maandag 15 november 2010

White Pearl…

Toen ik laatst een bezoek aan het tuincentrum bracht, zag ik deze voorjaarsbollen staan met de mooie naam White Pearl. Normaal gesproken probeer ik nooit op een seizoen vooruit te lopen, maar dit keer kon ik het niet weerstaan.

Collage White Pearl


Ik weet nog goed hoeveel plezier ik er vorig jaar van heb gehad om telkens een sauskom te vullen met bollen…ik heb daar toen zó van genoten! Dus mocht ik het als zomermens de komende tijd zwaar gaan krijgen (maak je niet ongerust, van een winterdepressie komt het bij mij echt niet)…dan sleept  White Pearl mij er vast wel doorheen.

Home & Lifestyle


Want wie weet hoeveel sneeuw er nog komen gaat...alhoewel ik daar de afgelopen winter ook erg van genoten heb!

Een fijne week!

Lieve groet, Ingrid

50 opmerkingen:

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

Hallo Ingrid,

klinkt veelbelovend, "white pearl", ben heel benieuwd, alhoewel ik hyacinten zo rauw ook prachtig vind. De foto,s zijn prachtig zo in die mooie sauskom te pronk staan is ook niet niets.

Ik hou van de seizoenen,hou dus ook van de winter met bergen sneeuw (hoop ik) en voor jou dan vooral een stralende blauwe lucht met een vrolijk zonnetje.

Wie weet, in ieder geval een fijne week,

groetjes Pauline

Miranda | Taxx Life Blog zei

Oh heerlijk die voorjaarsbollen, wel een beetje vroeg, maar het geeft altijd een heerlijk gevoel! Lekker genieten meid en een fijne dag!

by kuzz zei

Wat mooi die bollen in je sauskom! Ik zag idd her en der ook de bolletjes al op duiken en kreeg ook al helemaal zin..maar ik heb me nog ingehouden! Maar bollen met zo'n mooie naam zou ik ook vast niet hebben kunnen weerstaan!
En..stiekem hoop ik wel op een beetje sneeuw hoor!
Fijne week, groetjes Erna

Fluitenkruid zei

Ik werd er laatst door betoverd in het tuincentrum, wat is ie mooi en wat geuren ze. Helaas krijgt Roos er hoofdpijn van en heb ik die beauty moeten laten staan.
groetjes Jannet

Theemuts Rommelhoekje. zei

Laat je ze nog eens zien als ze in bloei staan ??
Ik hoop ook op sneeuw ,leuk !!

Fijne dag ,liefs Romkje.

Susi zei

Hello Ingrid...
I love this flowers.. in Bavaria take this flowers in spring.. But I look in the scandinavian blogs this takes christmas...
I like this very much...
warm hugs Susi

Een sneller kloppend hart zei

Ja prachtig die hyacinten...ik zag ze hier bij de AH ook al staan van de week in alle kleuren, vroeg he! Maar ja...ik loop altijd graag op de feiten vooruit dus ik deins niet terug voor een paar bollen hihi
Die van jou zijn prachtig...ik vind ze ook heel erg bij de winter passen, puur omdat de bollen de laatste jaren erg vroeg te koop zijn....dan pas je daar je gedachten ook op aan lijkt wel..
Lekker van genieten!

Groetjes, Veronique

It's me zei

Zei je sneeuw Ingrid............ik ben ook geen winter mens hoor! bah !!...heerlijk deze hyacinten ......en ze zijn heel vroeg dit jaar.....wij hadden ze eind september al !!!...........mooie foto's heerlijke week ! liefs Ria....

kralenqueen zei

Heerlijk al de bolletjes die eral zijn. Maar bij mij komen ze pas in januari in huis. We gaan hier de sint tegemoet met alle knutsel en frutsel ideeen op tafel. Er mogen namelijk vele suprise gemaakt worden. En daarna de kerst. En daarna ben ik toe aan de lente vandaar dat de bolletjes in januari hier in huis komen.
Fijne week. Liefs Rianne

All Seasons zei

..en wat zal het straks heerlijk ruiken in je huis. Dan heb je er al helemaal geen moeite meer mee om de winter door te komen. Daar kan je dan zó van genieten net zoals wij van deze mooie foto's...
Fijne week weer
Liefs,
Patricia

Alle mooie dingen zei

wat leuk zo die bollen in een sauskom!
en ze ruiken ook zo heerlijk
ik ga ook maar eens kijken
dank je wel voor het idee
groetjes
Anita
http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

Irma zei

ohhhhh ik heb ze ook al gezien de hyacinten ik ga ze deze week nog halen je plaatjes zijn super en je banner vind ik ook al zo mooi, liefs Irma

G-STYLE zei

Ohhh wat staat dat gezellig , krijg gelijk zin om ook even wat meer groen in huis te halen .........
Fijne dag Ingrid en bedankt voor het idee.
lieve groetjes Gea

Ger zei

....Nou...dit kan nog net;-)

Nee grapje, staat heel mooi in de sauskom en past helemaal in jou interieur.

