vrijdag 13 augustus 2010

Voorbereidingen…

We hebben sinds woensdag eindelijk allemaal vakantie (manlief werkte anderhalve week langer dan gepland vanwege grote drukte) en proberen – als het weer het toelaat en we niet op pad zijn - zoveel mogelijk buiten in de tuin te genieten van elkaar.
 Home & Lifestyle

Ook maken we er plannen voor onze reis naar de Provence, kijken we welke plaatsjes we graag willen bezoeken en bespreken we wat er zoal mee moet in de koffers. We hebben een paar weken geleden besloten met het vliegtuig te gaan en bij de betreffende luchtvaartmaatschappij moet met beleid gepakt worden.

Home & Lifestyle 
Home & Lifestyle  
Dat kan voor deze dame nog wel eens lastig worden, want ik neem graag veel boeken, WOONtijdschriften én kleding mee. En  dan heb ik het nog niet eens over onze twee dochters gehad, die wat koffers en kleding betreft steeds meer op hun moeder beginnen te lijken…! We hebben nog een week om er over na te denken...

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Zijn ze trouwens niet prachtig, de zaaddozen van de Juffertjes in het Groen?


Award Bo Butiek

En voordat ik op vakantie ga, wil ik ook graag vertellen dat ik erg blij verrast ben met deze award, gekregen van Claudia van de blog Bo Butiek.  Het is de tweede keer dat ik een award van Claudia krijg, deze keer met als reden

“omdat ze zulke ontzettend mooie foto’s maakt. Ik heb het al eerder gezegd maar het blijft genieten!”.

Ik wil Claudia hartelijk bedanken voor haar waardering, dat blijft toch telkens heel erg leuk om te krijgen hoor! Ik geef al een tijd geen awards meer door (er zijn genoeg prachtige blogs om uit te kiezen…daar ligt het absoluut niet aan), maar aangezien ik er meer dan 200 volg en in het verleden al een aantal awards heb doorgegeven, wordt het maken van een keuze steeds moeilijker.

Maar gelukkig zijn er de afgelopen tijd ook al veel awards uitgereikt en veel medeblogsters meer dan terecht verblijd…!

Ik wens jullie een heel fijn weekend!

49 opmerkingen:

Claudia Leertouwer zei

En terecht verdiend want deze post is weer mooi als altijd!

Liefs Claudia

Bonjade zei

Van harte Ing....dik verdiend....
Wat grappig jij hebt het nog voor de boeg en ik heb de vakantie al weer lang en breed achter me...nog een week en de kids hier alweer naar school.......tjee......
Dus als je het niet erg vindt geniet ik graag hier nog even mee van het vakantie gevoel....
Wat trouwens een prachttasje......
Liefs

Irma zei

van harte met je award en dat we met zijn alle van nog heeeel veel posts mogen genieten bij jouw en nu de vakantie JIPPIE, geniet ervan,
liefs irma en een heel fijn weekend

Barnyard Country Gifts zei

Alleen de voorpret van het voorbereiden van een vakantie is al genieten. En gefeliciteerd met je award, terecht verdiend.
Lieve groet, Annemieke

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd..terecht verdient..altijd weer genieten hier. Zalig de voorbereidingen van de vakantie..de Provence..heerlijk een prachtige plek om je vakantie door te brengen.
Een heel fijn weekend.
Lieve groetjes Tilly.

Mayflower zei

Een welverdiende Award Ingrid. Ik geniet iedere keer weer van je prachtige foto's. Hier in deze post weet je ook weer een heerlijke sfeer weer te geven. Prachtig de zaaddozen van het Juffertje, ik heb deze voorheen ook in de tuin gehad.
Geniet van je vakantie en ik wens je een heerlijke tijd toe in de Provence.
Lieve groet, Mea

Willy zei

Hoi Ingrid, ik hoop dat je deze week zolang je nog thuis bent wat zonneschijn op je terras krijgt zodat je daar heerlijk kunt genieten en plannen kunt maken voor de vakantie. Je foto's zijn weer heel sfeervol, daar droom ik wel even mee weg.
Verheug me nu al op je foto's van de Provence.
Gefeliciteerd met je award ook.
Fijn weekend, lieve groet

Angelique zei

Gefeliciteerd met je award. Jij hebt de vakantie ook nog voor de boeg! Mijn mannetje heeft gisteren vakantie gekregen, maar mag in de eerste week de koetjes van zijn broer melken, die nu op vakantie is. En daarna mogen wij. Heb er wel zin in! Ik wens jullie een hele fijne vakantie!

