donderdag 22 april 2010

Super blij en nieuw leven in de tuin…

Wat is dat leuk zeg…een give away winnen!! Dinsdag zat er bij de post een grote enveloppe van Madelief…en al weet je wat er in zit, ik voelde mij als een kind dat zenuwachtig is bij het uitpakken van een cadeau!

Home & Lifestyle
Het pakket bevatte het prachtige boek “Cottage Gardens”,  een paar mooie tuinhandschoenen, drie pakjes Laura Ashley zaad en een lief kaartje.  Madelief, ik wil je nogmaals laten weten dat ik er heel blij mee ben en ik wil je dan ook hartelijk bedanken voor dit mooie geschenk!!

Met het boek ga ik de komende tijd regelmatig de tuin in, om te lezen (in het Engels, dus dat duurt bij mij allemaal wel wat langer) en om te kijken of ik met het zaad ook een cottage sfeer kan creëren.

IMG_4176
Het stukje tuin wordt zodra haar bloemen (hopen we) omhoog komen door ons natuurlijk het Madeliefveldje genoemd!!  En Madelief, uiteraard hou ik jou (en jullie!) op mijn blog van de ontwikkelingen op de hoogte...ik hoop met mooie resultaten! Ik moet alleen nog even wachten met het zaaien want er gaat nog een hele grote boom de tuin uit en ik zou niet willen dat bij het snoeien van die boom alles plat en stuk getrapt wordt!

Home & Lifestyle

En nu maar dromen van bloemenvelden en van een vaas gevuld met prachtige kleuren uit eigen tuin…!


IMG_4174

IMG_4172  

Home & Lifestyle

Inmiddels hebben de eerste jonge eendjes zich in het water, grenzend aan onze tuin, al gemeld. Ik ben snel mijn fototoestel gaan pakken...!

Home & Lifestyle

Ik krijg deze foto er niet duidelijker op (dubbelklik voor een  vergroting), maar ik heb bij dit soort foto’s vaak de neiging om er Andre van Duin sketches bij te verzinnen…waarbij die twee kleine kuikentjes aan de kant roddelen over het achterwerk van tante Toos, die volgens hun ook nog eens denkt dat ze goed is in een handstandje in het water. Maar dat terzijde

Een fijne dag gewenst!

40 opmerkingen:

Gerrie zei

Wat een ontzettend leuk cadeau zeg! gefeliciteerd,en wat een mooi bloemen.Hopelijk kan je er lang van gaan genieten.

Groetjes Ger

Pierelantijntjes zei

Echt heel erg mooi allemaal hoor. heerlijk om zo verwend te worden.
Ben heel benieuwd naar de bloemetjes.
En wat een geweldige foto's van de eendjes. Vooral die laatste...haha ik zie het ook helemaal voor me.
Groetjes van Ester

Kom Achterom zei

Wat een prachtig pakket zeg!!
Ik vind dat boek alleen al aan de buitenkant om jaloers op te worden!
Ik houd van cottage tuinen en heb me al helemaal wild gestrooid hahaha
Vorig jaar overwoekerde de oostindische kers alles dus dit jaar geen plaats meer voor haar helaas.
Verder wens ik je natuurlijk alle tuineplezier van de wereld.
Boom eruit!! goed over nadenken hoor hij kan niet meer terug. had ik met mijn magnolia van 5 meter hoog en tuinbreed. toch wel jammer achteraf. Ik heb er nu een knotwilg staan dat heeft ook wel wat maar duurt jaren voor hij enigzins knot kan worden genoemd!F
nou ik wens je een fijne dag
Yolanda

Känslans väg zei

Such a lovely gift! Now you can read and learn and make plans for your garden. Today the sun is shining here again and that´s nice. Yesterday it was snowing. Not what we want now.......
Have a nice day and a lovely weekend.
Hugs Mia

Loveforpiemonte zei

Alsnog gefeliciteerd, hartstikke leuk!!!!
Enne vind het Madeliefveldje dus ook reuze leuk verzonnen van je!.
Ook gaaf om zo dichtbij de eendjes in de gaten te kunnen houden, heb ze hier nog niet gezien trouwens.
Groetjes Madelon

Ingrid zei

Jou dag kan niet meer stuk Ingrid met al die mooie dingen!!!!en de eendjes....die vind ik ook super!!!mooie foto's!

zonnige dag
Ingrid

Yvonne zei

Pfoeiii heb je geen hersenschudding overgehouden aan het opwachten van je cadeau :-)
het is prachtig zeg wat je hebt gekregen, dat boek zal vast veel erbij gepakt worden en als het madeliefveldje klaar is, hopen we natuurlijk op de mooiste bloemenfoto's :-)
at een schatjes dat kleine grut he, ze staan er prima op hoor !!
Fijne dag en geniet van je mooie prijs !!
Groetjes Yvon

Anoniem zei

Wat een prachtig cadeau, van harte gefeliciteerd. Altijd spannend om eigen bloemen te kweken en ze te zien groeien en bloeien..ben benieuwd.
Groetjes van Tilly

Claudia Leertouwer zei

Wat een leuke kadootjes, daar kun je wel even van genieten!

