maandag 4 april 2011

Summer day…

Afgelopen zaterdag drukte ik per ongeluk op het verkeerde knopje waardoor deze post al verscheen terwijl dat dus helemaal niet de bedoeling was! Ik heb de post toen snel verwijderd, maar nu mag ie wel...!

Wat was het afgelopen zaterdag geweldig weer hè…we hebben heerlijk buiten gegeten, de zon onze huid laten verwarmen en ook de tuin weer verder opgefleurd! Het leek wel zomer
IMG_0352_thumb4
IMG_0343_thumbIMG_0348_thumb1IMG_0353_thumbIMG_0357_thumb1

Dankzij een geweldige tip van Veronique van Een sneller kloppend hart kocht ik bij de Wibra heel mooi roze rozenlint…5 meter voor € 1,= en ook in blauw en zachtgeel verkrijgbaar. Ik vond het wel een leuk idee om de potten van lint te voorzien en het past natuurlijk helemaal in mijn plannen om dit jaar de tuin met alles in bloemensfeer te brengen!

IMG_0356_thumb

Over de rugleuning van de bank zie je de stof hangen, die ik laatst al eens kocht op de markt…je kunt nog niet goed zien wat ik er van gemaakt heb, maar daar kom ik een andere keer nog op terug!

Dit is trouwens mijn 200e post en dat ga ik niet vieren met een give away (want daar heb ik er onlangs al twee van gegeven) maar met een primeur!! Lejo van de blog In den Uylenbal gaat nl. in zijn winkel mijn fotokaarten verkopen...en dat vind ik natuurlijk geweldig!

Lejo stelde het zelf meteen voor en heeft afgelopen zaterdag contact gehad met Corina van Fotokaarten Rosalie, nadat ik hem eerst een paar kaarten had toegezonden, zodat hij ze zelf goed kon bekijken. Wanneer de kaarten in de winkel liggen, ga ik dat uiteraard even met eigen ogen waarnemen...wat zal dat bijzonder zijn!! Lejo, nogmaals super bedankt...en al is het niet dichtbij, ik kom bij je buurten hoor!

IMG_0341b_thumb6

73 opmerkingen:

Thuis bij Tjits zei

goedemorgen Ingrid! gelukkig is het maandag en is je post te lezen haha:)
wat heb je het gezellig gemaakt, zo lief met dat rozenlint en echt een koopje zeg! je gaat echt overstag he wat de bloemetjes betreft, heel leuk:)
en wat een leuk nieuws van je kaarten, ik ga zeker een kijkje nemen!
gefeliciteerd met dit nieuwe project!

fijne dag!
lieve groet, Tjits

M. zei

wat een heerlijke plaatjes!!!!
Ik vond het hier afgeklopen zaterdag niet heeeeel zonnig...maar wel lekker..als ik nu naar buiten kijk ziet het er ook lekker uit..zal zo even kijken hoe koud het is,als ik de kippen uit het hok laat en de kliko buiten zet..dit doet er allemaal niet zo toe eigenlijk hahaha
Wat leuk dat je kaarten uitgegeven word en ik hoop dat ze binnnen no-time zijn uitverkocht!!!
fijne week!!
lieve groetjes manuela

Pierelantijntjes zei

Goeiemorgen Ingrid,
Ik had inderdaad al geprobeerd om deze post te bekijken, maar dat ging niet. Ik zag die vrolijk gekleurde foto en was natuurlijk erg nieuwschierig....
Wat een mooi lint zeg. Gezellig hoor die potjes zo op je tuintafel.
Wat fantastisch dat je fotokaarten nu ook in den uylenbal verkocht gaan worden meis, Echt Super!!!!
Ik wens je een hele fijne week toe,
liefs Ester

Claudia Leertouwer zei

Vanaf zaterdag kijk ik al uit naar je berichtje haha. Nee hoor ik weet niet precies wanneer ik een berichtje zag dat je opnieuw gepost had, maar gezien had ik het nog niet! Ik kijk altijd uit naar je posten, ze zijn ook elke keer zo mooi. Wat mooi dat roze, die bloemen, een heerlijk sfeertje. Wat een mooi compliment dat "jouw" kaarten verkocht gaan worden. Ga je ook nog nieuwe maken?

