maandag 21 februari 2011

Awards en uitslag…

Toen ik donderdagavond mijn bed indook, lag ik onder mijn dekbed als een zeer tevreden mens. Ik val over het algemeen snel in slaap, maar neem – gelukkig meestal vrij luchtig – in gedachten altijd de dag nog even door. Die avond had ik alle reden om gelukkig te gaan slapen, ik kreeg heel veel lieve reacties op mijn gewonnen give away, waarvan in twee reacties door Michelle van de blog  Sweet Brocante en Sonja van de blog Sezoentje ook nog eens werd aangegeven dat ik een award bij hun  gewonnen had.

IMG_2302

Michelle en Sonja hadden er ook een motivatie bijgegeven, tja…dan begrijp je wel waarom ik daar ‘s avonds helemaal tevreden en gelukkig lag te wezen.

Michelle
“omdat ze de mooiste foto's maakt van haar ontzettend mooie spulletjes en bij iedereen lieve commentaren achterlaat.”

Sonja
“en als derde ook even iemand die al heel lang aanwezig is in blogland en jullie kennen haar vast allemaal maar ik vind dit een superblog 'home and lifestyle' en ik hou vooral van Ingrid zelf omdat ze ALTIJD een reactie nalaat en dat is wat het bloggen toch zo speciaal maakt.”

En al gaat altijd niet altijd op hoor hi hi, ik vind de woorden van Michelle en Sonja ontzettend lief, dus bij deze wil ik hen heel erg bedanken voor beide awards, ook na lang bloggen doen deze warme woorden mij altijd nog bijzonder goed!

Award liebster blog

Omdat ik in het verleden al een aantal awards heb ontvangen en door heb mogen geven, neem ik ze eigenlijk niet  meer aan en geef ik ze dus eigenlijk ook niet meer door. Maar voor deze beide awards maak ik een uitzondering, ook omdat de nadruk bij het doorgeven ligt op beginnende blogs die een pluim verdienen.

Deze award mag worden doorgegeven aan andere blogsters, die pas beginnen of die het gewoon verdienen om de één of andere reden en ik koos voor deze drie dames.


Mignon is in december met haar blog begonnen en al ben ik nog niet zo lang volger van haar blog, ik kom er graag. Op haar blog vind je haar passie voor wonen terug,  ze is dagelijks met wonen bezig en je kunt er terecht voor tips over interieur en kleur en een kijkje nemen in haar webwinkel.


Ook Hannie is sinds december begonnen met haar blog.  Ze zit vol plannen voor haar huis en staat op het punt om een nieuwe keuken voor haar huis uit te kiezen. Erg leuk om de komende tijd alle ontwikkelingen te volgen!


Tot slot kies ik Claudia van de blog Claudia. Ze loopt al een hele tijd in blogland rond, maar heeft nog niet zo lang geleden haar oude blog afgesloten en is een nieuwe begonnen. Daar had ze haar redenen voor…lieve Claudia, ik wens je toe dat die stap je goed heeft gedaan en dat je met een schone lei op je nieuwe en mooie blog verder kunt gaan...ook daar blijf ik je heel graag volgen!

Mignon, Hannie en Claudia…van harte gefeliciteerd met jullie award!

IMG_1994

Nu ik toch lekker bezig ben om er een heel verhaal van te maken, ga ik meteen over tot het bekend maken van de winnaar van mijn give away. Deze zou eigenlijk tot 1 maart doorlopen, maar met 116 reacties vond ik de belangstelling al meer dan genoeg, vandaar dat ik de termijn heb verkort. Super leuk natuurlijk dat er zo overweldigend werd gereageerd en ook een warm welkom voor mijn nieuwe volgers!

En dan nu de winnaar van mijn give away! De random generator heeft beslist dat de give away is gewonnen door:

IMG_2072

Tanja van de blog Homemade

Lieve Tanja, van harte gefeliciteerd! Wil je mij op mijn e-mail adres homelifestyle01@gmail.com je adres laten weten, dan stuur ik de give away zo spoedig mogelijk naar je toe!