Berna zei

Gefeliciteerd met je award. Hij is verdiend want de foto's zijn vandaag ook weer prachtig! Met zo'n sfeertjes lijkt het me niet lastig de plannen voor de Provence te maken. Wij willen volgend jaar eens naar Frankrijk en denken aan de Provence. Als je nog goeie tips hebt, hou ik me aanbevolen. Het is wel 20 jaar geleden dat we in Frankrijk waren. Italië was de laatste jaren favoriet maar met mijn groeiende belangstelling voor brocante mag Frankrijk natuurlijk niet op het vakantiewensenlijstje ontbreken. Als ik je niet meer "spreek", een fijne vakantie!!

flowing moments zei

Wat een heerlijk vooruit zicht de Provence. Ik sleep ook altijd te veel mee, maar beter iets teveel mee op reis dan te weinig zeg ik maar :)

Gefeliciteerd met je Award de foto's zijn weer prachtig!! Een heel fijn weekend, groetjes Joke.

by kuzz zei

Gefeliciteerd hoor, die award is dik verdiend! Ik ben het helemaal met Claudia eens! Wat heb je er ook nu weer prachtige foto's bij geplaatst! Succes met de voorbereidingen en het inpakken!
En natuurlijk, geniet ervan!
fijn weekend, lieve groet Erna

Unknown zei

wat dacht je van pakken voor 4, passend in een kleine kofferbak?;)
Joh laat die woonbladen maar thuis, die koop je toch daar nieuw;)....en dan ruil je die hier weer met iemand voor weer een andere:D.
Wat een heerlijk vooruitzicht......de Provence...ben er nog nooit geweest maar alleen de naam al..*zucht*;)

Groetjes
Lynda

Irene b zei

love every single images!
Have a nice weekend!

Loveforpiemonte zei

Hoi Ingrid,
Prachtig weer je blog enne gefeliciteerd met je award!!!! Alvast heel veel plezier heerlijk om nog vakantie in het vooruitzicht te hebben.
Groetjes Madelon

Bizzy @ home zei

Ha die Ingrid, Fijn dat jullie nu allemaal vakantie hebben. Die van mij zit er bijna weer op...het gaat te snel weer om. Maar goed, zo gaat dat met alle leuke dingen in het leven. Daarom blijft het ook zo speciaal. Geniet van elke dag samen. Succes met inpakken! Mooie plaatjes weer, als vanouds.
Lieve groet, Renny

La Maison zei

Mmm de Provence, geurende lavendel, smalle prachtige straatjes, sfeervolle terrasjes, jij gaat genieten.
Heel veel plezier en die award verdien je dubbel en dwars.
Lieve groet
Hermine

Jolanda zei

Heerlijk jullie beginnen pas...mijn man is alweer 3 weken aan t werk en de scholen beginnen maandag weer en ik dus ook.
Geniet er lekker van en wij wegen altijd de koffers voor we gaan:)
En misschien wat boeken in je handbaggage, wel wat meer slepen maar kun je ze toch meenemen!
Zoerse groet

Jeanette zei

Gefeliciteerd met je award, ook ik vind dat je deze zeker hebt verdiend, zeker gezien de foto's die je vandaag weer hebt geplaatst. Ook wij moeten maandag weer beginnen, maar voor jou en je familie een fijne vakantie en je laat ons vast wel een beetje meegenieten als je terugbent.

Bonnes vacances!!!

Lieve groet,
Jeanette

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Ik ben het ees met Claudia, je maakt prachtige foto's!!
Het genieten van je tuin moet wel gaan lukken toch?;-)
En alvast een fijne vakantie!