rommy moosie68 zei

ja ik dacht al legt het aan mij maar niet dus wat heb je weer supper foto`s heel mooi een die roze kopjes zijn zo lief leuke plantjes in die potjes met strikjes liefe groetjes rommy

Huize Kip Kakel zei

Wat heb je weer een mooie sfeer in je tuin!
Dit worden vast weer nieuwe kaarten!
En wat ontzettend leuk dat je kaarten ook in de winkel komen!
Geniet van een fijne dag, groetjes Hannie

kralenqueen zei

Hoi Ingrid, Nou wat een super nieuws zo vroeg in de ochtend ! Helemaal geweldig voor je !
En van je post zaterdag heb ik niets van meegekregen hoor dit is de eerste keer dat ik hem hier lees. En het was idd een heerlijke dag met veel zon en ook in de tuin gezeten al was het dan bij me schoonzus in Zwolle.
Fijne dag ! Liefs Rianne

Hannekie(Sisterly) zei

goedenmorgen
wat een leuk lint zeg. ga van de week ook even kijken. je fotos zijn weer geweldig geworden. leuk voor je dat je kaarten in de winkel komen te liggen. die van mij liggen ook al in 4 winkels nu. een hele eer vind ik dat..
gaat vast goed lopen hoor
liefs hannie

butiksofie zei

hi, the pibk looks really beautiful, hughs ANja

Desirée-ScrapDees zei

leuk dat roze lint en wat gaaf dat ze je kaarten gaan verkopen, leuk!

fijne week!

Sjonke's Kronkels zei

Van je foto's krijg ik echt zomerkriebels.....zo zonnig van kleur. Was trouwens heeeeeel nieuwsgierig naar je blog...hihihi....we konden maar 2 regels lezen op het dashboard.
Super dat je kaarten in een winkel verkocht gaan worden!!
Warme groet,
Marion

G-STYLE zei

Wat een heerlijk zomers sfeertje is het al bij jou in de tuin Ingrid. Ondanks dat ik van grijs en wit hou , vind ik dit toch wel erg leuk hoor ......wordt er op slag vrolijk van .

Wat een eer trouwens dat je kaarten in zo'n mooie winkel verkocht gaan worden, kan me voorstellen dat je daar heel trots op bent .

Fijne dag vandaag , lieve groet van Gea

hokje zei

Wat een gezellig sfeertje heb je in de tuin; het lint is inderdaad supermooi (misschien toch maar even een keertje naar de Wibra) En wat gaaf dat je kaarten straks gewoon in de winkel te koop zijn; gefeliciteerd.

Fijne dag,
Miranda

Tilly zei

Ooo...heerlijk al dat roze. helemaal mijn kleur. Wat een heerlijk begin op deze maandag morgen. Wat een mooi lint, staat super om de bloempotten heen. Krijg echt zin om er even bij te komen zitten om te genieten van al deze fleurige gezelligheid.
Lieve groetjes Tilly.

Judith zei

Dit plekje ziet er heel uitnodigend uit. Met dat lint heb je eenvoudige potten een gezellige uitstraling gegeven, mooi! Ik vind het ook fijn dat de zon weer vaker gaat schijnen en dan ook nog warmte geeft, hmmm lekker in het zonnetje!
Super leuk nieuws van je kaarten, jouw prachtige foto's zijn daar dan ook heel heel geschikt voor.

Groetjes en een fijne week,
Judith

Willy zei

Op Google Reader had ik 'm al gezien, maar helemaal niet erg om die prachtige foto's twee keer te bekijken. Leuk dat je foto's op nog meer plaatsen verkocht worden, dan zul je de collectie ook nog wel uitbreiden.
Fijne week, lieve groet

Susan zei

Hoi Ingrid,

Ook ik ben maar blijven proberen om je post te openen...nu weet ik waarom het niet lukte. Wat een geweldig lint hè...ik ben het ook meteen gaan halen voor mijn vriendin en mezelf toen ik het las op het blog van Veronique...
Wat geweldig dat Lejo jou kaarten gaat verkopen...dit is de kers op de taart voor al je prachtige werk!!

