maandag 20 december 2010

Een knuffel van Linda…en meer!

De enveloppe met de kerstknuffel heeft hier ruim anderhalve week gelegen…lang mocht ik er naar kijken, maar ook lang mocht ik de enveloppe niet openmaken. Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover....

Het leek wel of ik een bestelling bij een webshop had gedaan…alles was prachtig ingepakt!! Hier een impressie

Home & Lifestyle

Ik vond het bijna jammer om de verpakking er af te halen, het zag er zo mooi uit. Maar uiteraard won mijn nieuwsgierigheid…en kijk, deze mooie geschenken kreeg ik van haar!

Home & Lifestyle
        Home & Lifestyle      Home & Lifestyle
Linda, ik wil je enorm bedanken voor je geschenken. Je bent erg creatief geweest en het feit dat je de moeite hebt gedaan om dit moois voor mij te maken maakt mij helemaal blij!

Wat mij betreft wordt dit een traditie…volgend jaar doe ik graag weer mee aan deze leuke kerstknuffel! En (andere) Lynda…bedankt voor het organiseren en de tijd die je er in gestoken hebt, het was een geweldig initiatief!
       Home & Lifestyle
  
Nu mocht ik niet alleen iets ontvangen, ik mocht ook iemand anders blij maken en dat maakte een creatieve kant in mij los. Een maand geleden had ik een nieuwe naaimachine besteld en denkende aan deze groepsknuffel bedacht ik mij dat het wel leuk zou zijn om met de nieuwe machine iets in elkaar te zetten. Het werd een kerstsok, waar ik uiteindelijk na zwoegen en zweten best tevreden over was. Het was al lang geleden dat ik achter een naaimachine had gezeten en bovendien had ik geen werkbeschrijving,  tja … dan kom je er al doende achter dat sommige dingen beter anders aangepakt hadden kunnen worden en dat kostte tijd hi hi!

Home & Lifestyle

Het was daardoor kwart over elf  in de avond toen ik met bovenstaande sok klaar was, maar omdat ik de sok toch wel erg leuk vond, begon ik toen ook nog eens heel stoer aan een kerstsok voor mijzelf…deze ging al een stukje sneller door opgedane ervaring – ahum - zodat ik tegen 01.00 uur naar bed kon en twee mooie sokken had gemaakt! De engeltjes kocht ik trouwens bij Dille & Kamille en zette ik met een paar steekjes aan de boven- en onderzijde vast, deze zijn dus niet zelfgemaakt!

Home & Lifestyle

De “Merry Christmas“ kerstsok (met inhoud) stuurde ik naar Yolanda van de blog Bijzonder Oud, ze was er gelukkig heel erg blij mee. De sok heeft daar een prachtig plekje aan haar kapstok gekregen, wil je de mooie foto van de kapstok zien, klik dan hier voor de betreffende post!

Dit weekend stond mij nog een aangename verrassing te wachten! In Nederland deed ik dit jaar niet meer mee aan give aways  omdat ik al een paar keer iets gewonnen had en die eer ook graag aan een ander gunde…nu blijk ik in het buitenland een prachtige give away te hebben gewonnen en binnenkort iets uit Zweden te mogen ontvangen!

GA Tragardsflow

Ik heb Charlotte van de mooie blog Trädgårdsflow inmiddels al laten weten dat ik hier heel erg blij mee ben…niet alleen met haar give away maar nog meer met haar blogvriendschap! Dat zulke mooie vriendschappen hier in blogland ontstaan blijft mij verwonderen en verwarmen!


Een fijne week!

Lieve groet, Ingrid

47 opmerkingen:

Margot zei

Prachtige cadeautjes ontvangen, maar ook een prachtig cadeau geschonken...je verdient het dus...
Goed dat je de sok ook voor jezelf hebt gemaakt, het naaimachinewerk gaat je heeel goed af.
Warme wintergroetjes, Margot

Jolanda zei

Ik had m al gezien, je kerstsok, wat is die goed gelukt! En wat een mooi pakketjes heb je zelf ontvangen en nog 1 onderweg....geniet ervan, lieve groet Jolanda

It's me zei

Wat een leuk kadootje heb je mogen ontvangen,......zo leuk om overal weer de kadootjes te zien !!...ik zet hem er straks op......ben ook verwend hoor!!....liefs fijne dag !! en gefeliciteerd met je give away ook!...liefs van mij....

Petra zei

Heel gezellig allemaal! En spannend.. een pakje uit Zweden. Je laat 't vast zien als het komt.

Fijne dag!

