsmak..sorry, had mijn mondje even vol, met lekkers, en ik geniet heerlijk met je mee...proost...
Knuf, Margot

Lilie's Home zei

Ik wens je een fijne vakantie en gezellige kerstdagen.

Groetjes,

Lizet

M. zei

heerlijk lekker genieten!!!!
Hier hebben ze in huis ook aan het einde van de week vakantie!!!Ze zijn er aan toe...heerlijk...

geniet van je vrije dagen...
lieve groetjes manuela

Brabbels en Kiekjes zei

Wat een luxe geniet ervan!
Hier tot kerstavond nog even flink aan de bak.
Vandaag alle boodschappen gehaald, dus mij kan weinig gebeuren '-)

Liefs,

Unknown zei

Zalig zo samen vakantie!
Geniet lekker met elkaar,heerlijk!
groetjes karin

Corine(THUIS) zei

O Ingrid wat een heerlijke week heb jij voor de boeg! Hier loopt alles nog in volle vaart door..wel ben ik de dag na kerst vrij en voor die dag heb ik net een high tea besproken in Hotel New York :)Even met z'n 2-en weg uit alle drukte.
Geniet van je week en van je koek :)
Groeten, Corine(THUIS)

Twinstyle zei

Hoi Ingrid, wat fijn dat je even lekker kunt genieten. Bedankt voor je reactie op het hert. Ik heb hem zelf gemaakt, ik heb ook een zwak voor rendieren en herten.

Fijne dagen!
Liefs Wendy

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

zou zeggen geniet lekker van je vrije tijd ...... fijne week lieve groet rosita

All Seasons zei

Heerlijk is dat hè, om zo'n dagen tegemoed te gaan. Hier moet manlief ook nog 3 daagjes werken en de kids nog naar school en dan...heerlijk vakantie. Dit vind ik toch wel de mooiste tijd van het jaar, lekker binnen en genieten van elkaar. Precies hoe jij beschrijft.
Nou meid, geniet van al deze mooie dagen die komen gaan

Liefs,

Ger zei

Geniet van alle gezelligheid die aan de feestdagen vooraf gaan!!!!

Doe ik ook maar dan wel met 'n pak zakdoekjes in de aanslag:-((

Lieve groeten!
Ger

lia zei

Ik moet nog twee dagen werken en dan officieel vrij, maar dan nog heel veel te doen bij zoonlief. Laat het maar over me heen komen, maar het zullen nog wel wat stress momenten geven.

Fijne week,
Liefs Lia

kralenqueen zei

Heerlijk Ingrid om al vrij te zijn voor dit jaar ! geniet van je weekje op de bank met een kopje thee en een woonblad !! fijne kerstdaagjes en een gezond en liefdevol 2012 toegewenst !.

Liefs Rianne

hokje zei

Wat heerlijk om de rest van het jaar vrij te zijn en te genieten van leuke uitstapjes, maar natuurlijk ook van een mooi tijdschrift! Hier (helaas) geen vakantie, maar ik geniet wel hoor ;) Vanmiddag lekker naar het bos geweest met de hond en genoten van de zon!

Fijne dag. Lieve groet, Miranda

Blueberry zei

Beautiful pictures!;)
many hugs ♥

Vær våken zei

Dear Ingrid, that cookie looks very good and a wise thing not too big bites :) Only two days to go when the children gets off school here. I'm looking forward to it!!! Have a great new week!

Kristin xx

Ingrid zei

Genieten de ik weer van je mooi post Ingrid,ik vind je kopje ook prachtig.....geniet van een zalige vrije tijd....veel liefs

Desirée-ScrapDees zei

klinkt wel lekker lang hé: ben de rest vanhet jaar vrij... hihi, geniet er lekker van, maar zo te lezen, lukt het al aardig!

La Maison zei

Wat lekker allemaal, je vrij zijn, dat koekje, de thee, je warme rug, alles is genieten.