Lieve groetjes van Susan.

Pauline zei

Wat een geweldig nieuws dat je kaarten straks ook in een winkel te koop zijn. Natuurlijk gefeliciteerd met je 200e post.
En wat is je tuin gezellig zo. Roze staat zo mooi op het stoere hout van de tuintafel. De rozen van het lint (wat een leuk idee) en de stof passen helemaal in dit romantische plaatje. Mooie foto's ook.
Wens je een fijne week.
Liefs, Pauline

Bizzy @ home zei

Ik kwam inderdaad iets roze tegen in m'n reader zaterdag hihi..mooie plaatjes weer. Ik moet straks in de pauze maar even langs de wibra zie ik wel. Ben benieuwd wat het stofje is geworden...gokje: tafelkleedje?
Fijne dag,
Liefs, Renny

Michelle zei

En ik maar klikken zaterdag op die post en denken er is wat mis met mijn pc haha nee grapje hoor...

Heel mooi en gezellig in jou tuin, leuk met die lintjes om de potten, fleurige foto's!

En proficiat dat jou kaarten in de winkel komen, super!!

Lieve groetjes Michelle

Abacaxi & Hortelã zei

Wat een heerlijke zomerse sfeer ademen je foto's uit... genieten met een grote G!!
Hopelijk blijft deze week ook nog zo lekker (vanochtend is het hier nog behoorlijk grijs...), de voorspellingen zijn goed!
Bisous uit Versailles,
Chantal

Fluitenkruid zei

Ik heb zo'n vermoeden dat deze mooie plaatjes ook kaarten gaan worden. Wat leuk dat ze in de winkel komen! Fijne nieuwe week!

Pieternel zei

Goedemorgen Ingrid,

Ik had er ook al op geklikt van het weekend maar je blogje was er niet... Maar het ziet er lekker zomers uit bij je. He get, was ik zaterdag bij de Wibra, heb ik vergeten te kijken ervoor. Nou dat ga ik straks nog maar eens buurten bij ze...

Groetjes Pieternel

sarams1987a zei

Zeer mooie blog heb je, doe zo voort.

Ik volg je blog ;)

Mvg Sarah

www.sarahsborduurwerken.wordpress.com

Theemuts Rommelhoekje. zei

Goeiemorgen !!! Tussen het poetsen en raamlappen lees ik eventjes jouw post .Daar wordt ik gelijk vrolijk van .En ik poets nog even door .....dan kan ik komende week weer genieten van het mooie weer.

fijne dag ,groetjes Romkje.

lia zei

Ja gisteren zag ik al dat je een nieuwe post gemaakt had. Dacht al dat het niet de bedoeling was.

Wat ontzettend leuk voor je dat er nog iemand is die kaarten wil verkopen met jouw foto erop.

Lieve groet Lia

THE BLACK BARN zei

WAT EEN MOOIE FOTO'S INGRID!
WAT EEN MOOIE GEZELLIGE SFEER.
VAN HARTE MET JE 200STE POST!

FIJNE ZONNIGE WEEK,

MIRANDA

Valerie zei

Ik heb inderdaad ook erg genoten van het weer.
Eerdaags moet ik ook maar weer eens beginnen in de tuin. De planten die de winter niet overleefd hebben zitten er nog tussen, haha.
Wel een leuk idee van dat lint. Is weer eens wat anders dan een dure pot.
En wat gaaf dat jouw kaarten verkocht zullen worden!

Nog een fijne week!
Valerie

It's me zei

Ja ik zag de post zaterdag al ROZE he ?? valt gelijk op !! ...wat een lekker sfeertje in je tuin zo !!....en wat leuk zeg dat Lejo je kaarten gaat verkopen.....zo leuk is dat......wij verkopen de kaarten van Hannie in de winkel en hiervoor van een andere blogster nog nou schaam ik me weet niet hoe ze heet even gauw....dus erg leuk.........geniet van de eer.....hele fijne dag !! week !! liefs van mij....xxx...

