zondag 24 juli 2011

Viva Ibiza…

Vanmorgen ging de wekker om 05.15 uur…de laatste dag was aangebroken van onze vakantie op Ibiza en om 06.15 uur werden we opgehaald. Inmiddels zijn we weer thuis, we kregen een Hollands welkom  op Schiphol, waar de regen met bakken uit de lucht kwam.

We hebben 12 dagen genoten van Ibiza, van mooi weer en van elkaar. Het eiland zelf vonden we leuk voor een keer, maar het kon ons op de een of andere manier niet raken zoals Italië (Toscane) en Frankrijk (Provence) dat in eerdere jaren absoluut wel hebben gedaan. Het hotel in de plaats Santa Eularia was overigens prima, we hadden all inclusive  en zowel het ontbijt, de lunch als het avondeten waren elke keer weer een feest. Er was zoveel keus en zoveel lekkers….

IMG_1510b

 Maar thuis komen is ook een feest, ik vind het altijd weer fijn om onze vertrouwde omgeving binnen te stappen en ben ook elke keer weer dankbaar dat alles goed verlopen is.

We hebben nog twee weken vakantie dus  ook de komende tijd zal ik minder bloggen dan normaal. De berichten beloven gelukkig beter weer…wat is hier veel regen gevallen de afgelopen tijd! Vanuit het vliegtuig was dat bij de landing al waar te nemen, alles was zo groen en diverse weilanden stonden vol water.

Ik wens iedereen een hele fijne week en iedereen die nog mag gaan (of lekker thuis aan het genieten is) een hele fijne vakantie toe!

Lieve groet, Ingrid

****


Voor mijn kaartenwebshop: klik hier

47 opmerkingen:

Susi zei

Sooooooooooooooooooooooo wonderful..
Kisses Susi..
and a very nice weekstart..

Unknown zei

over uitersten gesproken zeg!! wat zul je het koud hebben!!!;) Maar welkom thuis....no place like home!!!! En nu nog even nagenieten en uitdrijven;)!

Liefs,
Lynda

Thuis bij Tjits zei

welkom thuis Ingrid! en ja wat het weer betreft heb je niets gemist hoor.. gelukkig heb je op Ibiza wel van de zon kunnen genieten!
en Toscane en Provence blijven ook mijn favoriet hoor:)

geniet nog maar even lekker na!
lieve groet, Tjits

lia zei

Welkom thuis in ons koude kikkerlandje.
Wij hebben ook nog twee weken, en hoop toch echt wel dat het snel zomer word.
Bedankt voor je lieve berichtje vanuit Ibiza.

Liefs Lia

Tanja zei

Fijn dat je er weer bent, ik heb je gemist maar aan je foto te zien jij ons niet. Lekker om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad.
En ja hier heeft het lekker geregend dus dat heb je niet gemist.

Tot gauw
Liefs
Tanja

Hanna zei

Fin bild.
Kram
Hanna

Anoniem zei

Heey Ingrid,

ja het weer was niet best hier. Hopelijk wordt het nog wat beter voor je in je laatste 2 weekjes.

Zonnegroetjes Pieternel

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Welkom thuis in ons regenachtig landje .... prachtige foto en heerlijk dat je genoten heb, daar doe je het toch allemaal voor ... wens je een hele fijne week en nog leuke vakantie dagen ...lieve groet rosita

Desirée-ScrapDees zei

fijn dat je zo'n heerlijke vakantie gehad hebt en inderdaad het weer schijnt beter te worden, dus je bent net op tijd thuis!