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het meedoen en een hele fijne week toewensen!

Lieve groet, Ingrid

64 opmerkingen:

Tanja zei

Jeetje Ingrid, dat is nogeens een superleuke verrassing op de maandagochtend. Ik ben vrij vandaag maar kon helaas niet uitslapen, dus maar even bloggen en dan ineens zie ik mijn naam. Ik moest echt nog een keertje kijken.
Ben er helemaal verlegen mee, heel erg bedankt, echt heel erg leuk dat ik gewonnen heb. Ik ga je zo mailen.

Fijne maandag
Veel liefs
Tanja

kralenqueen zei

Gefeliciteerd Ingrid met je Liebster blog award. En wat de dames al over je schreven klopt ook echt ! Je bent een van de weinige die altijd een berichtje achter laat, en je ben belangstellend naar iedereen. Ik hoop nu maar dat je vanavond niet een tijdje wakker ligt met een glimlach van oor tot oor.Maar gelijk in slaap valt.
En Tanja gefeliciteerd met je give-away. Dat je er maar een leuk plekje voor zult vinden.
Fijne week. Liefs Rianne

Desirée-ScrapDees zei

allereerst proficiat voor de winnaars van de awards en de give away! Ga zo gelijk even kijken bij de award winnaars, altijd leuk om nieuw logjes te ontdekken!

En ja kom hier ook altijd lekker gluren, dus de award is terecht naar jouw verzonden!

Fijne week verders!

Bizzy @ home zei

Gefeliciteerd Tanja! En Ingrid met je awards..dik verdiend.
Lieve groet Renny

Thuis bij Tjits zei

Ingrid van harte gefeliciteerd met je gewonnen awards!! dik verdiend!! je bent inderdaad altijd heel trouw in je reacties, zo lief!! en je blog is zooo mooi!! nu geniet ik ook weer van je mooie fotos:))

Tanja, jij gefeliciteerd met je gewonnen give away!!

fijne week!
lieve groet, Tjitske

Siljo zei

Ingrid wat een mooie woorden!!
En Tanja gefeliciteerd !
En allemaal een mooie dag en week gewenst!!
Lieve groetjes Joke

Hanna zei

fina bilder.
Ha en bra dag!
Kram
Hanna

Net als Toen zei

Gezellig om je stukje te lezen op maandagmorgen.
Met een kop koffie :) voordat ik zo de deur uitga.
Lieve woorden van de 2. En het is ook zo; je bent er altijd. Altijd een leuke reactie. De blogs van de 3 ga ik later vandaag wat beter bekijken. En mijn felicitaties voor Tanja.
Wens je een fijne dag.
Liefs, Pauline

Sofies Haus zei

Wunderschöne Bilder, ich wünsche Dir eine schöne Woche, GLG Anja

katja-Mariska zei

Dat zijn lieve woorden inderdaad maar volgens mij kloppen ze ook. Wat ik je ken van blogland heb je altijd een lieve woorden op mijn blog en ben ik nog steeds blij met je sterretjes. En heb je altijd hele mooie foto's en vind ik het altijd fijn om op je blog te komen.
Tanja gefeliciteerd!!!
Een fijne dag
Liefs Katja

Romkje zei

Wat fijn zoveel leuke reacties op je blog en give away !'Zeer verdient hoor .

groetjes Romkje.

Eefies day zei

Vah harte gegund de award, ere wie ere toekomt. De uitleg die de dames erbij geven klopt als een bus, je reageert op een leuke manier en dat doet een mens goed ( mij in ieder geval wel).
Ik wens je een fijne week!

Lieve groet, Eefie

Colin zei

Gezellige blog zo op de maandagmorgen, gefeliciteerd met je award en Tanja jij natuurlijk met je give-away!

Miranda zei

Wat leuk om zoveel reacties te krijgen op je give away! Tanja; gefeliciteerd.