En wie weet.... gaan we straks op recept van de dokter White Pearl voorgeschreven krijgen om uit die ''winterblues'' te blijven,is stukken goedkoper dan al die lichttherapiën om de melatonine te verlagen.

Zag laatst in een bloemenwinkel(noem het expres geen bloemist)waar alles over de toonbank gaat, als het maar geld in het laatje brengt.....tulpen en zonnebloemen naast elkaar staan, eeeeeerrrruggg!

Hoop ook dat er sneeuw gaat vallen,al was het alleen maar om op al die blogs weer de prachtigste foto's voorbij te zien komen :-)

Fijne(blog)week!!
Liefs, Ger

Tanja zei

Nou Ingrid deze bollen met zo'n naam verdienen het om ook nu al in je huis te staan. Staat wel heel erg leuk zo in die sauskom.
Geniet er maar lekker van

Groetjes
Tanja

Willy zei

Ik heb me ook nog ingehouden, maar als ik dit zo zie is het wel heel mooi een paar bollen in huis.
Als ik die witte landschappen in Scandinavië al overal zie op de blogs, dan mag het hier ook wel gaan sneeuwen. Gisteren met al die regen vond ik het ook maar niks.
Fijne dag, groetjes

Carla zei

Nou.,...ik kan niet wachten om te zien wat daaruit komt....klinkt veel belovend.

fijne dag vandaag...liefs Carla.

Room Seventeen zei

Vooruitlopen op de seizoenen? Jaaa, ik hol nu al het liefst naar de lente toe ;-) Meteen na de Kerst kwak ik de boom eruit en sleep ik de voorjaarsbollen het huis in, dat vind ik toch zó heerlijk!!
Mooie banner heb je gemaakt, ik ben ook al met meerdere foto's bezig geweest, maar laat het toch nog maar even bij 1.

t brocante sfeertje zei

Ja,ik heb er ook al twee.Normaal wacht ik tot na de kerst maar kreeg er twee kado van manlief.heerlijk als ze uitkomen vindt het zo zalig ruiken.Ennu sneeuw.....die op de blogs dwarrelt helemaal leuk maar ik heb er n hekel aan,geef mij maar gewoon zon!Groetjes,Ingrid

Bonjade zei

Oh en zijn ze straks wit en parel achtig.....
Mooi hoor, op naar het tuincentrum dus.
;)
Fijne week
Liefs

Lovely Home zei

Hello Ingrid !
In fact, the flowers in this dish is beautifully presented
In my warm autumn sun and 20 degrees ((:
With best wishes
Patrycja

Yn'e Steeg zei

Loop je op het seizoen vooruit? vind ik niet hoor.
Staat toch prachtig zo, vooral in de witte sauciere.

groetjes, Jantsje

Antonia zei

Hallo Ingrid, ik kan me heel goed voorstellen dat je ze al meegenomen hebt! Heb je toch weer iets langer plezier van dan van een boeket. Moet eerlijk bekennen dat ik ze ook al heb staan, maar dan de paarse variant. Is volgens mij het JDL-virus :-) Het kerstgevoel begint nu toch wel heel erg te kriebelen. Ik zie dat jij nog terug moet voor de gratis kerstkrans! Hele fijne week gewenst, groetjes Anja

Pierelantijntjes zei

Hoi Ingrid,
Ik heb helaas geen groene vingers, en heb dan ook nog nooit van deze voorjaarsbollen gehoord, maar ik ben erg nieuwschierig hoe ze eruit zien als ze in bloei staan. Vandaag is het in ieder geval een beetje zonnig en rustig. Dat doet een mens goed na al die regen.
FIjne week, liefs Ester

Anja zei

OOOO, ik kan daar ook zo van genieten dat frisgroen met wit, heb ze overal tot op het toilet toe..ha..ha! Dat is genieten. Ik zou ook het liefst na de Kerst voorjaar hebben, maarja dan hebben we in ieder geval vast bolletjes!
Groetjes Anja.

Mayflower zei

Alleen de naam die klinkt al prachtig en je sauskom is er helemaal voor gemaakt lieve Ingrid, ik kan mij de vorige keer ook nog herinneren dat je deze zo mooi had gevuld.
Je header is ook heel mooi geworden.
Ik zie een mooi magazine helemaal in winterse sferen bij je liggen, geniet jij deze tijd ook zo van al die prachtige bladen?
Wens je een fijne week.
Lieve groet, Mea

kienkele zei

Oooh Ingrid, je brengt me op een idee. Ben ook zo dol op hyacinten, meestal wacht ik tot na de jaarwisseling, maar......ik moet zo nog even het centrum in, wie weet haal ik er ook wel een paar. Mooie foto's! Lieve groeten, Tineke

Michaja zei

Oh wat een leuk idee om ze in je sauskommetje te zetten. Enne hier ook echt een zomermens maar gelukkig ook geen last van winterdepressies :)
Liefs Michaja

katja-Mariska zei

Ik vind het erg leuk de bollen in de sauskom!!!
Lieve groet Katja

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Leuk om te zien dat jij ook graag de Home and Garden leest :-)! Mooi de hyacinten in de sauskom. Ik ben zelf ook nog steeds op zoek naar een mooie oude schaal om de hyacinten in te plaatsen! Een sauskom vind ik ook een perfecte oplossing. Vooral zo'n mooi exemplaar als die van jou.

