woensdag 14 april 2010

N°6

Van mijn lieve blogvriendin Vale van de blog Les Cotrions kreeg ik een uitnodiging om mee te doen aan een blog game. De spelregels zijn simpel…ga terug naar het begin van je blog en zoek de zesde foto die je vanaf het begin hebt geplaatst! Plaats vervolgens een post op je blog met de betreffende foto, waarin je vertelt over het moment van toen.

Ik vond de uitnodiging van Vale super leuk, dus meedoen wilde ik meteen!
 
Home & Lifestyle
Nu vind ik mijn foto’s van het begin van mijn blog niet bepaald geweldig -  dus ik hield mijn hart vast - maar zoals je ziet is het een herfstfoto waarop mijn Franse vaas met krans en pompoen gefotografeerd staat (het viel dus mee hi hi). Deze foto staat in mijn vierde post van mijn blog, waar ik in september mee begon en waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Ik heb het al vaker gezegd, maar de blogvriendschappen die hier zijn ontstaan zijn mij zo dierbaar en de inspiratie die ik bij velen op doe vind ik helemaal geweldig!

Natuurlijk heeft zo iets tijd nodig, net als het leren van alle foefjes en programma’s…in het begin voelde ik mij als een kikkervisje in een heel groot meer, maar gelukkig was de bereidwilligheid groot om te helpen en kreeg ik altijd antwoord op vragen die ik bij jullie uitzette! Ik ben heel benieuwd hoe ik tijdens onze eerste vakantie de dagen zonder blog en zonder jullie ga ervaren ha ha, want een dag zonder blog komt al maanden niet in mijn agenda voor!

Nu mag ik ook 10 van julliezonder verplichting  hoor !  - uitnodigen om mee te doen aan deze blog game. Ik kies :

- Anja, Lia en Musje, omdat zij bij deze zesde foto van mijn blog al een lieve reactie achterlieten en dat nog steeds heel trouw doen en


Dus als je zin hebt om mee te doen…ga dan terug naar het begin van je blog en  zoek de zesde foto die je vanaf het begin hebt geplaatst! Plaats vervolgens een post op je blog met de betreffende foto, waarin je vertelt over het moment van toen. En natuurlijk mag je de uitnodiging doorgeven!

Dat wordt een duik in de archieven dames, ik ben heel benieuwd!

Een lieve groet voor iedereen!!

32 opmerkingen:

Claudia Leertouwer zei

Wat een ontzettend origineel idee, leuk!

Groeten,
Claudia

Mitt hvite hus zei

God morgen Ingrid..

Bilde var kjempefint syns jeg.. blomsterpotten er vakker, jeg liker slike potter veldig godt..

Ønsker deg fine vårdager..

Klem Kerstin

atelier nanda zei

Volgens mij ben je ook een echt ochtendmens. Zo vroeg al een berichtje plaatsen. Altijd leuk om je berichtje te lezen. Je maakt ook mooie sfeerfoto's. Ik word altijd geïnspireerd door jou om ook iets in huis te veranderen. Dank je wel.

Loveforpiemonte zei

Goedemorgen Ingrid,
Wat een leuk idee van haar! Zelf zit ik 2 maanden op blogspot en herken nu al het gevoel wat jij hebt!! Ik geniet iedere dag van alle leuke posten en creatieve mensen.
Groetjes Madelon (enne inderdaad tis gewoon een leuke foto).

Madelief zei

Hoi Ingrid,

Wat een leuk idee! Ik heb meegedaan hoor!! Vind je het erg als ik het niet verder doorgeef?

Wat een mooi verhaal heb je bij je prachtige tuinvaas geschreven. Je bent veel te bescheiden. Zelfs toen maakte je al mooie foto's!!

Een gezellige dag!

Lieve groet, Madelief

Marga zei

Hallo Ingrid.
Wat een leuk idee. Vooral voor de bloggers die al lange tijd mee doen.
Ben even gaan kijken op het begin van jouw blog, maar ik vind ook die foto's prachtig. Dan moet ik nog heel veel bij leren.
Kwam ook het boek "haar naam was Sarah" tegen zoals je me verteld had. Mijn boek gaat van de een naar de ander.
En wat kan bloggen inderdaad verslavend worden.
Fijne dag!
Groetjes Marga.