Groetjes Hilde

le ciel flamand zei

Een heerlijke plek om van daaruit een reis naar de Provence te plannen... Ben toch wel een beetje jaloers ;o) Ik had ook juffertjes in 't groen gezaaid maar door het 'schitterende' voorjaarsweer is geen enkel zaadje ontkiemd :/
Ik wens jullie een fijne vakantie!
Groetjes, Annelies

butiksofie zei

Herzlichen Glückwunsch zum Award liebe Ingrid!Dein Blog ist auch soo schön! Ich drück Dich, glg Anja
(heute mal auf deutsch:-))

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Je verhaal van de koffers klinkt zo bekend. Ook bij ons wordt dat steeds meer een probleem met drie meiden! Dit jaar hadden we alleen al twee grote tassen met schoenen bij ons :-)! Gelukkig gingen wij met de auto.

Nog gefeliciteerd met je award! Je verdient het! Het is altijd heerlijk om op jouw blog een kijkje te nemen. En.....mooi die zaaddozen!!

Wens je een fijn weekend & sucses met de voorbereidingen voor jullie vakantie!

Lieve groet, Madelief

Heerlijk dat jullie nu ook vakantie hebben

Anoniem zei

Wat ziet je tuin tafel er gezellig uit Ingrid en heerlijk hoor plannen maken over de vakantie en haha ga je een wereldreis maken dat er zoveel mee moet,nee hoor,ik zelf wil ook altijd van alles mee nemen,ik wens je een goed weekend en ow ja vergeet je bijna te feliciteren met je award,dus bij deze,gefeliciteerd en jij en je prachtige blog verdienen het,lieve groet Joke.

Anoniem zei

Ben ik weer even haha,mijn hoofd lijkt wel een vergiet,ik vergeet te tikken dat ik het zaaddozen van de juffertjes ook zo prachtig vind en staat zo ook lief in een boeketje,nu ga ik echt vergeet,even kijken,niets vergeten.....nee,dag dag lieve Ingrid.

Splashes of Pink and Mint zei

Wat lekker dat jullie de vakntie nog in het verschiet hebben! Hier nog maar 1 weekje en dan moeten de kids alweer naar school. Jammer hoor, ik geniet er zo van, heelijk geen stress 's morgens en de kinderen vermaken zich nog prima. Veel plezier met de voorbereidingen!
Lieve groet Elly
P.s. ook dit keer weer prachtige foto's! Award dik verdiend!

It's me zei

O neeeee...heel verhaal getypt ...verbinding weg !!! daar gaan we weer...heerlijk jij gaat nog lekker op vakantie !! de Provence............leuk !!! krijgen wij weer superrrr foto's !! ...gefeliciteerd met je award...dik verdiend superr blog .......superr vrouw.......wens je een superrr weekend ......liefs van mij....

lia zei

Oh, dacht eigenlijk dat je al weg was. Maar je geeft je man een tas met boeken als handbagage mee. En een beetje proppen en dan zal het best lukken. Je kunt alleen niet zoveel mee terug nemen. Maar ach, als je maar een lekkere vakantie hebt.

fijn weekend

lieve groet lia

Daniëlle zei

Heerlijk het voorbereiden op vakantie! Voorpret is de halve pret :-) En dan ook nog naar de Provence, zalig.
Geniet alvast van je vrije tijd met elkaar, en voor nu een heel fijn weekend!
Groetjes
Dani

Joan Ottevanger zei

Geniet er maar lekker van en wat betreft je dingen die je mee wilt nemen, ben precies zo.
Maar wij gaan altijd met de auto naar Engeland dus kan er ook het nodige weer mee terug.Groetjes Joan enne je foto's zijn weer prachtig.

Yvonne - Frl. Klein zei

Dear Ingrid,
I know I repeat myself, but your garden is a dream. For us it's raining and since today it is so cold as in the fall.
Thank you for your lovely comments, they make my day perfect.
Have a wonderful weekend,
Yvonne

Inspiration i vitt zei

Hey you cute, I would like to sit there in your lovely garden with you. Hope your holidays have been good and what beautiful and fun to go to Provance. Warm hugs to you / Ingela

Claudia. zei

Je hebt er weer wat leuks van gemaakt, mooie foto's, en wat een leuk tafelkleed.
Hoe kom je er aan?
Claudia.

