zondag 21 augustus 2011

House of Seasons en een high tea bij Madelief…

Gistermorgen stapte ik rond half elf in de auto om naar Rotterdam af te reizen. Het was lekker zonnig buiten en wat ik toen nog niet wist maar al wel hoopte was dat mij een heerlijke dag te wachten stond!

Allereerst ging ik naar Lia van de woonwinkel House of Seasons, die onder dezelfde naam ook een blog heeft. Ik ging bij Lia een bestelling afgeven want een aantal weken terug kreeg ik van haar een mail dat zij mijn kaarten graag in haar winkel wilde gaan verkopen!!


IMG_2073a-1

Dat vond ik natuurlijk een waanzinnig leuk  idee en nadat ik de vrije hand had gekregen om zelf een aantal kaarten uit ‘mijn collectie’ als bestelling samen te stellen, liep ik gisteren aan het begin van de middag haar winkel binnen! 

IMG_2075a-1

IMG_2077a-1
Lia heeft een erg leuke woonwinkel waar ik hartelijk door haar, haar moeder en Kitty ontvangen werd! De kaarten werden gelukkig ook heel enthousiast ontvangen en ik ben natuurlijk erg benieuwd hoe de kaarten gaan lopen! Lia, super bedankt…ik vind het helemaal geweldig!

IMG_2082d-1
IMG_2074d-1

IMG_2084a-1

Mocht je eens in de buurt zijn…het is absoluut de moeite waard om bij Lia de winkel binnen te stappen hoor…je ziet aan bovenstaande foto’s ook wel dat er voor ieder wat wils is!

Na mijn bezoek aan Lia heb ik – gelukkig met navigatie…pfttt – Rotterdam doorkruist om naar de tuin van Madelief van de gelijknamige blog Madelief af te reizen. Toen we elkaar vorig jaar voor het eerst ontmoetten, hadden we al afgesproken dat ik een keer haar tuin zou komen bewonderen en gisteren was ik op dat mooie plekje – samen met zes andere (blog)dames waaronder ook Lia van House of Seasons – uitgenodigd voor een high tea! Met de nodige omwegen ben ik er gekomen en het was in één woord geweldig!

De foto’s zeggen volgens mij genoeg… 

IMG_2085-1aIMG_2086-1aIMG_2093-1aIMG_2087-1aIMG_2088-1aIMG_2089-1aIMG_2095-1a

Madelief had enorm haar best gedaan en overheerlijke lekkernijen uitgestald op een bijzonder sfeervol gedekte tafel! Met een kippenhok aan vrouwen bij elkaar vloog de middag zo voorbij en al moest ik er een behoorlijk eind voor rijden…ik zou het zo weer doen!

Lia, Madelief (niet te vergeten Jan, haar man die een oogje in het zeil hield hihi) en  alle andere (blog)dames…enorm bedankt…het was een heerlijke dag waar ik nog lang van zal nagenieten!

Ik wens iedereen een hele fijne zondag!

Lieve groet, Ingrid

75 opmerkingen:

Thuis bij Tjits zei

nou Ingrid je fotos kunnen zo in een mooi tuinblad, echt schitterend!!
wat ontzettend leuk om zo'n middag met elkaar door te brengen in zo'n sfeervolle tuin:)
en ook heel leuk dat je kaarten nu ook in Lia haar winkel te koop zijn, ik hoop dat het goed gaat lopen! ik ben ondertussen ook nog bezig met de voorbereiding van mijn kaarten..

ik wens je een hele mooie ZONdag!
lieve groet, Tjits

Alle mooie dingen zei

ik had al foto's gezien van jullie uitje... maar wat een heerlijke plek.. en die hightea ziet er echt prachtig uit!
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

Berna zei

Wat een heerlijke dag heb je gehad. ook leuk dat je kaarten zo geliefd zijn. Ik heb er onlangs weer een paar gekocht om voor m'n werk te kunnen versturen.
Fijne zondag!

Le Style zei

Super dat je kaarten bij deze mooie winkel worden verkocht!
Wat een plaatjes van de tuin, de gezelligheid straalt er van af!
Fijn dat het zo gezellig was en je er zo van na kan genieten.

Fijne zondag, lieve groet

Anoniem zei

Prachtige foto's! En wat een mooi gedekte tafel!

