vrijdag 10 september 2010

Blij en getikt…

Kort na thuiskomst van mijn vakantie kreeg ik een heel leuk berichtje van Rianne van de blog Kralenqueen. Ik bleek haar give away gewonnen te hebben, een prachtige – door haarzelf  gemaakte - armband. Ik mocht de kleuren aangeven die ik er graag in verwerkt wilde hebben en koos daarbij voor zwart, grijs en wit.

Vanmiddag ontving ik haar armband en ik ben er zo blij mee! De armband is niet alleen erg mooi, maar ook prachtig afgewerkt en heel stevig. Natuurlijk heb ik de armband meteen gepast…en ja hoor, als gegoten!

Lieve Rianne, bij deze heel hartelijk bedankt…ik weet zeker dat ik je armband met heel veel plezier ga dragen.

Home & Lifestyle

Door mijn lieve blogvriendin Claudia van Bo Butiek werd ik onlangs gevraagd aan tikkertje mee te doen. Dat doet mij een beetje aan het schoolplein van vroeger denken en aangezien ik toen ook al graag mee deed, doe ik dat nu ook.

Allereerst mag ik vertellen welke vier voorwerpen er in mijn tas zitten.

Home & Lifestyle

Nu moet je weten dat ik geen klein handtasje heb, zodat het aantal van vier ruim overschreden wordt, maar de vier belangrijkste voorwerpen heb ik er in in ieder geval even uit gehaald.

Home & Lifestyle

Voorwerp 1
Natuurlijk mijn portemonnee - van Esprit…deze heb ik nog niet zo lang. Gevuld met veel pasjes…jullie weten waarschijnlijk precies waar ik het over heb.

Voorwerp 2
Mijn autosleutel…ik heb een zwart Atosje voor de deur staan, die mij overal naar toe brengt en waar ik erg blij mee ben. Niet alleen ben ik een echte BOB, de kleur van de sleutelhanger is ook erg handig als ik tussen al mijn rommel in de tas de sleutel aan het zoeken ben…snel gevonden zo.

Voorwerp 3
Sinds kort zijn mijn leesbril en ik dikke vrienden. Niet bepaald een vriendschap waar ik op zat te wachten, maar ik ben de 40 ruim gepasseerd en tja…dan hoort zo’n brilletje er blijkbaar bij. Ik kan zonder leesbril in ieder geval geen bijsluiter meer lezen ha ha.

Voorwerp 4
Mijn lipstick is al jaren mijn maatje…gaat overal mee naar toe en voordat ik ‘s morgens de deur uit ga, wordt er eerst een laagje aangebracht.

Nu vier dingen die ik altijd al heb willen doen, maar nog niet heb gedaan.

Ten eerste staat boven aan dit lijstje een eigen woonwinkel. Dat lijkt mij geweldig, maar ik weet ook dat daar heel wat bij komt kijken. Nu heb ik een baan, waarbij ik eenmaal thuis niets meer hoef te doen en dat zal dan niet het geval meer zijn.

Ten tweede een cursus Italiaans. Dit jaar merkte ik dat het in Frankrijk erg leuk was om je met de taal te kunnen redden. Maar met mijn paar woordjes Italiaans kom ik in Italië niet ver.

Ten derde  de voortuin een metamorfose geven. De achtertuin, tja…daar ben ik heel erg blij mee, maar de voortuin…nee…niet eens blogwaardig!

Ten vierde een reis maken naar Australië, maar ik ben niet zo’n vliegheld…ik weet dus niet of ik ooit die stap durf te zetten.

Vier voorwerpen uit mijn bureaula

Ik heb geen eigen bureaula.  In mijn vitrinekast zitten wel heel veel laden en die zitten bomvol…met pennen, een nietmachine, plakband, opladers, dvd’s, reisboekjes, landkaarten en ga zo maar door. Teveel om allemaal op te noemen.

Home & Lifestyle

Vier favoriete voorwerpen uit mijn slaapkamer

Het is de bedoeling dat we dit najaar onze slaapkamer aan gaan pakken. Ik hoop tegen die tijd onze metamorfose te laten zien. Favoriet op dit moment zijn:

* een eenvoudig IKEA klokje…
* mijn hoedenkoffer…
* een stapel woonbladen…
* een grote lijst met foto van mijn oudste dochter…toen nog zo klein, nu bijna 16.

Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Home & Lifestyle

Vier dingen die ik op dit moment erg leuk vind

Op nummer één staat zonder twijfel het bloggen. Ik heb daar heel erg veel plezier in en vind het nog steeds bijzonder om zo bij iedereen langs te gaan en binnen te mogen kijken, al is het dan digitaal.

Als tweede tuinieren…ik ben graag in de tuin bezig, maar kan er ook heel goed een uurtje zitten, lekker met een woonblad.

Dan kom ik meteen bij nummer drie…woonbladen lezen. Als het goed is, ligt straks de Ariadne at Home in de bus…daar kan ik mij al een paar dagen op verheugen.

En als vierde…het wordt saai, want het overlapt elkaar allemaal behoorlijk…in huis bezig zijn…plannen maken, schuiven met accessoires, nieuwe aankopen doen…dat alles is een grote hobby van me. Maar ik ben geen huismus hoor, want ik mag ook graag winkelen, met vriendinnen afspreken, dagjes uit plannen en zelfs werken doe ik met veel plezier.

Vier dingen die jullie nog niet van mij weten

Oei, dat wordt lastig. In meerdere posten heb ik al wel eens wat facts over mijzelf verteld en op een gegeven moment houdt het op. Bovendien hoeven jullie ook niet alles te weten hi hi…er moet wat te raden blijven toch? Wat jullie nog niet van mij weten:

* mijn pincode en mijn salaris hi hi (pfft…dat zijn er twee)…

* de aanrijding die ik 12 jaar geleden heb gehad. De helft van mijn auto werd op een snelweg door een vrachtwagen weggevaagd, maar we zijn er heel goed vanaf gekomen. Toch zit de schrik er nog steeds in, een vrachtwagen die te dicht op mij rijdt, bezorgt mij altijd nog de zenuwen…

* mijn toilet…deze valt niet in de categorie mooi, maar is wel apart. Ik zal er eens een post aan wagen…

======

Het tikkertje op het plein ging sneller dan dit spel…een heel verhaal, maar ik heb het voor elkaar. Claudia en ik moeten er even van uitrusten, vandaar dat ik nu even iemand anders tik om deze taak over te nemen…

Renny van Bizzy @t home
Mea van Mayflower
Helena van Passione Helena
Ester van Pierelantijntjes
Henny van Room Seventeen

Tikkie, jij bent hem (als je zin hebt hoor…..) en wat mij betreft doet iedereen mee die zin heeft om mee te doen!

En oeps...ik heb er één teveel getikt! Maar kiezen vond ik toch al lastig, dus ik laat het zo en mocht jij er niet bij staan maar aan dit tikspel mee willen doen…dan ben je bij deze ook door mij getikt !

Tot slot…manlief en ik gaan morgen een weekendje weg, want de meiden hebben een volleybalkamp en komen daar zondag pas van terug. We gaan richting de kust en we hebben er veel zin in. Ik ben hier vanaf morgen dus even afwezig…maandag ben ik er weer!

Een heel fijn weekend gewenst!

Lieve groet, Ingrid

29 opmerkingen:

kienkele zei

Hoi Ingrid, altijd leuk om weer allerlei dingen van iemand te weten te komen! Ik wens je een heel fijn weekend toe, geniet ervan, lekker even met z'n tweetjes er op uit!
Lieve groet, Tineke

Joan Ottevanger zei

Veel plezier ik ga lekker struinen op de rommelmarkt hier 2 dorpen verder en zondag naar Geertruidenberg ben benieuwd wat ik tegen kom.Groetjes Joan.

Bij Guusje Thuis zei

Wat een mooie armband is het hè, had al gelezen dat je gewonnen had; leuk zo'n verrassing na je vakantie!

En leuk om door tikkertje-spelen weer wat van je te weten te komen.

Geniet aan de kust komend weekend!

Groetjes,
Colinda

Room Seventeen zei

Ha, best een leuk spel! Zo leren we je weer wat beter kennen :-) Alvast een heel fijn weekend toegewenst, ben benieuwd waar je naar toe gaat. En ik ben getikt lees ik, mmmm....zal er eens over nadenken ;-)
Groetjes Hennie

Pierelantijntjes zei

Hoi Ingrid,
Wat leuk dat je mij getikt hebt. Ik ga er binnenkort een post over schrijven hoor.
Erg leuk om weer wat meer over jou te weten te komen. Een woonwinkel is wel erg leuk idd.
en dat je het niet fijn vind als een vrachtwagen te dichtbij komt kan ik goed begrijpen. Wat heb je geluk gehad toen.
De armband die je gewonnen hebt is prachtig.
Zo wat heerlijk dat jullie samen een weekendje weg gaan. Ik hoop dat jullie lekker weer treffen.
Liefs Ester