Fijne dag.

G-style zei

Hoi Ingrid,

natuurlijk allereerst gefeliciteerd met jouw awards , kan me voorstellen dat het je goed doet . Natuurlijk verdien je ze , ze hebben gelijk hoor , je bent een lief persoon en erg attent met het reageren .

Leuk ook om andere bloggers in het zonnetje te zetten, vooral als je begint zo leuk !

Nou ik wens je een fijne dag , hier schijnt de zon dus ga er zo nog even heerlijk uit .
lieve groet van Gea

Antonia zei

Heel hartelijk gefeliciteerd met je gewonnen awards Ingrid. Jeetje, je valt wel in de prijzen de laatste tijd :-) Maar dik verdiend hoor en van harte gegund! Super dat je give away zo succesvol is verlopen, felicitaties voor Tanja. Prachtig (Valentijns?)boeket heb je staan trouwens. Hele fijne week gewenst, lieve groet Anja

Michelle zei

Tanja van harte gefeliciteerd met je gewonnen give away!!

Lieve Ingrid een hele fijne week voor jou ook!
en dankjewel voor het organiseren van de give away!

liefs Michelle

Pierelantijntjes zei

Dames gefeliciteerd met jullie award en Tanja gefeliciteerd met de gewonnen giveaway.
Lieve Ingrid, de complementen van de dames heb je helemaal verdiend hoor. Je bent een superlieve blogster met een schitterende blog!
fijne week,
liefs Ester

Nanda zei

116 reacties te gek! Dan kan je wel stoppen. Ik ben het helemaal met de dames eens over jou. Altijd geeft je een commentaar op een blog en altijd is het zo vol warmte en vriendelijkheid. Dit zeg ik niet om te scoren maar het is gewoon de waarheid. Als je dat bij al je volgers doet dan ben je echt de hele dag bezig. :-)
En je foto's zijn natuurlijk prachtig dat heb ik al vaak gezegd en dat blijf ik ook doen.
groetjes,
nanda

Margot zei

Ik sluit me bij iedereen aan, je hebt het verdiend...en jou give away???...het was te mooi om waar te zijn..helaas.
Maar 116 reacties??..
Ik heb er pas 33, waarvan 2 dubbele...en toch ben ik hier al trots op hoor, haha....
Je bent een kanjer, en ik blijf lekker genieten van je blog.
Lieve groetjes, Margot

Ger zei

Hoi Ingrid,

Na deze leuke post gelezen te hebben kan ik zeker begrijpen dat jij je hoofd rustig neer kan leggen als je de dag overdenkt.

Maar volgens mij ben jij met of zonder give away's, awards,bloggers/volgers en hun aardige reacties ook een heel tevreden mens die met beide benen in deze wereld staat.

Proficiat voor Mignon, Hannie en Claudia dat jij juist aan hen de award doorgeeft.


En Tanja moet vandaag ook een blij mens zijn met het winnen van de prachtige give away, proficiat ook voor haar.

'n dag vol blije en tevreden mensen.....en het zonnetje wat er voor ons allemaal is aan de blauwe frisse hemel.....wat wil een meer.

Lieve groet,
Ger

It's me zei

Gefeliciteerd Tanja!! wat leuk !!! en jij ook met je awards Ingrid......leuk !!,,,heb een heerlijke week ! liefs Ria...xxx...

Emmy zei

Haha ik dacht dat je ook uitslag had, kom n.l. net met mijn dochter bij de dokter vandaan een zalfje halen voor haar uitslag. Maar de meiden hebben helemaal gelijk jouw foto's zijn altijd mooi en je hebt altijd leuke reacties. Dus je hebt ze verdiend hoor. Fijne week groeten Emmy

Rozet zei

Leuk voor Tanja, gefeliciteerd!

Ingrid, gefeliciteerd met je -dik verdiende- award hoor!

Prettige dag,
Jolanda

Lynda zei

GEFELICITEERD voor álle winnaars!!!!! HOERA!!!