Kom Achterom zei

Ha Ingrid,
Dit ziet er heerlijk uit zeg! wat een prachtige foto's, een tuin om van te genieten.
Meid wat super om je kaarten in zo'n mooie winkel te kunnen verkopen.
Gefeliciteerd hoor! maar je foto's zijn dan ook echt prachtig!
fijne zondag
Yolanda

Fluitenkruid zei

Eerst al genieten in die mooie winkel en dan nog high tea bij Madelief, wat een heerlijke dag heb je gehad!
Fijne zondag, lieve groetjes

kralenqueen zei

Nou Ingrid je hebt echt een heerlijke dag gehad ! De fotoos ervan spreken voorzich. En helemaal leuk zeg dat ze je kaarten gaat verkopen.
Geniet van je zondag ! liefs Rianne

Nicole Claudia zei

Wat een heerlijke dag heb je gehad. De foto's uit de winkel van Lia zijn prachtig. Je wordt er gelijk hebberig van, hahaha. Leuk dat je kaarten in de winkel worden verkocht!!

En dan die tafel met al het lekkers bij Madlief. Het ziet er heerlijk, gezellig en kleurrijk uit. Die pot met bloemen, zo mooi.

Groetjes, Collie

Created by Essie zei

Nou zo te zien heb je inderdaad een prachtige dag gehad. De foto's zien er prachtig en heel uitnodigend uit. De woonwinkel volg ik ook al vanaf dag 1 . Alleen is het een eindje rijden

en Madelief nou die ga ik zo even bezoeken op haar blog

Groetjes en een zonnige dag toegewenst

Esther

Trädgårdsflow/Garden Flow zei

Ohhh, what a nice day!! Lovely shop with lots of nice things. Your beautiful card will fit perfectly there! Congratulations :-)))) Says: ohhhhh again. What beautiful pictures you have taken on a stunning table setting. Just as one you sees in magsin :-))) Looks sooooo cozy. And so fun to meet other bloggers. A glorious day I belive :-))

Have a nice sunday!

Many hugs
/Charlotte

Tanja zei

Super je foto's Ingrid, vooral de tuinfoto's van de high tea. Geweldig.

Je ziet aan de foto's dat het een hele leuke middag is geweest.

Fijne zondag
Liefs
Tanja

Anita zei

Nouh dat van die kaarten kan ik me voorstellen. Ze zijn namelijk zó ontzettend léuk !!!!!! Ik heb ze goed ontvangen hoor :-)

Wat een prachtige foto's in de winkel van Lia. Ik zal eens een kijkje op haar blog nemen. En dan die high tea bij Madelief. Wat een gezelligheid !!!!!! En dat kippenhok kan ik me levendig voorstellen hihi ;-)

Groetjezz lfs mij

Willy zei

Ingrid, dit was een heerlijke dag voor jou, ik kan zo heerlijk even meegenieten van je prachtige foto's. Mooie winkel en de high tea tafel ziet er ook zo sfeervol en uitnodigend uit. Wat boften jullie met het weer.
Fijne zondag, groetjes

Mireille zei

Jij hebt inderdaad een waanzinnige dag gehad,het ziet er allemaal super uit!Wat een mooie foto's!En wat leuk met andere bloggers een high tea!Liefs Mireille

My name is Riet zei

Wat een mooie foto's heb je gemaakt Ingrid. Ik ga van de week beslist even bij Lia in de winkel kijken, ik zie zulke mooie dingen. Je foto;s van ons tea middagje zijn ook geweldig. Dit zullen we niet gauw meer vergeten denk ik,Het was zo fijn.
Lieve groetjes van Riet

Shabby soul zei

Hello darling, nice to hear you again!
I love your photos, they seem to me so fresh! Here in Italy we are having the heatest summer I can remember, I'm really breathless.
Love this white and blue Green Gate collection!
Hugs and have nice day my darling friend
Silvia

Passione Helena zei

Super, lieve Ingrid!

Wat zal je nog na genieten, van deze speciale dag!
Als er iemand een High Tea kan organiseren, is dat Madelief volgens mij wel. Haar tafels zien er altijd zo fantastisch uit op blog. Nu ja, zie het resultaat uit jouw handen! En als het dan zo gezellig is, maakt het de sfeer helemaal compleet...die Jan moet wel blij zijn geweest met de rust na afloop, hihi

Ik hoop dat de kaarten als een trein gaan lopen. Ze staan nu in ieder geval wel in een heel leuk sfeertje te pronken.