Lieve groet
Hermine

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Genietmomenten, gelukkig zijn er daar genoeg van, tenminste in mijn optie... Zo´n lekker warm plekje, lekker bakkie erbij, en zo´n heerlijk koekje, nou ja zeg maar Koek met een hoofdletter... Mmmmm, heerlijk, afgelopen zaterdag was één groot genietmoment voor mij, maar ook als ik een mailtje krijg van een van de meiden, of straks als Ben weer werken is en bij belt me ´s avonds op... Of gewoon samen op de bank, met een lekker wijntje... Of... nou ja, zo kan ik nog wel even door gaan natuurlijk... Ik zou willen dat iedereen van die heerlijke momenten meemaakt, het hoeft niet veel te zijn, als ze er maar zijn.....
Voor nu wens ik je een heel fijne avond,
lieve groet,
Mirjam

Unknown zei

uhm...en naar wie gaat de rest van dat lekkers dan???;)
Lekker tutten en genieten dat hoeft niet moeilijk te zijn!

Liefs,
Lynda

Jolanda zei

O wat heerlijk. Ik nog 2 dagen werken en dan ook heerlijk 2 weken vrij. 9 januari beginnen we dan weer. Wat lijkt dat ver weg he. Geniet van je vrije dagen zo lekker alleen thuis. Dat is altijd extra bijzonder. En was de koek lekker? Ik zou m niet kunnen laten liggen:) Lieve groet

It's me zei

Heerlijk Ingrid ...geniet maar lekker.......fijne week ....liefs van mij...xxx...



x
xxx
xxxxx
xxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxx
||
||

Petra zei

Klinkt allemaal heel goed! Leuke plaatjes heb je er weer bijgezet. Heb je hem al op?

Fijne week!

bijzonder-oud zei

wat heerlijk dat je al vrij bent en dat je daar zo van kunt genieten! ik kan me helemaal vinden in jouw verhaal, met een kop warme thee (iets lekkers) en een mooi woonblad hoor je mij ook niet klagen hoor, heerlijk!

(trouwens jouw mooie kerstsok die ik vorig jaar kreeg heeft ook al weer een mooi plaatsje gekregen hier in huis!)

Lieve groet en geniet lekker van je vrije dagen!
Yolanda

Judith zei

Geniet maar lekker van je vrije tijd... Fijne feestdagen alvast! Groetjes Judith

Le Style zei

Oh, wat heerlijk even echt de tijd voor genietmomenten!
Geniet ervan en zo te lezen komt dat helemaal goed!!

Lieve groet,
Harriëtte

Lysanne zei

Wat heb jij een leuke blog. Ik ga je volgen

Unknown zei

Dankjewel voor je lieve complimentje op de borduurslinger, ik heb de smaak weer helemaal te pakken :))
Geniet van je vrije dagen, heerlijk toch om in deze periode van het jaar lekker tijd voor jezelf en je gezin te hebben.
Liefs, Sonja

http://truutske.blogspot.com zei

Vrij en dan genieten van 'n prachtig woonmagazine en warmte om je heen!
Prachtig foto's die dat sfeertje goed weergeven. Ik wens je heerlijke feestdagen en bedank je voor je altijd gezellige reacties op m'n blog.
Fijne avond, liefs, Trudie.

Susi zei

ohhhhh yummy.. this looks soooo delicous.. and sooo beautiful pictures.
my dear have a nice evening..
Kisses and many hugs..
Susi

Marjon zei

dat ziet er lekker uit....ik kan echter niet een klein stukje nemen haha....geniet maar lekker van je vrije dagen, ik moet nog deze week en dan een weekje vrij heerlijk....groetjes Marjon

What's in a day zei

Wil jij niet meer van die lekkere dingen laten zien...zucht, ik neem geen hap meer tot kerst, januari wordt een strafkamp hoor, lijnen.....
Wat heerlijk dat je vrij bent, geniet ervan even al heerlijk bijkomen en dan samen met je gezin!!!!