Mayflower zei

Hè....verdorie...probeerde nog weg te duiken, maar nee hoor....haha ....nou ben ik dus ook getikt hihi.
Wat een jeugdsentiment, maar wel een hele leuke Ingrid.
Allereerst wil ik je feliciteren met je gewonnen Give Away.....wat een prachtige armband heb je gewonnen.
En ik leer je door het tik-je-bent-em ook weer wat beter kennen. Je heb door het vele bloggen en wij zo af en toe ook mailen toch een bepaald beeld van iemand en dan komen er toch weer weetjes bij. Wat een vreselijke ervaring zo'n ongeluk, dat heeft zo'n impact, dat blijft je je verdere leven bij.
Oh....en die foto van je inmiddels grote dochter, wat een prachtig meisje.
Nou lieve meis, ik wens je een heel fijn weekend, heerlijk met z'n tweetjes naar de kust. Hopelijk werkt het weer ook wat mee.
Ik ga eens even kijken in mijn handtas hihi en wat vragen beantwoorden, alhoewel jullie van mij ook al genoeg weten hihi.
Lieve groet, Mea

kralenqueen zei

Hoi Ingrid, FIjn dat de armband aangekomen is en dat je hem leuk vind ! Veel draag plezier.
Leuk om zo weer eens iets meer van je te weten te komen. En geniet van je weekendje weg.

Liefs Rianne

Anoniem zei

Wat een leuk spelletje;mooi om dat allemaal te lezen. Het is hierboven al gezegd maar zo vorm je je een beeld van je 'virtuele' kenissen. Gek, want meestal gaat het over onze spullen wat we bloggen maar nu even over jezelf! Wat een prachtige foto van je dochter trouwens!
Geniet van je mooie nieuwe armband en jullie weekend, liefs, Sonja

Bizzy @ home zei

Ik dacht gisteren nog, mij krijgen ze niet...maar ik vind het toch stiekum wel leuk dat ik getikt ben door jou! Ik denk dat ik er wel wat mee ga doen...
Leuk om dit allemaal te lezen!
Het verhaal van het auto ongeluk raakt me, Ingrid. Ik heb twee jaar geleden zo ongeveer hetzelfde meegemaakt. Ik kwam voor een vrachtwagen terecht, die sleepte me mee en liet me beide vangrailen zien en voelen. Ik heb er nog heel veel last van, vooral op de snelweg. Ik rijd wel weer, maar ben nog steeds angstig voor vrachtwagens aan mijn rechterzijde. En over tien jaar zal het dus nog niet over zijn, humm..
Nou bedankt voor de tik, ik tik je nog weleens terug hihi..
Liefs, Renny

Bizzy @ home zei

Vergeet ik nog te zeggen dat ik de armband ook prachtig vind.

G-STYLE zei

Hoi lieve Ingrid ,
mooie armband hoor , staat je vast heel erg goed .
Leuk om weer even wat meer over je te weten te komen op deze manier,kan me voorstellen dat je nog steeds de schrik hebt na dat ongeluk , dat blijft gewoon bij je . Dat van dat vliegen kan ik over meepraten , zou ook wel willen reizen maar ga niet echt graag vliegen.

En die wensen in huis zijn er bij mij ook nog steeds hoor , zo willen we al jaren een nieuwe voordeur met hardstenen stoepje en een leuk afdak erboven maar er is steeds wat anders ..........

nou meid , heerlijk weekend gewenst , lekker even met z'n twee weg.
tot maandag , lieve groet Gea

Michaja zei

Leuk hoor al dat getikt. En nu weten we van jou ook wat je in de handtas hebt en in je la etc etc.
Geniet van je weekend je weg met manlief. Daar droom ik nu van weet je dat!!!
Lieve groet
Michaja

Yvonne - Frl. Klein zei

Dear Ingrid,
what beautiful accessoires!!!
Have a great weekend,
Yvonne

La Maison zei

Ha Ingrid,

Lekker even weg, geniet ervan.

Liefs
Hermine

Claudia B. zei

Ik vind dit soort dingen altijd leuk om te lezen, het heeft iets van jeugdsentiment.. toen maakten ik en mijn vriendinnen ook altijd dat soort lijstjes en die schreven we dan in elkaars agenda!