Sjonke's Kronkels zei

Tja, met ons Hollandse weer is het vakantiegevoel snel vergeten. Gelukkig heb je genoten en jou kennende heel veel foto's gemaakt. Kun je toch maar mooi op terugkijken!!!
Lieve groetjes,
marion

wonen met brocante zei

Fijn dat je een aantal dagen van heerlijk weer hebt kunnen genieten want hier was het niks. Ik hoop dat het van de week wat beter gaat worden. Ik krijg donderdag een logé pup voor 1,5 week en daarna mogen we Benthe gaan halen. Spannende tijd dus. Groetjes Peggy

Michelle zei

Welkom thuis Ingrid!! fijn dat jullie genoten hebben en mooi weer hadden, hier was het maar bleigh...;-)) geniet nog van jullie 2 weken vakantie!

Lieve groetjes Michelle

Anita zei

Welcome home :-)
Fijn dat jullie hebben kunnen genieten van de zon, Ibiza en van elkaar. Het is idd even omschakelen hihi Een herfstachtige zomer(zon)dag. Maarre we klagen niet ;-)
Groetjezz lfs mij

Yvonne zei

Jee ist alweer voorbij, 12 daagjes, wat vliegt de tijd, fijn dat jullie weer veilig thuis zijn
en ja het is wel nattig hier in ons kikkerlandje
hoop dat de berichten waar gaan maken wat ze zeggen
fijne vakantie nog !!
lieve groetjes Yvon

Le Style zei

Fijn dat jullie weer veilig geland zijn op Hollanse bodem.
En ja, met heel Hollands weer;-)
Prachtige zomer/vakantiefoto!

Geniet nog even lekker verder van jullie vakantie!!!

Lieve groetjes

It's me zei

Welkom thuis !!...heerlijk je bent erweer.........wat kan er toch een hoop gebeuren in twee weken......liefs van mij....xxx...

Berna zei

Welkom thuis!!!

Madelief zei

Lieve Ingrid,

Fijn dat jullie goed zijn thuisgekomen! Gezellig dat je er weer bent!! Jammer dat Ibiza het voor jou niet helemaal was, maar soms heb je dat. Je weet nu in iedergeval hoe het er is. Ibiza staat ook nog op mijn lijstje, zodoende ben ik heel benieuwd naar je ervaringen. Hebben de meisjes het leuk gevonden?

Heerlijk dat je nog twee weken vakantie voor de boeg hebt. Ik hoop dat het weer gauw opknapt!

Een gezellige zondagavond!

Lieve groet, Madelief x

* Nog bedankt voor je gezellige berichtjes uit Ibiza. Ook wij hadden een laptop mee, maar ik heb mij in weten te houden :-)! Was moeilijker dan ik dacht!

Mirjam zei

Hoi Ingrid,
Wat fijn dat jullie zo´n leuke vakantie hebben gehad. Lekker uitgerust hoop ik? Ja, dan is het wel een anticlimax om in dit druilerige weer thuis te komen... Maar ja, wat doe je eraan...?
We hopen met z'n allen dat het snel de betere kant opgaat. Nog lekker 2 weken rustig aan, voor het drukke leventje weer door gaat, dan zou een zonnetje echt van pas komen natuurlijk. Maar dat kunnen we allemaal goed gebruiken hoor.
Fijne weken dan...
Groetjes,
Mirjam

Emmy zei

Heerlijk hé weer thuis komen na een geslaagde vakantie, fijne weken nog. Groetjes Emmy

Hannekie(Sisterly) zei

hoi ingrid
welkom thuis...wat heerlijk om zo lekker uit te rusten..ik ben even een paar dagen vrij..lekker een dagje amsterdam doen en in huis rondhangen..ook fijn. maar heerlijk naar de warmte lijkt me zalig. ibiza schijnt heel mooi te zijn. geniet nog even van je vakantie
liefs hannie

Daniëlle zei

Welkom thuis Ingrid!
Hopelijk hebben jullie heerlijk genoten en kunnen uitrusten. Hier is het weer vreselijk geweest, dus je hebt niets gemist! Wij wel jouw leuke bijdragen en lieve reacties. Fijn dat je er weer bent.
Groetjes
Dani

Yvonne - Frl. Klein zei

Oh, Ibiza! It seems that you had a wonderful time!
Hugs,
Yvonne

Trädgårdsflow/Garden Flow zei

Nice to hear that your vaccation at Ibiza vas good!!! But as always when you have been away on a trip, it's really nice to get home again!