Lieve groet & fijne avond,

Madelief

theeleuten zei

Leuk die bolletjes, staat gezellig in je sauciere........ik wacht nog even tot kerst....

Fijne avond!

Jeanette zei

Wat een leuk idee om de bollen in een juskom te doen. Maar ik concentreer me nu eerst even op de Kerst, veel te leuk. Voordat we het weten is het weer januari en komen de bolletjes weer in het huis.

Groet,
Jeanette

Valerie zei

Hallo Ingrid

Bedankt voor je berichtje!
Ik had vandaag al zitten hopen op een 1e volger, dat is dus gelukt!

Groetjes,
Valerie

Hannekie(Sisterly) zei

wat een leuk idee zeg om nu al bollen neer te zetten. toch nog ff wat fris groen in huis. staat super zo hoor in je kom
gr hannie

Emmy zei

Zo gezellig bolletjes in huis en het ruikt ook nog ens lekker. Ga d'r morgen ook wat halen.
Fijne avond groetjes Emmy

Stina zei

Heb de bolletjes ook al gezien in de winkel, echt mooi hoor.
Staat gezellig zo in die sauskom.
En..ze ruiken straks zó lekker!!

Fijne avond, groet stina

Bizzy @ home zei

Ik ben me geestelijk aan het voorbereiden op de kerstversieringen...pas 6 december is mijn voornemen...maar of het lukt?
Ik wacht dus nog even met de bolletjes. Maar wel prachtig in de sauskom Ingrid. Krijg spontaan zin om morgen naar het tuincentrum te gaan, whoehaa..Kunnen we sint en kerst niet overslaan dit jaar..voorjaar zucht..
Lieve groet, Renny

himlaverket zei

Nice blog of yours...
hugs ullamaria

Pauline zei

De naam alleen al is al zo prachtig. En van hyacinten krijg ik ook nooit genoeg. Dus waarom nu al vast niet !
In die sauskom staat het zeker gezellig.
Liefs, Pauline

Berna zei

Je kunt nooit voorjaar genoeg hebben. Staat mooi zo in die sauskom. En leuk die dwarrelende sneeuw op je blog. Heb je daar de html-code van?

love lives in the kitchen zei

dear ingrid,
i have same flowers in my house - i just adore them! they look perfect in this almost-winter time.
i love also the snow in your header! such a lovely idea for a blog!
have a sweet day my dear friend!
justyna

Passione Helena zei

Heerlijke foto´s! Helaas mag ik alleen maar maar ze kijken bij jouw.. Mijn zoon is enorm allergisch voor hyacinten , maar ik vind ze zo mooi.

Ben benieuwd hoe heerlijk deze mooie white pearl gaat geuren. Maar dan zal ik even naar jet tuincentrum moeten, want die kan ik hier natuurlijk niet ruiken..hi

Fijne avond!

Liefs Helena

Rosor och Spetsar zei

Lovely photos, a feeling of spring or maby christmas.
You have a nice blog
Have a nice week
Annelie

incasadisilvia zei

Ciao Ingrid, come stai?
Bello il tuo post!!!!
Un abbraccio...
Silvia

Antonia zei

Hallo Ingrid, zo rond de kerst koop ik alle bladen die mij aanspreken. Ook Home and Garden, vanwege de kerstkrans. Het gaat om het tijdschrift zelf dat je moet laten zien. Slimme actie hoor, op het werk waren ze binnen no time verdwenen :-) Toch bedankt voor je aanbod! Lieve groet Anja

Anoniem zei

Hoi Ingrid,
Ik ga nu even op anoniem hoor, kan ik op deze manier toch contact houden.
Leuk die bolletjes, ik heb vanmiddag enorme grote amaryllis bollen gekocht.
Ik kijk weer even verder via jouw blog.

Lieve groet Lia
Had je ook nog een mail gestuurd.

OF SPRING AND SUMMER zei

Hi Ingrid,
Lovely, lovely white spring bulbs. I am already looking forward to them.
Best wishes,
Ingrid

alma zei

Ha die Ingrid!

Wat een prachtige bollen in die ssuskom! Kan toch in ieder seizoen! Mooi hoor! En prachtig die naam.... Het zijn ook echt pareltjes!

Groetjes en nog een fijne avond!

Alma

Elisabeth zei

Hallo Ingrid
Ik zag je reactie bij Irma en las over bollen in je sauskom ,nieuwsgierig als ik ben kom ik dus even kijken .En wat staat dat leuk !!Ik zag vandaag bij AH ook hyacinten en heb ze niet meegenomen .Morgen even terug en in mijn mooie witte sauskommen planten,dank je voor het leuke idee ,ik hoop dat ik het een beetje mag ''pikken''van je
Groetjes Elisabeth

Marga zei

Hallo Ingrid.
Heerlijk gedwarreld over je blog....en de witte sterretjes bleven me volgen.
Het ziet er allemaal gezellig uit.
Straalt warmte uit voor de aankomende winter.
Groetjes Marga