Fijne dag meid,
Liefs Helena

fleur zei

Ha ingrid; Mooie sfeerreportage heb je weer gemaakt van onze gezellige hightea bij madelief!
Wat zijn we verwend, he?
Ook de winkel van Lia staat er mooi op!
Je zou van al deze foto's zo weer kaarten kunnen maken!
Leuke verjaardagskaarten met lekkere taartjes!
groetjes fleur

Corine(THUIS) zei

Leuk dat je kaartenhandel zo lekker gaat lopen, je maakt ook prachtige plaatjes! Gezellig zo'n middag met blogdames, maar je moest er wel een aardig eindje voor toeren ;)
En zo te zien hebben jullie het goed getroffen met het weer!
Groeten, Corine(THUIS)

Anoniem zei

Het is zekers een gave winkel,je kijkt je ogen uit en ohh wat gaaf een high-tea,het ziet er prachtig uit,daar word je nou vrolijk van,gezellig hoor,de foto`s zijn super! Ik wens je een fijne zondag,lieve groet Joke.

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Wat kan je toch mooi foto's maken zeg geniet er altijd zo van .... een prachtige winkel echt wellll ... lekker genoten zie ik in de tuin nou jou dag kon niet meer stuk .... wens je voor vandaag nog een heerlijke dag ...lieve groet rosita

Sjonke's Kronkels zei

Wow, wat een superdag heb je gehad!!! Heerlijk....en de foto's laten je nog lang nagenieten :-)
Lieve groetjes,
Marion

Een sneller kloppend hart zei

Wat een fantastische foto's en geweldig dat je zo'n heerlijke dag hebt gehad samen met alle anderen...

Veel groetjes, Veronique

Maia zei

Dat je kaarten gaan verkopen...geen twijfel over mogelijk! Wat een mooie foto's die dames mogen wel blij zijn met zoveel mooie reclame foto's.
Je hebt echt een super dag gehad dat zie je aan de foto's!
Ziet er allemaal heel gezellig en kleurrijk uit!
De adressen ga ik onthouden hoor je weet maar nooit!
Geniet van een fijne zondag,
Lieve groetjes Maia

Kaatje zei

Wat een heerlijke post, je foto's gaan verkopen en dan ook nog een heerlijke high tea met leuke vrouwen!!! Heerlijk. Groetjes, Karin

It's me zei

Oh Ingrid ..wat gezellig dat je er ook bij was !! en wat een mooie foto's.......een hele geslaagde middag dus !! fijn !!...liefs van mij...xxx...

lia zei

Die foto's zeggen inderdaad meer dan genoeg. Er zijn geen woorden nodig.
Leuk voor jullie dat het dan ook nog zo'n stralende dag was.
Geniet lekker na van dit alles....

liefs Lia

Desirée-ScrapDees zei

nou het is inderdaad aan de hand van de foto's wel duidelijk te zien dat het een geslaagde dag geweest is, heerlijk hoor! En vandaag is het ook al zo mooi weer, dus geniet er maar lekker van!
En nu maar hope dat de kaarten goed verkopen, dat zou extra leuk zijn!

Elly's kleine idylle zei

Ingrid!!!
Wat een schitterende foto's zeg.
Werkelijk prachtig. Bedankt dat wij ook even mee mochten genieten.
Fijn dat je foto's ook bij Lia worden verkocht. Zo langzamerhand krijg je steeds meer verkooppunten door het land.
Nog een hele fijne zondag en een lieve groet, Elly

Jolanda zei

Wat een gezellige post, en zulke mooie foto's! Net uit een andere hoek dan die van mij. Grappig om te zien! Leuk in Lia's winkel, he. Iedere keer als ik er kom kan ik blijven kijken. Zoveel moois en leuks. NU lekker nagenieten van de gezellige sfeer van gister. En jij bedankt voor je mooie kaarten, superlief! Lieve groet

gerrie zei

Prachtige foto,s!!
En wat een gezellig gedekte tafel!
Dat zal een gezellige middag geweest zijn!
groetjes gerrie

Madelief zei

Lieve Ingrid,

Wat een geweldige post is het geworden. Bij Jolanda zat ik al te genieten en nu weer :-)! Het ziet er allemaal zo mooi uit! Het was inderdaad een geweldige middag. Ik ziet hier nog steeds na te genieten!