Lieve groetjes,
♥Eefie

Bij Guusje Thuis zei

Lekker zeg zo'n weekje; stond hier ook op de planning voor na de feestdagen maar lijkt aan mijn neus voorbij te gaan, dus ik neem stiekem even een hapje uit dat heerlijks ... troostvoer :-) Groetjes, Colin

Room Seventeen zei

Wat heerlijk dat je al vakantie hebt :-)
Ik moet nog een weekje, en ben dan bijna drie weken vrij, joepie!!

Huize Kip Kakel zei

Klinkt natuurlijk geweldig goed, de rest van het jaar vrij!
Hier kijken de kinders ook erg naar de vakantie uit, helaas moet manlief gewoon werken, al zijn vrije dagen zijn aan de verbouwing op gegaan dit jaar, je kan niet alles hebben, he?
Maar ik ga met de kinders een heerlijke wintervakantie houden en heerlijk relaxen..
Geniet van alle mooie dingen om je heen en je vrije tijd!
Je aankopen zien we wel langskomen in een post!
Enne, die lekkere hapjes...ik doe ook niet mee, maar het kost wel veel moeite..ben helaas altijd aan de lijn ;-((
Lieve groetjes Hannie

Sanne zei

Heerlijk, vakantie!
Geniet ervan, en ook alvast hele fijne feestdagen!
Groetjes,
Sanne

Willy zei

Hej Ingrid, wat fijn dat je al vrij hebt. Geniet ervan en hopelijk leveren je bezoekjes aan de kringloop iets moois op.
Lieve groet,

Judith zei

Zucht...
Jouw foto's...
die zijn zo mooi!!!

Bedankt voor de visuele traktaties van het afgelopen jaar! Tussen Kerst en Oud en Nieuw neem ik een blogpauze, daarom wil ik jou en jouw gezin alvast Fijne Feestdagen wensen. En voor 2012 veel liefde en creativiteit!

Hartelijke groet,
Judith

Anoniem zei

Wat een heerlijk vooruitzicht! Ik kan me voorstellen dat je daar van kunt genieten, even helemaal uit de 'sleur'. Geniet ervan! Oh ja,...dat koekje ziet er heerlijk uit!

Groetjes,
Esther

Fluitenkruid zei

Wat klinkt dat heerlijk; de rest van het jaar vrij :-)
Ik wens je heel veel plezier, maak er een leuke tijd van. Lieve groetjes

Magia da Inês zei

Bom dia!!!
Beijinhos.
Brasil


……………¨♥*✫♥,
………,•✯´………´*✫
…….♥*……………. __/\__
…….*♥…………… ..*-:¦:-*
…¸.•✫……FESTAS FELIZES !!!!

Gerreke zei

Lieve Ingrid,
Ben zo druk geweest dat ik aardig wat blogberichten gemist heb. Maar gelukkig deze niet! Ohhh ik geniet gewoon even met je mee! Enne ik heb ook bijna vakantie en je blogje geeft me al echt een vakantiegevoel hoor!
Lieve groet,
Gerreke

Joke zei

Heerlijk geniet lekker
van de vrijedagen!!
Liefs Joke

Berna zei

Fijne dagen!! Geniet ervan!

Wonen aan boord zei

Oow wat ziet dat er lekker uit!! En dan met zo'n warme rug, en een mooi blad, genieten! Fijne vakantie.

lieve groet,
Alberta

Madelief zei

Lieve Ingrid,

Gezellig dat jij ook al thuis bent! Gisteren was ook mijn laatste dag :-) Vandaag de stad in geweest om de laatste kerst cadeautjes te kopen en te kijken of ik nog wat mooie kleding in de opruiming kon vinden. We hadden deze week best ergens af kunnen spreken....:-) Ben jij volgende week ook nog vrij?

Geniet van je vrije tijd. Ik ga zo meteen weer in mijn kookboeken bladeren. Ik ben er nog steeds niet uit wat ik tweede kerstdag voor mijn familie (10 personen) ga maken....