Thuis bij Tjits zei

wat leuk om overal knuffels te zien verschijnen en wat heb je dat ontzettend leuk gedaan Ingrid!! wat geeft dat een enorm voldaan gevoel hè als je zoiets moois maakt en dat het dan ook zo goed gelukt is!
en nu nog je pakje uit Zweden, spannend..

lieve groet, Tjitske

Bij Guusje Thuis zei

Ik had je kerstsok al voorbij zien komen en wat is hij leuk! Jouw kerstknuffel is er trouwens ook eentje om van te genieten, heerlijk al dat geknuffel!

kralenqueen zei

Hoi Ingrid, Wat een leuke kerstknuffel heb je gekregen zeg ! En het lijkt me een goed idee om er een nieuwe traditie van te maken. Bij deze geef ik mezelf alvast op voor volgend jaar.

Ook bijzonder is het om via een blog een fijne vriendschapsband te kunnen krijgen.

Ik vind jou kerstknuffel trouwens ook erg leuk geworden. Helemaal omdat je het zelf gemaakt hebt ! Je hebt er aandacht en tijd aan besteed. Dat is het belangrijkste denk ik.
Fijne sneeuwachtige week. Liefs Rianne

Pauline zei

Ik las natuurlijk al over de kerstknuffel op andere blogs. Zo'n leuk idee. Ik heb het gemist maar als het een traditie wordt ga ik ook volgend jaar meedoen. Die verpakte kadootjes zijn al een kado opzich. Maar de inhoud is ook erg lief. Je bent verwend. Ook je eigen gemaakte knuffel is prachtig. En nu nog een pakje voor je uit Zweden. Je boft maar.
Liefs, Pauline

Room Seventeen zei

Oh wat ben je toch een bofkont, niet meer mee doen met de Give Aways in Nederland, en hup, meteen iets winnen in het buitenland ;-)
Leuke kerstsok heb je gemaakt zeg!

katja-Mariska zei

Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen al was de verpakking ook al een cadeautje.
Maar de sokken die je hebt gemaakt vind ik ook heeeeel erg leuk.Die zijn bijzonder goed gelukt.
Liefs Katja

by kuzz zei

Wat een mooi kadootjes heb je gekregen! Heerlijk wat een feestje om uit te pakken!
En jou sok is ook bijzonder goed gelukt, mooi gedaan!! Daar zal Yolanda blij mee zijn!
En ook nog een give away gewonnen...gefeliciteerd, ik weet hoe het voelt ;-)!
Fijne dag, groetjes Erna

theeleuten zei

Wat een leuke cadeaus heb je gekregen...en je zelfgemaakte sok is ook erg leuk....'
En een give away uit Zweden helemaal super joh!!

Ik wens je al vast fijne kerstdagen!!
Groetjes Evelien

Stina zei

Wat heb jij een leuke knuffel ontvangen van Lynda zeg.

Knap dat je die kerstsok zelf gemaakt hebt!!!

En dan nog een gewonnen give away van overver, nou je treft het maar weer.

Liefs Stina

Anja zei

Tjonge wat een hoop leuk nieuws zeg. Je sok is erg leuk geworden. Enige knuffel en ik ben benieuwd naar de give away uit zweden. Wat een bofferd ben je maar het is je gegund je bent altijd leuk actief met je volgers.
Lieve groet Anja.

Ger zei

Altijd leuk om elkaar zo blij te kunnen maken met al die kerstknuffels.....en zeker met die jij gekregen en gemaakt hebt lieve Ingrid, dat daar veel tijd en liefde voor de ander ingestoken is kan je goed zien.

Wat grappig zo'n tingel-tangel engelen draaimolentje met kleine kaarsjes heb ik ook nog ergens op zolder in doosje van wel 35/40 jaar oud.

Fijne dag!
Liefs,
Ger

Passione Helena zei

Wat prachtig allemaal, lieve Ingrid!
Wat ben je ontzettend verwend, met prachtige gifts. Maar vergeet je eigen ook niet, wat knap zeg?! Ik ben niet zo handig met de naaimachine hihi. Het is jouw heel erg goed af gegaan. Yolanda mag zich gelukkig prijzen, met jouw mooie kerstsok! Wie wil deze nou niet..!
Gefeliciteerd met de give away uit Zweden..bofkont;-)

Fijne week!
Liefs Helena

Unknown zei

Dear Ingrid,

you got so nice gifts. This is already a little Christmas. You're a luck-child.