Paris have been wonderful, but now I am longong for my garden :-)))
Hope the weed is not to much to get a grip on for you..... :-))

Many hugs!!
Love Charlotte

Fluitenkruid zei

Ha die Ingrid, lekker weer thuis maar wat een overgang van weer....
Volgens de weerberichten komt het zonnetje hier weer terug, ik wens je nog fijne weken!
Lieve groetjes Jannet

Anoniem zei

WELKOM THUIS,fijn dat je weer in bloggertjes land bent,gaaf je foto,ik wens je een fijne week,lieve groet Joke.

flowersandhome zei

Hey Ingrid! Ik kan me voorstellen dat Ibiza niet zo je ding was. Niet dat ik er al ooit was, ik was trouwens ook nog nooit in de Provence of in Toscane... maar als ik mocht kiezen... dan toch niet Ibiza. Het mooie weer was wel een reuzemeevaller want hier was het niet zo denderend, al mag ik niet klagen, het herfstige waar iedereen het maar over heeft, ontbreekt hier gelukkig nog.
Blij dat je terug bent en dat je ook blij bent terug te zijn. Een gelukkig en tevreden mens; dat is prachtig!
Groetjes,
Marian

hokje zei

Fijn dat je er weer bent Ingrid! (toch wel stil hoor zonder je berichtjes/reacties ;)) Fijn dat jullie, ondanks dat het niet helemaal jullie ding was, toch hebben genoten van elkaar en het mooie weer. Nu nog even fijn genieten van je eigen huis/tuin...

Lieve groet,
Miranda

puur wit zei

hoi wat valt dat dan tegen die regen he
maar je bent weer veilig thuis
en je hebt in ieder geval de zomer gezien
mag hier wel snel komen
nog een fijne vakantie
gr sandra

Linda zei

Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn aangekomen. Ja dat zal wel even wennen zijn deze dagen met regen. Bah je word er niet vrolijk van. Maar goed dat mag de pret niet drukken, je hebt nog even vakantie dus even goed lekker genieten de komende tijd.

Fine week.
Lieve groet, Linda

Pierelantijntjes zei

Hoi Ingrid,
Fijn dat jullie weer allemaal veilig en wel thuis zijn gekomen. Helaas is het weer hier inderdaad erg triest, alhoewel het vanavond wel opknapte en we zowaar een rondje konden gaan wandelen.
Jij ook een hele fijne week toegewenst!
liefs Ester

Pauline zei

Jammer dat de vakantie voorbij is, maar het is ook fijn om je weer terug te zien hier. Helaas lukte het me niet om vandaag het zonnetje voor je te regelen *smile*. Ik ben ook altijd blij als ik weer mijn eigen huis binnen kom na de vakantie. Hoe leuk het ook was, thuis is toch helemaal thuis. Geniet nog van de komende 2 weken.
Liefs, Pauline

Maia zei

Zo jij hebt de nodige zonnevitamientjes weer opgevangen dat heb je maar mooi gehad!
Geniet nog van een fijne twee weken vakantie!
Groetjes Maia

flowing moments zei

Welkom thuis, wat een mooi kleurrijke foto heb je geplaatst echt een vakantie gevoel krijg je ervan.Hier val je dan gelijk weer in de regen :( Nog een fijne Vakantie hier thuis gewenst.

Groetjes Joke

Willy zei

Welkom thuis Ingrid, je hebt weer wat warmte meegebracht voor komende week en een mooie zonnige foto. Geniet nog van jullie vrije weekjes.
Liefs

love lives in the kitchen zei

i'm not sure if my comment was posted - once again: hope you are having a great time (but i'm sure you do!!) enjoy and relax!
sending you hugs,
justyna

Tilly zei

Fijn dat jullie weer gezond en heelhuids thuis zijn en zo hebben genoten. Heerlijke foto..die zon (die wij hier zo missen) en kleuren. Altijd weer fijn om thuis te komen en in je eigen vertrouwde omgeving en spulletjes.
Nog een hele fijne week vakantie thuis gewenst en hopelijk met wat zon.
Lieve groetjes Tilly.