Veel lieve groetjes van Madelief x

faire un songe zei

Dank je wel voor de lieve kerstkaart...!
Voor jou ook een fijne kerst en een goed 2012

Pierelantijntjes zei

Wat heerlijk dat je vrij bent Ingrid! Lekker genieten zo die dagen voor kerst!
Wat een leuk idee van je favoriete kerstbal. Ik doe graag mee en zal van de week ook een post over mijn favoriete kerstversiering maken. Ik heb nog twee hele drukke dagen voor de boeg, en dan heb ik hopelijk weer tijd voor een post.
Liefs Ester

Splashes of Pink and Mint zei

Ik wens je een hele fijne vakantie, lekker genieten! Lukt wel zo met een kop thee en dat overheerlijke hart!
Lieve groetjes Elly

Marga zei

Hallo Ingrid.
Ik zie dat je al lekker aan het genieten bent van je vrije dagen en de voorbereidingen voor de feestdagen.
Ik zelf moet erg veel werken deze twee werken, maar met de feestdagen zelf heb ik dit jaar geluk en hoef ik alleen maar de tweede kerstdag te werken.
Maar tussen de bedrijven door geniet ik van de kerstsfeer en de voorbereidingen.
Groetjes Marga

Passione Helena zei

O, wat heerlijk, Ingrid! wat fijn dat je al kan genieten van je vrije dagen. In ieder geval niet om 06.00 uur op, haha. Wat een heerlijke lekkernij...en ook nog een hart! Zoete liefde;-)

Ik stond net op het punt om naar bed te gaan, maar wilde nog even bij je reageren. Ik zag al dat je iedereen hun mooiste kerstballen laat tonen. Ik heb je post nog niet gelezen, maar kom morgen eventjes terug. Mijn mannetje is namelijk al boven..

Slaap lekker en geniet maar lekker van je eigen ding!

Fijne sfeervolle dagen, lieve meid.

Liefs Helena xx

House of Seasons zei

Lieve Ingrid,
Even een rustig momentje en dat wil ik gebruiken om jou en jullie hele fijne sfeervolle Kerstdagen te wensen!
Liefs
Lia
en ik kan zo blij worden van die sterretjes........
Nou vooruit, ik mag nog een rondje ermee en dan aan het werk!

Anita zei

Hi goedemorgen lieve Ingrid,
Wat lief dat je nog een keer extra langs komt deze ochtend.
Pfff heb er buikpijn van ...
Ik HOOP zo dat ons beiden voorgevoel het helemaal mis heeft !!!!!

Wat een lekker hartje ligt hier bij de koffie mmm
Wahah het is allemaal even verleidelijk wat er in de winkels (lees: bakker) voor je neus ligt te lonken.
Die dingen roepen nog net niet hihi
Héérlijk dat je de rest van het jaar al vrij bent.
Manlief krijgt officieel vandaag vrij en heeft ruim 2 weken. De kids moeten nog tot vrijdag. Ik kan me er enorm op verheugen. Twee weken geen wekker :-)
Nouh ik laat vandaag hier via het blog nog wel weten HOE het is gegaan. We moeten om 13.30 uur in Nijmegen zijn.
Groetjezz lfs mij xxx

THE BLACK BARN zei

ALS JIJ EEN STUKJE VAN DIE MOOIE KOEK AF BREEKT VOOR JEZELF.
DAT EET IK DE REST WEL OP.
DAT KOEKJE ZIET ER TE LEKKER UIT OM NIET HELEMAAL OP TE ETEN!

FIJNE DAGEN INGRID EN FAMILIE,

MIRANDA

Yvonne - Frl. Klein zei

Dear Ingrid,
I wish you a merry christmas and wonderful days!!!
Hugs
Yvonne

De Theemuts zei

een hele fijne vakantie, geniet ervan! Liefs coby

lia zei

Lieve Ingrid, Wil jouw nog even bedanken voor je lieve en mooie kaart. Kijk jij had mijn adres dan wel.....
Volgend jaar zorg ik dat ik op de een of andere manier ook je adres krijg.
En ook ik kijk terug op een bijzonder blogjaar. En dat herhalen we in 2012 gewoon weer eens.

Liefs Lia