I wish you the best day

Tine

bijzonder-oud zei

Lieve Ingrid,
Zeker weten dat ik blij ben met mijn kerstsok! en leuk dat je er ook 1 voor jezelf hebt gemaakt!

En jij hebt ook leuke dingen gekregen zeg, zo leuk al die knuffels :-).

lieve groet,
Yolanda

Willy zei

Hoi Ingrid, wat leuk om die verwennerij over en weer op de blogs te zien. I.d.d bijna zonde om het kado uit te pakken maar je hebt het mooi vastgelegd op de foto's.
Ik zag al dat je een prachtige give away hebt gewonnen. Veel plezier daar ook mee.
Fijne dag, lieve groet

Lida zei

Wat een leuke cadeautjes! Zowel wat je kreeg als wat je zelf maakte! Erg leuk die engeltjes erop! Gefeliciteerd met je gewonnen prijs, wat ben ik nieuwsgierig wat voor leuks daar uit zal komen!
Fijne feestdagen, groetjes
Lida

Emmy zei

Zo bofkont wat een leuke spulletjes heb je gekregen. Ik heb geloof ik dat hele knuffelgedoe gemist jammer maar wie weet volgend jaar. Knap hoor die sok en ik dacht nog dat engeltje heeft ze leuk gedaan maar die was zo gekocht, maar dat maakt haar niet minder mooi. En dan binnen kort nog een suprise uit Zweden spannend hoor, ga zo eens even op haar blog kijken. Fijne dag nog verder,groeten Emmy

lia zei

Jij hebt niet alleen een mooie knuffel gekregen maar ook een gemaakt.
Straks weer een hobby erbij, achter de naaimachine....

Liefs Lia

Mitt hvite hus zei

Så vakre gaver du har fått...n ydelig innpakket... og vakkert innehold..

håper du får noen fine dager frem til jul Ingrid..
Klemmer =))

Rozmeen zei

Wat heb je een prachtige cadeaus gekregen, daar mag je van genieten en met zoveel liefde ingepakt. Je sok is ook heel mooi gelukt!

Liefs en een fijne week,
Rozmeen

Hannekie(Sisterly) zei

oo had jij die sok gemaakt. hij is echt heel erg leuk. knap gedaan hoor. leuk zo die knuffel,,en jou cadeautjes zijn geweldig. leuk idee hoor
gr hannie

Mayflower zei

Wat heb je een prachtige 'knuffel'post gekregen lieve Ingrid en zo mooi verpakt door Linda en je heb zelf ook iemand heel blij gemaakt met een zelfgemaakt kado, wat heb je dat prachtig gemaakt en wat een lief engeltje heb je eraan bevestigd.
Wat leuk dat je ook een Give Away heb gewonnen op één van de buitenlandse blogs, van harte meis, weet je al wat het is of is dit een verrassing?
Ik vind je foto's ook echt prachtig gemaakt.
Een fijne week.
Liefs, Mea

Claudia Leertouwer zei

Meid, meid wat ben je verwend. En die sokken, geweldig!

La Maison zei

Wat te gek leuk dat je een Zweedse giveaway hebt gewonnen, fijn voor je.
Jouw gekregen knuffel is ook de moeite waard zeg, zo leuk.
En jouw zelfgemaakte knuffel is stilvallend mooi.
Dat engeltje, je moet het maar tegenkomen. Hebzucht gaat mij parten spelen.
Ik ben er ook voor om er een traditie van te maken.

lieve groet
Hermine

Bonjade zei

Wat een bofferd ben je.....een heerlijke groepsknuffel en nu nog wat in petto.....
Hoe kun je beter je jaar eindigen......
Liefs

Anoniem zei

Wat een lieve cadeautjes heb je gehad en ohhh je kerstsokjes vind ik echt schattig,super gemaakt hoor!en nu maar wachten op je give-away haha,we krijgen het vast te zien,wens je een fijne avond,lieve groet Joke.

Judith zei

Hallo Ingrid,
Zo leuk, de groepsknuffel. Bijzondere cadeau's hebben jullie voor elkaar gemaakt. Allemaal even mooi!
Word je hiervoor uitgenodigd of plaatst iemand deze op haar blog en kun je er vervolgens aan meedoen?
Lijkt mij gezellig spannend als je het pakje ontvangt (-:
Veel plezier met al je mooie cadeau's!
Groetjes van Judith

Carla zei

Meis...wat ben je leuk verwend!!!
gave kadootjes hoor!!!
En wat jij gemaakt hebt is toch ook té leuk!!

Leuk ook dat je nu weer iets uit Zweden gewonnen hebt.