Stina zei

Hey, je foto's zijn idd weer prachtig, en nog gefeliciteerd met je award,
Succes met de koffers pakken, herken het hier ook bij ons, onze oudste is vandaag ook weg gegaan maar als je ziet wat er allemaal meegaat nou dan moet je wel lachen, hihi..

Een hele fijne vakantie met z'n allen en geniet ervan, liefs Stina

alma zei

De foto's van je tuin zien er al zo mooi uit....Heerlijk om plannen te maken! Ik snap je probleem...wanneer je met het vliegtuig moet. Ik heb wat op de weegschaal gestaan met mijn bagage! Heel veel plezier en we gaan vast mooie foto's van je zien!! Inspiratie genoeg!

Groetjes
Alma

Fluitenkruid zei

Hoi Ingrid, eindelijk vakantie! Nu nog even druk met inpakken maar straks lekker genieten!
liefs Jannet

Karin zei

Heerlijk die voorpret. En met pakken....veel zomergoed neemt gelukkig niet zoveel plaats in beslag, wat slippers en sandaaltjes en de badkleding, heb je nog genoeg plaats over voor een paar tijdschriften. Of koop ze gewoon daar, kun je in ieder geval mooie plaatjes kijken ;) Fijne vakantie!!!!

Stella zei

Erg mooie foto;s heb je weer geplaatst en gefeliciteerd met de award!
Tevens wens ik je een heel fijne vakantie toe.
Lieve groet,Ster

Nieneke zei

Geniet maar lekker van je vakantie en de award is meer dan verdiend, lieve groet, Nieneke

kralenqueen zei

Hoi Ingrid, Geniet van je vakantie en natuurlijk ook succes met pakken van je koffer. Ik herken het ook met beleid in pakken en dan nog neem je teveel mee. Mijn vakantie was is bijna aan kant. Ja alleen gewassen straks komt het strijken idd nog. Maar daar heb ik gelukkig de hele week nog voor. Dan hoef ik pas weer te werken. Tot snel weer. Groetjes Rianne

Ingrid zei

Bedankt Ingrid voor de mooie foto's weer en geniet met volle teugen van jullie vakantie samen!!!vergeet je fototoestel niet hé????

fijn weekend
Ingrid

Unknown zei

Bofkont....nog heerlijk met vakantie!
Zalig, je zult er vast weer hele mooie en romantische foto's maken.
Ik ben dol op jou blog , ik ben dan altijd meteen in een heerlijke stemming.
Groetjes van Romy

Monique zei

Je hebt het verdiend hoor! Gefeliciteerd. En ook een heel mooi weekend toegewenst!

Anja zei

Je boft maar met zo'n award! Wij zijn ook weer terug van vakantie. Het is heerlijk geweest, maar ja, nu moeten we weer gewoon aan de slag.

Fijne zondag nog.

Groetjes, Anja

faire un songe zei

Ohhh.. heerlijk jullie hebben het nog in verschiet, hier zit het er echt weer op....
Geniet er van n succes met het beitsen.
Fijne zondag verder
Groetjes Hetty

marga zei

Je hebt 'm verdiend....je foto's zijn idd schitterend.
Fijne vakantie, geniet van jullie tuin en van de Provence!
Liefs Marga

Irma zei

heej heej ikwas al langs geweest op deze prachtige post maar wil je nog even zeggen dat ik je reactie op mijn brocante blog artikel erg lief vond, een heeeeele fijne vakantie liefs Irma en tot gauw

Room Seventeen zei

Een Award, koffers inpakken en leuke adresjes opzoeken in de Provence, is dat even genieten!!
Mooie zomerfoto's heb je weer gemaakt.
Groetjes Hennie

Rummet för välbefinnande zei

Dear Ingrid,
It feels as I haven´t been visiting you for ages.........
I had some days off and it was absolutely fantastic.
You know, I visited Marie (Vita ranunkler) when she opened up her little shop and she had so many wonderful things there - WOW!
Tomorrow I´m going to work again and I´m really looking forward to that.
Wish you a nice week!
Hugs Mia

Margot zei

Fijne vakantie toegewensd en ben benieuwd naar de vast weer prachtige foto's.
Lat wordt zo wel hoog gelegd hè, zeker na de verdiende award...
Groetjes, Margot