Groetjes
Lynda

http://truutske.blogspot.com/ zei

Tanja gefeliciteerd van harte gegund en Ingrid gefeliciteerd met je award...verdiend hoor!!
Fijne dag, Trudie

Claudia zei

Ik lig hier helmaal in een deuk, ik heb de award al twee keer gekregen maar nog geen tijd gehad om er een post aan te wijden en ik kon deze niet aan jou doorgeven omdat de award voor beginnende blogsters bedoeld was. Moest in mijn lievelingsblog passeren ..Nu heb ik inmiddels al 1 gegegadigde gevonden, op zoek naar nummer 2 en 3.

Dank je wel lieve Ingrid ik vind het een hele eer om deze van jou te mogen ontvangen!

(B)engeltje zei

Tanja....gefeliciteerd met deze prachtige give away...genier er maar van...
En Ingrid...bedankt voor je altijd zo mooie foto's. Nog een fijne dag.
Groetjes Bianca

lia zei

Gefeliciteerd met je awards. En idd je bent ook overal te vinden met lieve reacties. En je bent ook een lieverd volgens mij.

liefs Lia

All Seasons zei

Proficiat met je Awards, ik herken het zo er niet veel meer mee te doen. Ik had ze eerst allemaal in mijn bijbalk staan, maar vond het zo'n onrust geven, kwa kleur en sfeer..
Je lieve reacties worden hier zeer gewaardeerd, ook door mij, dus nogmaals een dankjewel daarvoor.
En voor vanavond..slaap lekker :-))
Liefs,
Patricia

Huize Kip Kakel zei

Lieve Ingrid,
Héél hartelijk bedankt dat ik de award van jou heb gekregen,ik vind het een super eer!!
Ik vind mezelf in blogland echt een beginneling, maar zo'n award is echt een enorme opsteker!
Ik hoop de verwachtingen echt waar te maken..en jullie allemaal regelmatig met gezellige berichten en foto's te verrassen!
Heel erg bedankt..
En jij ook nog gefeliciteerd, want je hebt hem echt verdiend!
Liefs Hannie

kienkele zei

Hallo Ingrid, gefeliciteerd met je beide awards, dik verdiend meid! Jij bent altijd ontzettend attent met het achterlaten van reacties (ik vraag me soms af, hoe je dat allemaal doet.....). Een hele fijne dat, lieve groeten, Tineke

Anoniem zei

Helemaal verdiend de awards,ik vind je blog en jou ook super! Tanja gefeliciteerd,ik wens je een fijne week,liefs Joke.

Mayflower zei

Gefeliciteerd met die welverdiende Award en wat een lieve woorden Ingrid, ik sluit mij daar helemaal bij aan want je heb een prachtige blog en je bent een warme en lieve persoonlijkheid die altijd een reactie achterlaat.
Heerlijk om daar dan een keer erkenning voor te krijgen.
Ohhh....en Tanja maak je op deze maandag wel heel erg blij. Tanja, van harte met die prachtig kado's.
Ik wens je een hele fijne dag.
Liefs, Mea

Bonjade zei

Wat een liefdevolle post is dit geworden....
Heerlijke voorjaarsbloeiers erbij...helemaal genieten...
Van een lieve blog vriendin ;0)
Fijne week
liefs

La Maison en Wonderboom zei

Lieve Ingrid van harte gefeliciteerd met je awards je hebt ze echt verdiend.
Ik vind je blog heel mooi en jouw reacties zijn ook altijd zo lief en je bent meestal de eerste die wat schrijft. Bedankt daarvoor.