Groeten,
Claudia

Fluitenkruid zei

Wat een mooie spullen van Madelief, ze heeft een goede smaak he? Lief die eendjes, jaren terug zag ik zo'n eendenkont van plastic. Helaas heb ik 'm toen niet gekocht en zie 'm nu nergens meer. Het lijkt me zo grappig in de vijver staan. groetjes Jannet

Passione Helena zei

Gefeliciteerd Ingrid!

Het wachten onder de brievenbus was het waard..al koste het je een potje tijgerbalsem haha. Het is een prachtig kado en ik wens je er heel veel plezier mee en van. Ben benieuwd hoe het Madeliefveld er straks uit gaat zien!

Hahaha geweldig de gedachte bij de eenden. Mooie foto´s, wat kan je daarvan genieten hé! Wat mooi dat je ze vanuit je tuin kan bewonderen.

Fijne zonnige dag,
Lieve groetjes, Helena

Saskia ♥ Stipje ♥ zei

gefeliciteerd !!
en wat een super leuke Give away.
heerlijk om zo verwent te worden.
liefs Stip

It's me zei

Wat een verwennerij he??!! leuk hoor!! het is je gegund!! en Ingrid die eendjes....................zo schattig !! lief lief lief !!! leuk leuk leuk !!


Geweldig leuke gezellige dag gewenst !! lieve groetjes Ria

G-STYLE zei

Hoi Ingrid ,
hahahaha.........ik denk toch dat ze stiekem lachen om het enorme achterwerk dat Tante Toos zo ongegeneerd het water uit laat steken.

Geweldig om zo dicht aan het water te wonen , elke dag dus zulke leuke tafereeltjes .

En wat een mooie dingen heb je gekregen zeg , ben nu al benieuwd naar het madelief-veldje hoor.

Succes met de boom enne...gauw even foto's laten zien van jullie schutting , ook daar ben ik erg benieuwd naar.
fijne dag , liefs van Gea

alma zei

Hoi Ingrid,

Proficiat met de leuke give away die je hebt gewonnen!! Kan me voorstellen dat je de postbode stond op te wachten! Veel plezier en wat zal je tuin mooi worden!!

Groetjes
Almay

Mayflower zei

Hoi Ingrid, wat is dat heerlijk hè als je zo verwend wordt met zo'n mooie give away en wat leuk al die bloemzaadjes, ik zie Juffertjes in het groen en die zaaien zich daarna ook weer vanzelf uit, ik ben gek van dat tuinplantje.
Het wordt mooi weer de komende dagen en de temperatuur gaat gelukkig ook omhoog, dus jij kan lekker de tuin in. Wat heb je leuke foto's gemaakt van de pulletjes, zo lief hè al dat jonge leven.
Fijne dag nog.
Lieve groet, Mea

by kuzz zei

Van hartje met je gewonnen give away! Wat ontzettend leuk allemaal! Dat wordt deze zomer genieten van een mooie bloemenzee in je tuin!
Nog bedankt voor je lieve reactie op mijn kussen-verhaal! Ik heb voor de kussens gewone ecru canvas gebruikt met daarop een stukje jutekleurig linnen genaaid wat ik geprint heb met een eigen ontwerpje. Het is 100% uniek zo en vooral (dat zie wel niet zo goed op de foto) maar ik heb ons adres in de stempel verwerkt en no 17 verwijst naar ons huisnummer!
Ik had eigenlijk liever wat meer echt matraskussen achtig willen hebben maar ja.. dit is al een hele overwinning geweest om te maken haha!
Nog een fijne dag en zonnige groeten vanuit Zeeland! liefs Erna

Stina zei

Ha Ingrid leuk dat je wat gewonnen hebt, wat mooi die eendjes ze schijnen er wel plezier in te hebben. Groet Stina

Anita zei

Ik kom ook zomaar om het hoekje kijken (via mijn vriendinnetje Helena) Wat een prachtige blogspot is dit. De laatste foto met de eendjes is echt geweldig. Dat is genieten !!! Fijne dag

Groetjes, Anita

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je prachtige Give-Away,lijkt mij echt een gaaf boek en de zaadjes zijn fantastische bloeiers en plukbloemen en ohhh de kuikentjes,te schattig gewoon,ik heb ze nog niet gezien en haha je verhaaltje,geweldig,ik wens je een fijne avond,lieve groet Joke.

Anoniem zei

Gefeliciteerd! Wat een ontzettend mooi cadeau... en dat te vinden in je brievenbus...
Prachtig!

Bizzy @ home zei

Dat lijkt me ook echt genieten, Ingrid. Zomaar een cadeautje door de brievenbus te krijgen. Wel foto's maken als alles straks bloeit in je madeliefjesveldje hé. Wat een prachtige foto's van de eendjes..hoe lief!
Lieve groetjes, Renny

Jootje zei

wat leuk dat jij nu ook eens verwend wordt! en wat een leuk kadoo, ik ben benieuwd naar je bloemen straks. en dat van die schattige eenden..ik moet wel hard lachen om jouw gedachten! heerlijk zo´n vrolijk mens ben je!
groetjes van jootje.