Antonia zei

Jeetje, wat gaat dat snel Ingrid. Ben erg blij dat jullie weer veilig thuis zijn. Hele fijne vakantie verder en kom maar op met de foto's
:-) Lieve groetjes, Anja

Ger zei

....Maar de zon was de afgelopen weken wel jullie grote vakantie vriend en dat pakt niemand jullie meer af.

De overgang zal groot zijn van de warmte in de kou.

Maar ik heb anderom ook altijd moeite met van de kou naar de warmte, zeker als je zoals wij vaker in de winter naar de tropen reizen.

Heerlijk nog paar weekjes genieten van de vakantie, je gaat vast nog meer leuks ondernemen.

Veel plezier daarbij!!!
Lieve groeten,Ger

Linnie's kaartjes zei

Welkom thuis :-),
Fijn dat het een leuke vakantie was, nu nog even lekker een paar weken thuis vakantie vieren...veel plezier

Lieve groet,
Linda
(www.lindagboek.nl)

http://truutske.blogspot.com zei

Op vakantie gaan...heerlijk maar thuis komen ...ook al egent het pijpenstelen en is het kou....ook heerlijk.
Lekker nog even genieten....en genieten.
Groetjes, Trudie.

Abacaxi & Hortelã zei

Wat een plaaaaaatje dat plaatjs van die Bougainville!!! Eén van m'n favoriete planten, echt super!
Welkom terug & probeer nog even na te genieten!!
Bisous uit Versailles, Chantal

MODERN COUNTRY zei

Lieve Ingrid,

Dank je wel voor de warme berichten! Het betekent zo veel om te weten dat anderen meeleven met wat er is gebeurd. Ook uit landen over de hele wereld. We hebben nooit gevoeld zoveel steun en liefde, en het is meer dan overweldigend!

Ik Hoop dat je een heerlijke vakantie heb gehad, en ik kijk uit naar meer foto's van deze prachtige plaats! Iedereen heeft gehoord van de zon, de feestjes en het mooie landschap daar:)

Heb een mooie dag mijn vriend, met zon of regen. Er is eigenlijk grijs en somber hier ook. Lijkt meer op herfst dan zomer.

Grote knuffel,
Aina

Room Seventeen zei

Hey, je bent er weer! En je valt meteen met je neus in de regen, vreselijk hoor dat herfstweer hier in Nederland. Gelukkig heb je een zonnige vakantie achter de rug. Zelf ben ik nog nooit op Ibiza geweest, het lijkt me vooral trendy en hip, en niet zo brocanterig haha. Geniet nog even van je vakantie, hopelijk knapt het weer snel op.

Bonjade zei

Welkom thuis....kijk nu ben je gewoon weer heerlijk solidair met me....;0)
Saampjes gezellig in het grijze frisse Holland.
Home Sweet Home
fijne avond
Liefs

Claudia Leertouwer zei

Leuk om ook eens een ander stukje van de wereld gezien te hebben, mooie ervaringen zijn nooit verkeerd. Ook onze vakantie is niet echt mijn keuze maar toch leuk om eens mee te maken.

kralenqueen zei

Hoi Ingrid, lees net dat je al een klein weekje thuis bent. Ik hoop dat je snel wat fotootjes heir plaatst over Ibiza. Wij zijn gisteren thuis gekomen van 2 weekjes Duitsland. Nat en koud maar dat gaat aankomende week veranderen begreep ik !! Want nu hebben we nog een weekje thuis om aan te rommelen. Fijn weekend ! Liefs Rianne