Ben benieuwd wat dat geworden is...maar dat zien we vast nog wel.

fijne avond...liefs Carla.

Marieke Reintjes zei

Hoi Ingrid, tjee, jij bent ook al zo goed verwend...maar andersom ook, erruuugggg leuk die kerstsok!!! En mooi gemaakt op je nieuwe naaimachine, dat maakt de nachtuurtjes wel weer goed..
Spannend je give away present uit Zweden...
Fijne avond, liefs Marieke

Jeanette zei

Ik vind de kerstsok prachtig, erg goed geslaagd.

Groet,
Jeanette

Judith zei

Bedankt voor je uitleg, Ingrid.
Het lijkt mij heel leuk, dus volgend jaar houd ik je blog goed in de gaten (-:
Fijne avond nog,
groetjes van Judith

Susi zei

Oh my dear..
I love your pictures.. ;O))) sooooooooooooooooooooooooooooooo nice.... your decoration is a dream...
Kisses Susi

Linda zei

Fijn dat je er zo blij mee bent, ik vond het heerlijk om het voor je te maken. En je kerst-sok is echt schitterend...:-)

Lieve groet,
Linda

Trädgårdsflow/Garden Flow zei

Dear Ingrid!

How wonderful that you were pleased to win a Christmas present from me! I also think it's sooo nice to get to know you in and have you as a friend of 'cyber world'...... It is amazing that you can have friends who live so far away, through the internet ..... And I appreciate your friendship!

Sooo nice gifts you got, I see ... and your gift, the christmas-stocking was incredibly beautiful! Hihi .... sometimes one has to go on longer than you planned when you're doing fun stuff like dekorations and so on....

Thank you for your address! Tomorrow I will post the package. Hope it does not take too many days to reach you ....

Have a wonderful christmas-week!
/ Charlotte

Yn'e Steeg zei

De gekregen en de gegeven Knuffels zijn prachtig hoor.

Jantsje

Magdalena zei

veldig fiiiint..
god jul!

Ingrid zei

Prachtig je foto's weer Ingrid,ik vind je kerstsok supermooi gemaakt hoor,je mag er zeker fier op zijn!!!en je cadeau vind ik ook heel mooi....veel liefs...

G-STYLE zei

Hele mooie kadootjes heb je gekregen en ook geweldig leuk weer op de foto gezet .......
Jouw eigen zelfgemaakte creatie is trouwens ook geweldig mooi , wat een creativiteit zeg !!
Leuk om al die knuffels hier in blogland te zien, stuk voor stuk mooi en persoonlijk en dat is toch super zo voor de kerst .....

Nou een hele gezellige week gewenst en mocht ik niet meer hier komen dan alvast hele gezellige kerstdagen .
Lieve groet van Gea

Les Cotrions zei

You received very nice gifts Ingrid and they are very special because they come from your friends!
All my best wishes for you and your family!
Have a joyful and serene Christmas time!
Warm hugs
Vale

Michaja zei

Wat een super sok(ken) heb je gemaakt Ingrid!! En jij hebt ook een super leuke knuffel gehad.
Heerlijke appeltaart je had helemaal gelijk :) Dank je voor de geweldige tip.
Liefs Michaja

Pierelantijntjes zei

Dag lieve Ingrid,
Zo ik kom eerst even bij je buurten hoor meis. Wat heb je een mooie kado's gehad van Linda. Spannend als zo'n envelop al een poosje thuis ligt te wachten om opengemaakt te worden. Maar zelf heb jij ook een supermooi kado opgestuurd. wat een heerlijk gevoel geeft dat he, als wat in je hoofd zit ook daadwerkelijk lukt. en dan zo'n schattig engeltje eraan....echt prachtig hoor!
Wat leuk dat je een giveaway helemaal uit Zweden gewonnen hebt. Het is allemaal heel erg bijzonder Ingrid. Geniet ervan.
Ik wens je verder nog een fijne week toe.
Liefs Ester

alma zei

Wat een verwennerij Ingrid! Leuk allemaal! Je moest wel je geduld bewaren om de pakjes niet open te maken ;)

Wat ben je lekker creatief geweest! Mooi hoor die kerstsokken! Kan me voorstellen dat ze in de smaak vielen!

Lieve groet
Alma

Patricia zei

Hoi Ingrid!
Nou hehe het is gelukt...met hulp van mijn dochterlief!! IK BEN EEN VOLGER!!! Nou kan ik je mooie site makkelijker in de gaten houden TOPPIE!
Grtz
Patricia
ps Prachtige foto s weer van je huis met al die kaarsen!