Villa König zei

Oh I love your photos with the little duckies :-))) So lovely! Hugs Yvonne

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Wat heb je mooie foto's van mijn giveaway gemaakt!! Ontzettend lief dat je het hebt geplaatst. Hou mij op de hoogte van het Madeliefveldje :-)!!

Lieve groet, Madelief

Jolanda zei

Heerlijk dat je zo verwend bent, leuk he! En je hebt mooie foto's gemaakt. Wat een poepies die eendenkuikens, echt schattig.
Geniet er lekker van en ik ben benieuwd naar je madeliefveldje, groetjes Jolanda

Antonia zei

Wat een prachtige give away van Madelief. Kan me voorstellen dat je er zo blij mee bent. Enne.... ik heb een tante Toos met een flink achterwerk :-) Wat een lieve eendjes! Dat is toch wel een heerlijk pluspunt van wonen aan het water. Zonnige dagen gewenst, lieve groet Anja

Twa zei

Ha ha ik moest ook gelijk lachen dat ik die eend op z'n kop in het water zag. Goede timing. Maar wat zijn ze schattig he, die pulletjes. Ik zie bij ons veel ganzen pulletjes, maar die zijn ook super lief om te zien. En nog gefeliciteerd met je giveaway. Echt een leuk tuinpakket. Daar ga je nog lang plezier van hebben.
Fijn weekend!
Groetjes Antoinette.

Nieneke zei

Haha! Die tante Toos....
Gefeliciteerd met je practige pakket!
(volgens mij is ie op een heel goed plekje terecht gekomen!)
Fijn weekend alvast! Nieneke

Michaja zei

Je hebt inderdaad geboft met het winnen van deze prachtige give away!
Ben heel benieuwd naar je madelieftuintje. En die eendjes wat leuk dat die bij jullie zwemmen.
Het ultieme lente gevoel!
Groetjes Michaja

Auntie Cake zei

Hi Ingrid!
What a beautiful gift you got! Have fun enjoying it. And I love your sweet ducks! You will have fun watching them!

Thanks for you sweet comments on my car. No, that car is not typical. It's a 1959 Buick, so it is over 50 years old. I do have to say, everyone looks at us as we travel down the road!

Have a wonderful weekend, my friend!
Kate

Les Cotrions zei

Congratulations Ingrid! You won a very beautiful giveaway! This book looks so interesting and inspiring and your photos are very nice!!!
Happy gardening in a sunny week end!
Hugs
Vale

♥ Welkom bij "het Zolderluik" op Nr.5 ♥ zei

Hoihoi! Wat leuk, die kleine eendjes!
En dat nog wel in je tuin, super!
Je hebt er weer een volger bij..

Geniet van je give-away!
Groetjes Hilde

Inspiration i vitt zei

I love your photos its very beautifully.
Many hugs to you/Ingela.

Monique zei

Wat een prachtgeschenk!

Enorm veel plezier er van toegewenst.

Haikey love of living zei

Wat een prachtig pakket zeg!
En je foto's zijn zo leuk geworden, echt top!

groetjes, Haikey

Madelief zei

Lieve Ingrid,

Wat een enorme verassing! Vanochtend bracht de post mij jouw lieve verjaardagskaart en het geurzakje. Ik ben er ontzettend blij mee! Zo lief dat je aan mij hebt gedacht! Dank je wel!!!

Het is hier vandaag flink druk in huis. Het ene na het andere baksel komt uit de oven.... Het ruikt verukkelijk en ziet er gelukkig ook allemaal goed uit. Nu nog even wachten tot morgen voordat we weten of het ook nog eens lekker is :-)! I'll keep my fingers crossed!

Ik wens je een hele gezellige zaterdag & zondag!

Veel liefs en nogmaals bedankt!

Madelief

lia zei

Zo je bent lekker verwend door Madelief. En wat leuk dat je al jonge eendjes hebt. Ja, die van Tante Toos [zoals jij ze noemt] is wel leuk met haar achterste omhoog. Doe er de volg keer maar een sketch bij. Lijkt me wel leuk.

fijn weekend
lieve groet Lia

In den Uylenbal zei

Hoi Ingrid, vandaag ga ik genieten ! Heerlijk op stal helpen, paarden verzorgen en vanmiddag oppassen bij de buurtjes, B&B Seppenstijn. Een heerlijk adres voor ontspanning. Dus even eruit ook al is het naast de deur. Komende week wordt het weer druk. Maar van alles wat ik doe geniet ik met volle teugen hoor . . . :-)

Greetz, Lejo , In den Uylenbal

Greet Lefèvre zei

Ingrid,
Die foto's van de eendjes zijn super mooi! Ongelooflijk! Ik moest ik wel lachen hoor om je André van Duin sketch waaraan je hierbij dacht!!!
Vele groetjes,
Greet