Antonia zei

SUPER Ingrid dat je kaarten in de winkel komen. Je wordt beroemd!!!!! Lekker sfeertje heb je weer neergezet, het was inderdaad geweldig weer zaterdag. Heb gisteren ook nog even buiten gezeten, vandaag is het een grijze dag. Ben de tuin onkruidvrij aan het maken, een hele klus
:-) Hele fijne week gewenst, lieve groet Anja

erfgoed zei

wat een mooie foto's weer, en leuk zeg dat je foto's in de winkel komen.
groetjes lianne

MOODZ zei

Het zijn de kleine dingen die het doen!!
geniet,
Tamara

Petra zei

Wat geweldig, je eigen kaarten in een winkel! En dan nog jaren bij iemand aan de muur. Heel bijzonder.

Hele fijne week!

Marga zei

Hallo Ingrid.
Wat heb je dat l;euk gedaan.
En wat fijn voor je dat je kaarten in een winkel komen. Heb meteen even gekeken op die twee blogs.
Fijne maandag gewenst.
Groetjes Marga

Een sneller kloppend hart zei

Wat een sfeertje zeg, ja 't was zaterdag echt super!
Leuk lint ook ;) hihi


Veel groetjes, Veronique

Mayflower zei

Haha....ik zag gisteren al dat je deze post geplaats had, maar klikkend op de link kwam er geen Summer Day hihi.
Wat ontzettend leuk dat Lejo ook je kaarten gaat verkopen Ingrid, wat zal je trots zijn en ....met recht. Je maakt gewoon prachtige foto's, dat bewijs je met deze post ook weer. Wat een heerlijke kleur op je tuintafel, daar wordt je gewoon vrolijk van. Ik had het lint ook al bij Veronique gezien, echt prachtig, helaas hebben wij hier geen Wibra.
Ook je roze mokken vind ik heel mooi.
Ik wens je een zonnige dag toe.
Lieve groet, Mea

theeleuten zei

Jeetje wat geweldig van je kaarten......het zijn ook wel hele mooie foto's die je maakt...

Ja het was zaterdag heerlijk weer, nu schijnt het zonnetje trouwens ook heerlijk!!

Gezellige week, groetjes Evelien

Gerreke zei

Ingrid wat een leuk idee met dat lint om de potten. Heerlijke kleur blijft dat roze toch! Met die koffiemokken erbij. Je weet het echt gezellig en uitnodigend te maken!

Ik ga ook eens een kijkje bij de wibra nemen. Zo'n lint voor een euro is geen geld!

Villa König zei

Lovely spring pics. Love the pastell colours. :-) Hugs Yvonne

Room Seventeen zei

Wat geweldig leuk dat je kaarten in de winkel van Lejo verkocht worden! Nu krijg je natuurlijk nog meer zin en lol in je fotografie cursus! En waarom ga je niet zelf ook je kaarten verkopen? Doet Haikey ( blog Haikey's Home ande Garden)ook.

All Seasons zei

Zaterdag was het zekers heerlijk weer. Wij hebben veel in de tuin gedaan. Was ook wel erg nodig na al die dagen dat we weg zijn geweest.
Wat leuk dat je kaarten nu verkocht worden, hoop dat het goed gaat lopen!!
Ik wens je een hele mooie dag ☼
Liefs,
Patricia

wonen met brocante zei

Wat een fleurige foto's....errug leuk! Wat geweldig dat je fotokaarten in de verkoop gaan, gefeliciteerd! Groetjes Peggy

Berna zei

Wat een zomerse foto's heb je alweer gemaakt. En wat leuk dat er weer iemand is die je kaarten gaat verkopen!