Lieve groet
Hermine

Villa König zei

Wonderful pictures! And congratulation to the awards! Warm hugs Yvonne

with love zei

Gefeliciteerd met je awards hoor, je hebt ze dik verdiend! Het is gewoon waar, ik geloof dat jij altijd een lieve reactie achterlaat! En..je blog ziet er ook fantastisch uit! Hopenlijk ga je nog heel lang door, ik laat niet altijd een reactie achter misschien maar geniet iedere keer van je mooi plaatjes!
Alle anderen ook gefeliciteerd!
groetjes, Erna

Tilly zei

Van harte gefeliciteerd met je award, je hebt hem zeker weten verdient. Altid weer genieten van je mooie foto's en tekst en je lieve reacties die je achterlaat.
Felicitaties voor de winnaars van de mooi give awy.

Corine zei

Helemaal terecht die woorden over jou! Ik verbaas me er ook altijd over dat je altijd overal iets liefs achterlaat..
Ik moet eerlijk toegeven dat ik, als het een paar dagen niet lukt om alles te volgen, niet alles na ga lezen. Maar jouw trouw hierheen is heel lief!
groeten, Corine(THUIS)

Of Spring and Summer zei

Hi Ingrid,
Congratulations to the winner and the awards.
Love the blue muscari flowers.
Lots of hugs,
Ingrid xx

Elly zei

Van harte gefeliciteerd Ingrid,heb je blog eens goed bekeken maar het is hier GROOT genieten hoor!!!!!!!Wat een mooie blog mijn complimenten.
Lieve groet van Elly.

simon zei

Hoi Ingrid, Bedankt voor je super lieve reactie!
Ik doe natuurlijk later iets met inrichting,
Ik zit te denken aan etaleur of iets met binnenhuis architect. maar waar ik het meest naar uitkijk is gewoon een eigen brocante woonwinkel.

Fijne Vakantie! Simon

Michaja zei

Allereerst van harte gefeliciteerd met je welverdiende award!
En ook van harte voor de winnares van je give-away.
Liefs Michja

Stina zei

Gefeliciteerd met je award, je hebt het zeker verdiend, je reageert altijd, echt fijn...

Liefs Stina

Mitt hvite hus zei

Gratulerer Ingrid.. du fortjener denne awarden så mye..

Og et stort grattis til den heldige vinneren.:

klem Kerstin

Binnenpret zei

Wat heb je prachtige voorjaarsfoto's gemaakt. En jij natuurlijk ook gefeliciteerd met je award.
Leuk dat Tanja de give-away heeft gewonnen. Hartelijk gefeliciteerd, Tanja!!!
Lieve groet, sylvia

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Ik kan mij voorstellen dat je heerlijk slaapt van zulke lieve berichtjes, maar je verdient ze echt!! Ik verwonder mij er iedere keer weer over hoe jij het voor elkaar krijgt bij iedereen berichtjes achter te laten. Mij lukt het niet... :-( Soms heb ik ook gewoon geen zin om te bloggen, maar wil ik een boek of tijdschrift lezen :-)!

Nog bedankt voor je gezellige mailtje! Dit had ik eigenlijk vorige week al willen zeggen, maar is mij totaal ontschoten!!

Wat heerlijk dat jij vorige week al in de tuin hebt gezeten! Wij waren van plan om zondag te gaan, maar toen ik de sneeuwvlokjes langs het raam zag dwarrelen heb ik er toch maar vanaf gezien. Mij iets te koud! Nu hoor ik dat het aan het einde van de week warmer wordt. Hopelijk kan ik dan mijn kans grijpen!

Een gezellige nieuwe week!

Veel lieve groetjes van Madelief xox

Madelief zei

Oh Ik vergeet je helemaal te feliciteren met je awards en Tanja met het winnen van jouw mooie giveaway!

xxx Madelief

Trädgårdsflow/Garden Flow zei

Dearest Ingrid my friend!

First let me say congratulations to your awards! Your blog is full of inspiration and has a cozy feel that I like very much.... and also I like you!!! I'm really glad to have found you too!

I'm sending big congratulations to the winner of your giveaway!

Thank you for your kind words earlier in the day, they warmed my heart!