Ook je foto's van Lia's winkel zijn prachtig. Wat heeft ze een mooie spulletjes staan. Mijn oog viel meteen op het blauwe serviesgoed en de gestippelde lepeltjes. Zo leuk!!! Ik ga binnenkort maar eens een kijkje nemen.

Ik wens je een hele gezellige zondag!

Lieve groet, Madelief x

Jeanette zei

Het ziet er echt prachtig uit, een leuke groepsfoto van alle blogdames bij elkaar mis ik eigenlijk nog :-).

Groet,
Jeanette

Claudia Leertouwer zei

Ik proef bij House of Seasons een beetje de sfeer van mijn Bo Butiek. Rotterdam is bij ons niet zo ver vandaan, ga zeker een kijkje nemen en dan kan ik jouw kaarten gelijk in het echt bewonderen.

Ben wel een beetje nieuwsgierig welke blogdames je nu in het echt ontmoet hebt, het zag er in ieder geval heel erg sfeervol uit!

. zei

Zo bofkont zomaar je kaarten in zo'n mooie winkel! Ik hoop dat ze gaan lopen als een trein. liefs van peet

House of Seasons zei

Lieve Ingrid,
Wat een sfeer weet je in je foto's te leggen!
Ik heb WEER na zitten te genieten. Wat was het leuk bij Madelief en wat heb je het mooi laten zien! Wat ben je een leuke enthousiaste vrouw, ik vind het erg leuk om je te hebben ontmoet, jammer dat je niet dichter bij "ons" woont!
Heel erg bedankt voor je prachtige foto's van mijn winkel. Ik hoop dat ik je snel moet bellen om je kaarten na te bestellen, ze zijn SUPER!
tot snel
liefs
Lia

Bonjade zei

WAt prachtig om die lieve blogdames te mogen ontmoeten......zo'n mooie winkel en Madelief...
bofferd die je bent...haar tuin lijkt me een waar paradijs.......
Fijne middag

What's in a day zei

Je verwachtingen zijn helemaal uitgekomen, heerlijk!!!
Wat een mooie winkel, hij staat op mijn verlanglijst om te bezoeken.
De high tea bij Madelief was natuurlijk helemaal het iende.
Wat is het toch mooi om deze momenten te ervaren als zeer waardevol.

Een fijne week!!!
♥Eefie

Linnie's kaartjes zei

Je foto's spreken boekdelen :-), ze zijn echt geweldig en laten zien dat je genoten hebt....Wat super dat je kaarten in de winkel van Lia verkocht gaan worden, dat vind ik echt geweldig voor je.

Liefs,
Linda
(www.lindagboek.nl)

Room Seventeen zei

Oh wat leuk allemaal! Wat doet eens mens toch leuke contacten op via blogger hé?
Je kaarten zijn weer super, zó echt en kleurrijk !

lien zei

Wow, kan me voorstellen dat het een topdag was. eerst die mooie winkel en dan die high tea. Niet normaal zo mooi hoe jij alles op beeld vastlegt!! Liefs Carolien

Tilly zei

Wat een prachtige post. Schitterende foto's die laten zien hoe je hebt genoten. Super dat je kaarten in deze geweldige mooie winkel worden verkocht.
Lieve groetjes Tilly.

Antonella zei

Whawwww... op een prachtige foto's en zo te zien hebben julie een fantastische namiddag gehad.
Groetjes en tot...
Nadine

Villa König zei

Oh so fantastic images! Love the table with the great decoration! Hugs Yvonne

http://truutske.blogspot.com zei

Wat gezellig zo'n middag en ..ik vind je kaarten super mooi.
Kan me indenken dat je hier zelf ook ontzettend trots op bent. Leuk hoor dat je deze in de winkel kunt verkopen.
Wens je een heerlijke avond,
Trudie.

Pierelantijntjes zei

Hoi Ingrid,
Wauw zeg, ik kan me heeeeeeel goed voorstellen dat je nog lang zult nagenieten van zo'n geweldige dag!
Wat een prachtige spulletjes zie ik voorbijkomen uit de winkel van Lia! Als ik ooit eens in Rotterdam kom ga ik zeker een bezoekje brengen!
En dan die high tea.....echt zo ontzettend leuk lekker en gezellig! De tafel ziet er schitterend uit en ook de foto's van het lekkers maken dat ik trek krijg!
Wat ontzettend leuk dat je foto's in de winkel van Lia verkocht gaan worden!!!
Ik wens je een hele fijne week toe,
liefs Ester

Wunderbares Zuhause zei

Dear Ingrid,
...I was ever so often in Netherland do shopping or taking vacation. I love to be in Netherland, an incredible nice country. Thank you so much for your lovely comment.
Have a nice week.
Warm regards,
Lucia

alma zei

Wat een leuke en sfeervolle "reportage" van de prachtige winkel en de sfeervolle hightea. Je proeft gewoon dat je ervan hebt genoten. En dat is zo'n stuk rijden dan echt waard.
Je maakt van je posten echt kleine feestjes!