Corine(THUIS) zei

Bij Marieke zag ik ook al die snoepgoedkleuren.. jullie hebben echt de zon in het hoofd hè!
Ik blijf toch trouw aan de sobere tinten, grijs, beige en wit, en dat wit vervangt dan vooral het winterse zwart... :)
Maar zo'n roze blogpost vind ik dan wel weer leuk om (even) naar te kijken..
Groeten en vooral een zonnige week gewenst! Corine(THUIS)

Tanja zei

wat een heerlijke post Ingrid, geweldige foto's met al dat roze.
Leuk voor je dat je kaarten te koop zijn, wat zul je trots zijn.
Liefs
Tanja

Elly's kleine idylle zei

Vanaf zaterdag zag ik inderdaad een nieuw bericht en ik maar klikken maar er kwam niks,en ik dacht dat het weer aan mijn P.C.lag!!Maar wat leuk dat je kaarten in de winkel te koop zijn!!SUPER!!
Mooie foto's Igrid en ik ga er nu nog even lekker van genieten!
een fijne avond Elly.

Sonja zei

Hoi Ingrid, dat moet je maar net weten, van het lint en dan zo goedkoop!
Wat een prachtige plaatjes weer, je blijft er naar kijken.. leuk!!

Fijne avond..

Groetjes, Sonja

Jeanette zei

Gefeliciteerd, maar zoals Hennie ook zei, wellicht dat je je kaarten zelf kunt gaan verkopen.
Wat een schattig lint heb je gekocht.

Groet,
Jeanette

Miss M zei

Ja, joh, je moet zelf je kaarten gaan verkopen! Maakt het misschien ook wat persoonlijker, Ingrid! Maar natuurlijk fantastisch dat een ander dat ook wilt doen :-)
Mooi lint zeg... kijk, daar doe je het voor... zoiets leuks voor zoiets spótgoedkoops!
Heerlijk plaatjes weer...
Groetjes, Marjolijn.

Het stokpaardje zei

Zomers dat lint om de potjes. Leuk dat je kaarten voortaan in een winkel te koop zijn.
Groetjes Iris

Stina zei

ja zag jou een zaterdag ook voorbij komen met rose, maar niet verder dan dat, maar ziet er weer heel mooi uit en dat lint geweldig ga morgen gelijk effe kijken,en dat je kaarten in de winkel komen helemaal super!!!

fijne week
liefs
Stina

What's in a day zei

Ik dacht nog wel dat mijn computer kapot was. al dat roze wilde maar niet tevoorschijn komen:)
Ontzettend leuk, je tuin met kleur, maar ook je primeer!!!Dit verdien je, ook al ken ik je pas kort door je blog, je foto's zijn "mpressive"

Lieve groet, Eefie

Alle mooie dingen zei

ik ben niet zo van het roze... maar dit zijn toch wel hele lieve plaatjes hoor.... krijg bijna zin in roze.
wonen zoals wij wonen heeft geen echte nadelen alleen maar uitdagingen...;)
dit is zo uniek wonen dit neem je op de koop toe.
groetjes en bedankt voor je reactie
Anita

Anita zei

Hihi nouh ik werd zaterdag al erg nieuwsgierig naar die rose mokken die ik in een flits voorbij zag komen ;-) Maarre hier zijn ze dan !!!

Wahah wat een heerlijk kleurrijk tafereeltje.
Erg mooi met dat lint ...
GEWELDIG dat je kaarten nu in de winkel te koop zijn.
Wat moet dat een fantastisch gevoel geven Ingrid.
Lieve groetjes, Anita

alma zei

Wat een prachtig lint! Een goede tip van Veronique. Mooi gestyled hoor!
Leuk dat je fotokaarten verkocht worden in een winkel. Daar mag je best trots op zijn.

Geniet lekker van de zon!

Lieve groet
Alma

bikim zei

love the colours!
so perfect for spring!
so pretty !
take care,
Rosa

Siljo zei

Het ziet er weer prachtig uit!
Maar wat super leuk toch wat
met je fotos gebeurt de kaarten
onwijs gaaf !!
Dat is echt iets waar je super
trots op mag zijn,
maar van de andere kant vind ik
ook dat je het verdiend het zijn
zon mooie kiekjes wat steeds
voorbij komen !!
Geniet er maar lekker van het
is je van harte gegund!!
Een zonnige week
Groetjes Joke

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Hoi lieve Ingrid,
Wat ben je toch altijd attent en trouw met je berichtjes! (gaat daar niet ontzettend veel tijd in zitten?)
Wat een vrolijke post, bloemen en roze, heerlijk! Hele mooie kiekjes...
Wat was het heerlijk weer zaterdag hè?
Ik heb gelukkig het laatste rolletje rozenlint in blauw mee kunnen nemen ;-)
Grappig dat je zo langzamerhand steeds meer kleur in het interieur gaat zien om je heen, valt me op.