Wish you a nice week!
Best regards
Charlotte

Willy zei

Hoi Ingrid, ik begin maar met Tanja te feliciteren met de give-away, een hele mooie is het.
Jij van harte gefeliciteerd met je awards. Ik sluit me helemaal aan bij de motivaties.
Succes voor de nieuwe blogs.
Voor jou lekker slapen straks,
lieve groet Willy

Mignon van de Bunt zei

Hoi Ingrid,

Zag je blog gisterochtend al voorbij komen, ik kijk altijd of er weer nieuwe berichten staan bij de Blogs en zag toen ineens mijn naam WAUW :-)!! Wat ontzettend lief!
Ik wilde al eerder reageren maar nadat ik de oudste naar school had gebracht werd ik zo ontzettend ziek. Inmiddels is de koorts al wat gezakt en voel ik me een beetje beter....wordt ook zo goed door manlief verzorgt (het is zo'n schat!) en ik moest even snel achter de pc om wat mails te beantwoorden maar dacht ik ga nu eerst Ingrid een berichtje doen om haar te bedanken en natuurlijk ook te feliciteren met jouw blog award! Helemaal terecht!

Ik kruip nu weer onder de wol in de hoop dat ik gauw weer de oude ben en dan zal ik snel een blogje posten over mijn award.

Nogmaals super bedankt! Echt heel erg leuk!!!!

Groetjes en fijne dag!

Mignon

Rozmeen zei

Lieve Ingrid,

gefeliciteerd met je award!!! Wel verdiend!!! Jij maakt altijd tijd om een lief en waardevol berichtje achter te laten.. ik geniet altijd heel erg van je berichten..

Dikke kus,
Rozmeen

Anneke zei

proficiat met je award en je blog ziet ver prachtig uit.
mooie foto,s van alles die een duidelijk beeld geven van hoe jij leeft

THORNWOODS AT HOME zei

Van harte gefeliciteerd met je award! Je hebt ook een hele leuke blog!!!

Lieve groet,

Monique

Siljo zei

Ja hoor je hebt inderdaad gelijk
alle berichten bij elkaar zijn er 100
maar we gaan er maar voor !!!
Dit had ik niet gezien .
Goed op gelet !!
Groetjes Joke

Anja zei

Hoi Ingrid, ik zie nu dat je al een paar awards hebt gekregen. Ik loop weer een paar dagen achter. Maar dat maakt toch niet uit het is je van harte gegund!! Dus vanavond weer tevreden naar bed en lekker slapen.
Lieve groetjes Anja.

Hannekie zei

mooie fotos heb je gemaakt zeg..en leuk dat je de nieuwe blogjes aanprijsd..ik ga zeker even kijken
fijn dat je give away zo een groot succes was...en gefeliciteerd voor de winares
liefs hannie

bikim zei

love the photos!
♥♥♥
sleep well
Rosa

Greet zei

Ingrid,
Wat ben jij toch een geweldig mens! Ik ben altijd zo blij met jouw gemeende berichtjes op mijn blog! Je spreekt hier in deze post van iemand die altijd lieve berichtjes nalaat, maar dat doe JIJ ook!!
Hartelijk dank voor het trouw volgen van mijn blog!
Kus,
Greet

love lives in the kitchen zei

dear ingrid,
thank you for sharing these lovely and sweet pictures! i adore the flowers in the white jug! such a cute idea!! i adore also your valentine's post :)
wish you a very sweet day,
justyna

Shabby soul zei

Darling Ingrid, sweet images!
Thank you for your lovely comment!
A big hug and a good day
Silvia

Siljo zei

Als je dat zou willen doen !
Zou ik helemaal te gek vinden!!
Hartstikke lief dankje wel alvast !
art-wish@siljo.nl
Lieve groetjes Joke

Auntie Cake zei

It's all so beautiful Ingrid! I am so happy that you won the wonderful giveaways! You will have a great time with everything.

I also have a collection of gravy boats that have expanded from my kitchen into the rest of my house. They store bird nests, pictures, shells, pretty rocks, you name it. I loved seeing your collection, and those scissors are very cool

Have a happy weekend!
Kate