Lieve groet
Alma

Linda zei

Wauw wat een heerlijke dag heb jij gehad zeg. En dan ook met zo'n enorm smakelijke , prachtige high tea. Het ziet er geweldig uit. Wat heb je er ook weer mooie foto's van gemaakt.Echt genoten dus.Nu maar hopen dat ook hier je kaarten een succes worden, vast wel.

Lieve groet, Linda

flowersandhome zei

Wat lief van Madelief ;-)
Prachtige foto's heb je gemaakt! We proeven de sfeer helemaal.
Groetjes,
Marian

wonen met brocante zei

Het ziet er allemaal prachtig uit en wat leuk dat jullie zo genoten hebben. Groetjes Peggy

Unknown zei

ooooo ooooooo oooohoooooooooo ooooo kan neit anders zeggen...ooo die tafel en dat sfeertje en die kleurtjes...oooooooooooo oooooooo :D
leuk leuker leukst!!!!

Liefs,
Lynda

Ger zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben,
en aan al de reacties te lezen komt dat mee genieten goed binnen.

En dat is mede te danken aan de mooie sfeerfoto's die jij maakten bij Madelief(die ik overigens niet ken) Lia's blog House of Seasons wel,ze melden zich aan als volger bij mij, nam een keer 'n kijkje aan mijn gedekte zomertafel vol met lekkers,verder nooit,dus zal zij gisteren in het echt aan de sfeervol gedekte tafel met allerlei lekkers bij Madelief het ook wel naar haar zin gehad hebben samen met jou en de anderen.

Fijne dag verder en liefs!!
Ger

HOME is where the story begins zei

Wat ziet het er allemaal prachtig uit. Wat een heerlijke dag zal dat geweest zijn...

Met brocant Label zei

Wat een mooie post heb je gemaakt. En wat super leuk dat je kaarten nu in de winkel liggen. Hopelijk moet je snel weer naar Rotterdam om aan te vullen.

Lieve Groet,
Yvonne

Yvonne zei

Wat een top dag Ingrid, leuk joh dat je kaartjes zo lekker lopen !!
en de tuin zo'n high tea, lijkt me ook erg gezellig !!
leuk zo'n dagje uit, doe je weer veel positieve energie van op
lieve groetjes Yvon

oh ja je foto's zijn weer superrrrrr

Daniëlle zei

Wat ziet dat er super uit! De prachtige tuin van Madelief, haar creatieve tafelschikking in combinatie met jouw mooie foto's.. geweldig!
Die kun je goed gebruiken voor je kaarten; leuk overigens dat het zo goed loopt.
Groetjes
Dani

Vær våken zei

Hi Ingrid, oh I'm so glad I didn't miss this post! I love high tea and your photos are amazing. This is exactly what I love to invite guests over for :)

And yes, it's my daughter. She is the one I'm practicing my portrait skills on so there will be some pictures on her once in a while! Happy Monday!

Love, Kristin

~*~ saskia ~*~ zei

Hi Ingrid,

Wat heb je prachtige foto's gemaakt van Lia's winkel en van de tuin van Madelief. Beide zijn ook heel leuk om te fotograferen, he. Zoveel moois!

Het regent hier vandaag, dus qua timing was het super.

Een heel gezellige avond! xx

susie zei

W-A-U-W !!!!!
Magnifieke foto's !!!
Ik ga je volgen en verder jouw mooie blog bekijken nu ....

nog een aangename avond :)

G-STYLE zei

Prachtige foto's van een al even zo prachtige dag begrijp ik , wat heerlijk !

Ik kan me voorstellen dat jullie genoten hebben, wat een mooie tuin en dat in leuk gezelschap, wat wil je nog meer .....

Sharon heeft trouwens genoten van haar eerste rijles, ze kreeg nu al een tien voor der rust en kalmte die ze uitstraalde en dat terwijl ze het niet eens wist en net 5 minuten thuis was van de kapper .