Groetjes Hil

marga zei

Het was écht heerlijk afgelopen zaterdag hé.....valt meteen weer zo tegen als het na een dag afgelopen is maar ja, we hopen maar dat er meer van zulke dagen gaan komen!

Wat leuk zeg van die fotokaarten....ben benieuwd.

Vind dat lint zó mooi, dit is nou weer zo'n moment dat ik het jammer vind om geen rijbewijs te hebben anders was ik het ook gaan halen. En jammer genoeg is Jos vanmorgen vertrokken voor zijn werk en komt pas vrijdag terug, bah!
Liefs Marga

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Wat een goed nieuws! Van Harte Gefeliciteerd! Ik ken de winkel 'In den Uylenbal'niet, maar ga het zo meteen gelijk even googelen!

Leuk om de eerste bloemetjes & rozetinten in je tuin te zien. Daar word ik helemaal vrolijk van :-)!

Een gezellige avond & lieve groet,

Madelief xxx

Pauline zei

:)
Visite zal wel lang op de wc zitten bij jou. Je maakt mij in ieder geval erg nieuwsgierig. En ik weet van een post van je een tijd geleden dat je je camera ook toen mee nam dus ik zou zeggen "maak er eens een fotootje van" *smile*
Fijne avond.
Liefs, Pauline

Eveline zei

ik dacht al dat ik iets verkeerd gedaan had, maar post was dus idd weg.
wat onwijs leuk zeg, lijkt me zeker een bijzonder moment om dat de eerste keer te gaan bekijken....en de tweede keer, en de derde...

Hanna zei

Ha en fin dag!
kram
Hanna

Anoniem zei

Haha je drukte op het verkeerde knopje,ik zag het idd en wilde kijken,maar dat ging natuurlijk niet haha,maar je foto`s zijn prachtig,dubbel genieten van de kleuren en het weer,het lint heb ik ook,maar als scrapper heb ik heel veel en kijk vaak bij zulke winkels voor spulletjes,is namelijk niet zo duur.

En ohh lig in een deuk om je reactie,gelukkig ben ik slecht in optellen whaha,maar idd dan is alles niet zo goedkoop,er is gewoon teveel mooi`s en ik ben een hebberd,kan er ook niets aan doen,ik wens je een fijne avond,liefs Joke.

Bij Guusje Thuis zei

Gezellig dat roze in je tuin maar dat je kaarten bij Lejo in de winkel gaan komen, dat is natuurlijk echt helemaal geweldig!

Yvonne - Frl. Klein zei

Dear Ingrid,
we had rain here on monday and tuesday in bavaria. But now the sunny weather is back and I can work in my garden!
Wish you a wonderful day,
Hugs,
Yvonne

designchic zei

Beautiful images...

Een sneller kloppend hart zei

haha...je mag me gerust achterna lopen naar de Wibra hoor, ik plaats mijn berichtjes juist om tips te geven maar....ik begrijp je, 't is een goede stimulans om aan mij te gaan denken en dan geen impulsaankopen te gaan doen haha :))

fijne avond he!

liefs Veronique

Unknown zei

Wat ontzettend gaaf zeg dat je kaarten straks verkocht gaan worden! Ze zijn het ook meer dan waard.
Leuk dat lint maar laat je dat er ook om zitten als het regent?
Hier genieten van zomers weer!

Kelly zei

Dat lint maakt het helemaal af, prachtig!!

Unknown zei

Hi, Ingrid! It's Laura, following you from Rome! Congs for this wonderful blog..full of sweet and inspiring pictures and ideas! I actually use to make my vases cutest with ribbons!
Love it!
hope you'll come and say hallo!
Laura@RicevereconStile

Susi zei

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Wonderful pictures dear Ingrid..
I love your nice Blog so much..
Kisses Susi

Nadine zei

J'adore tes photos, c'est plein de fraîcheur !