Groetjes claudia

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Nu heb ik niet alleen je foto gezien, maar ook nog eens al je geheimen gelezen ;-)! Het 'tikkertje spelen' is een leuke manier om meer van elkaar te weten te komen. Ik denk wel dat het veel tijd kost!

Gezellig dat jullie met z'n tweetjes een weekendje weg gaan. Den Haag is zo'n gezellige stad! De leukste winkels in Den Haag zitten wat mij betreft aan de Denneweg, maar ook de Prinsenweg, Frederikstraat en Prins Hendrikstraat zijn leuk.

Ik wens jullie heel veel plezier! Wij gaan morgen inderdaad even naar de tuin. Misschien is het wel de laatste mooie zaterdag in september!

Een fijn weekend!

Lieve groet, Madelief

Bonjade zei

Jij ook al.....oh iedereen volgens mij...
Ik ben ook getikt....ben ik veel te oud voor maar goed.......hmmmummel, grrrr.....
Wel leuk bij een ander, net of ik je weer iets beter ken. En geniet ze van je heerlijk weekendje weg......tot snel.
Liefs

Ingrid zei

Geniet van een prachtig weekend Ingrid en een dikke proficiat met je mooie give away!!

Ingrid

Jolanda zei

Leuk al die lijstjes die weer voorbij komen...gezellig om wat meer te weten te komen. En heerlijk een weekendje weg. Morgen wordt het heerlijk weer dus geniet ervan! Lieve groet Jolanda

lia zei

Leuk om bij iedereen te zien wat er in de megatassen zit. Leuke lijstjes, en wat een plaatje was je dochter toen, en nu ongetwijfeld nog hoor. Geniet lekker van je weekendje uit.

lieve groet Lia

butiksofie zei

Oh was für tolle Bilder! Ein wunderschönes Armband...und das Buffet erst!!!
Liebe Ingrid, kannst Du mir vielleicht die neue Adriadne besorgen und zusenden? Da bin ich wohl erwähnt worden:-), das würde ich natürlich gerne mal von Nahem betrachten!
GGGLG und einen schönen Tag, Anja

Tilly zei

Wat een prachtige armband, mooie kleuren combinatie.
Leuk die lijstjes en weer wat meer over je te weten te komen.
Lieve groetjes Tilly.

Jeanette zei

Wat leuk om op deze manier iets meer van je te weten te komen. Fijn weekend hoop dat jij het droog houdt vandaag, hier regent het al de hele ochtend.

Groet,
Jeanette

Anoniem zei

Wat een gave armband en speciaal voor jou gemaakt,super!zoo wat een post haha,wel leuk om allemaal te lezen,je foto`s erbij zijn prachtig,ik wens je nog een fijne zondag,lieve groet Joke.

Rozmeen zei

Leuk he getikt worden en zo achter meer dingen over iemand te komen. Leuk om meer over je te lezen. Super mooie armand en nog een fijne zondag avond!! En heerlijk he woonbladen lezen..ik heb de ariadne net doorgenomen en hij weer leuk!

Liefs,
Rozmeen

Trädgårdsflow/Garden Flow zei

Hi Ingrid!

Thank you for visiting my blog .... It is always so fun to make contact with new people. You wondered if the pictures are from my garden. Yes, the pictures are from my little plot. Congrats by the way to the nice bracelet! Interesting to know more about you too ....

Have a great week!
Hugs Charlotte

love lives in the kitchen zei

hi ingrid,
congratulations for your lovely winning! this bracelets is soooo cute!
have a great monday and a lovely week,
justyna

alma zei

Hoi Ingrid,

Proficiat met je give away. Leuk dat jezelf de kleuren uit mocht kiezen. Echt een prachtig ding!

Wat een weetjes na het tikspel. Wat een impact heeft zo'n ongeluk op je. Snap helemaal dat je de nog steeds de bibbers krijgt wanneer je naast zo'n grote wagen rijdt die net even te dicht op je zit. Ik ben jaren geleden ook eens "van de weg gereden" Het blijft je wel bij!

Een hele fijne week en groetjes
Alma

Anoniem zei

Leuk om meer over je te lezen! moest erg lachen om je vriendschap met de leesbril waar je niet op zit te wachten, haha, zo herkenbaar!. Ik heb officieel een leesbril voor achter de pc maar hij blijft tegenwoordig wat langer dan dat op mijn neus zitten :-). Ik ben volger geworden en kijk uit naar je post over het toilet. Een bijzonder toilet, daar wil ik meer van weten !
Heb nog even genoten van de mooie foto´s hier rechts op je blog, zucht. lieve groetjes Marjo