Tja , ze worden groot he, jullie meiden ook en wat moet je dan koesteren wat je hebt nu ze nog zo heerlijk dichtbij zijn.

Fijn week verder lieve Ingrid en tot een volgende keer,
xxx Gea

Judith zei

Mag ik even stil zijn, want voor zulke mooie foto's heb ik haast geen woorden. PRACHTIG!!!!!!!
Super mooi!!! Heel gezellig!!!

Groetjes, Judith

Bij Guusje Thuis zei

Echt hoor je foto's kunnen zo in een tijdschrift, wat zijn ze prachtig .. net zoals de high-tea tafel bij Madelief in de tuin, helemaal in het sfeertje. Wat een droomtuin voor een gezellig middagje high-tea, dat jullie genoten hebben, dat is helemaal duidelijk! Groetjes, Colin

Samira zei

Dat moet echt een fantastische dag zijn geweest. Het ziet er allemaal zo top uit! De winkel, oeh daar zou ik uren kunnen rondkijken. En dan de prachtige tuin van Madelief, die er op de foto's al prachtig uitziet. Leuk!!

Bizzy @ home zei

Hoi Ingrid, ik heb even bijgelezen hier op je blog. Wat een waanzinnig mooie Ibiza postjes heb je gemaakt. Vooral ook die strand foto's zijn geweldig. Ook deze post is om te smullen. Wat zul je intens hebben genoten van deze dag. In de tuin van Madelief...nu ben ik toch jaloers op je hoor;)
Lieve groet, Renny

Het stokpaardje zei

Wat een gezellige zomerse foto's van een prachtige tuin en gezellig gedekte tuintafel. Ik ga snel even de rest van je posten doorlezen.
Groetjes Iris

Huis van "Mijn" zei

Wat een leuke winkel....super....maar door de foto's van jou wordt het geheel nog mooier!!!
Ik geloof gelijk dat het een geweldige dag is geweest, Leuk hoor!!

Nog een late reactie van mij...sorry...ben de afgelopen weken niet veel in blogland...maar ik google op plaatjes met clips. Dan bewerk ik het in picasa...je kan het alleen op een witte achtergrond doen,omdat de plaatjes dat ook hebben. Succes ermee!!

Groeten Willianne

cindy 'wonenmeteenhart" zei

hoi
wat een heerlijkheid zeg
ik krijg meteen zin in shoppen en eten hahaha

wat een puur geniet moment

lieve gr cindy

MODERN COUNTRY zei

Hallo Ingrid !

Gefeliciteerd met de verkoop van uw kaarten! Zo leuk!! Je neemt mooie foto's dus ik begrijp Madelief heel goed. Ik ben zo trots op je :) Leuk om een reis naar haar te nemen. Ik zie dat het nog steeds leuk en zomers is,in Nederland. Is de zon eindelijk aangekomen? Wij Hebben gehoord dat het zo'n sombere weer was deze zomer. Heel jammer, dan krijg je niet hetzelfde gevoel en te kunnen genieten. We hebben gelukkig het weer aan onze kant, maar weij voelen toch dat de herfst is op weg. Het is zinloos om het te negeren. Maar ieder seizoen heeft zijn charme, nietwaar? We hebben gesproken over het nemen van een lange vakantie in Nederland in de late herfst. Kan niet wachten:)

Geniet van een mooie woensdag avond,
Dikke knuffel Aina

koralee zei

Such pretty joys over here I find today. xo

Mariette's Back to Basics zei

Lieve Ingrid,

Dat was een leuke dag zo te zien! Leuk zo en dat alles met zon ook nog voor Nederland.
Liefs,

Mariette

SeelenSachen ♥ zei

dear ingrid,

thank you VERY much for your lovely comment on my blog. I was very pleased to read it! :-)

I`m in love with your pictures today, I LOVE Greengate and I love the summer-flair on your photographies very, very much :-)

have a beautiful weekend!

nora

Daniëlle zei

Net even in je webwinkel naar de kaarten gekeken: prachtig zijn ze! Geen wonder dat de winkel ze wil verkopen! Succes!! En bedankt voor de prachtige foto's! Mooie dag verder, liefs, Daniëlle

Pauline zei

Wat een prachtige foto's Ingrid. En zoveel lekkers komt er zomaar voorbij :)
Liefs, Pauline