Les Cotrions zei

Thank you Ingrid! Your photo n. 6 is so beautiful! Your style was already there in your first posts!
Happy day!
Vale

Yvonne zei

Hoi Ingrid,

Bedankt voor jouw berichtje, heb net meegedaan,leuk! heb het ook al eens van mijn 6e post, de zoveelste foto moeten doen, dat was een stuk saaiere foto haha, dit keer is het van een oude paspop :-)
vind jouw foto heel mooi hoor, prachtig die Franse vaas met zo'n groene pumkin :-)
ik heb alleen niet doorgegeven, wist niet zeker of dit nu de bedoeling was...
lieve groet en een fijne dag !
Yvonne

Mayflower zei

Oeiiiii............dat wordt spitten en graven Ingrid hihi. Wat een leuk idee. Nou ik hou mijn hart ook vast, want van een groentje in Blogland, ben ik nu redelijk volwassen geworden, ook met mijn fotografie-kunst, ik ga snel even kijken.
Ik vind jou foto èn verhaal geweldig leuk. Prachtig die Franse Vaas en wat mooi zijn de virtuele vriendschappen hè die hier zomaar ontstaan.
Fijne dag en een lieve groet, Mea

alma zei

Hoi Ingrid,

Wat een leuk idee. Het is grappig dat je nr 6 dan steeds weer terug ziet bij de verschillende blogs.

Groetjes
Almay

Petra zei

Hoi Ingrid,

Handig dat ik het bij jou zie, ik heb hem namelijk ook gekregen van Cicilia van
http://desdemventana.blogspot.com maar ik had het een beetje druk en begreep nog even niet wat nou echt de bedoeling was. Vind het zelf meer iets voor de winter en weet niet zeker of mensen er blij mee zijn. Maar ook niet aardig om af te haken. Nou ik zie nog wel.

Nog een hele fijn zonnige dag,
groetjes Petra

Corine(THUIS) zei

Wat een leuke actie, even terugduiken in de beginperiode van het bloggen.. zo herkenbaar dat je eerst geen idee hebt hoe het allemaal werkt en langzamerhand worden we steeds handiger ermee.
En die 6e foto van jou, daar is niks mis mee!
groeten, Corine(THUIS)

Antonia zei

Goedemorgen Ingrid, dankjewel voor de uitnodiging. Ik doe graag mee! Natuurlijk heb ik al snel even gekeken, maar mijn 6e foto is (uit een boek) niet van mezelf. Denk je dat ik de eerstvolgende daarna mag nemen? Ik vind je foto goed geslaagd hoor. Eigenlijk al jouw foto's wel! En inderdaad, het bloggen is een echte verslaving geworden. Maar wel een waar ik enorm van geniet. Dankjewel voor je lieve woorden, hele fijne week gewenst, lieve groet Anja

Passione Helena zei

Hallo Ingrid,

Ik schrijf net bij Madelief..'wat een leuk intiatief om no 6 weer naar voren te halen'.
Zoals je het omschrijft, 'als een kikkervis in een grote meer'. Jah, zo voelt het wel als je net begint. Maar je hebt toch een leuk begin gemaakt als ik deze mooie foto zo zie!! Erg mooi!

Geniet van het zonnetje vandaag!
Het zijn weer heerlijke tuindagen..
Lieve groetjes, Helena

Karin zei

Ik zag hem gisteren bij Vale en was benieuwd te zien wat jouw bijdrage zou worden. Niets om je voor te schamen zou ik zo zeggen. Leuk idee. Als het goed is zien we er de komende tijd dus nog meer verschijnen. En idd, ik heb met mijn vragen ook altijd bij de lieve meiden terecht gekunnen en vind het nu o zo leuk als mijn hulp gevraagd wordt. Vind mezelf nog steeds een groentje. Hihi.
Fijne dag en tot snel.
Karin

lia zei

Hoi Ingrid, ja dit vind ik leuk. Zal eens kijken wat mijn zesde foto toen was. En ik weet nog goed toen je begon met deze foto. Mijn ding...
Ga nu eerst eten en even een wandeling maken.

Bedankt voor de uitnodiging.
lieve groet Lia

Bonjade zei

Dank voor je lieve berichtje in de morgen.....
Enne doe er idd maar een koekje bij...weg met de lijn...;))
Leuk zeg je foto met pompoen. En wanneer ga je nu precies op vakantie? Ga je missen hoor maar geniet maar fijn.....
Liefs

Auntie Cake zei

Hi Ingrid!
That is a fabulous picture, I must say!!! And I am so glad you area a blogger so I can come over for visits! I love you and your home!
Kate

Marion zei

Hoi Ingrid,

Helemaal leuk dit, nou je foto mag er wezen hoor!
En heel herkenbaar je verhaal, ik ben nu bijna 3 maanden bezig met bloggen dus voel me ook nog wel dat kikkervisje hoor.
Maar vind het heerlijk om te doen.
Fijne avond.

Lieve groet Marion

It's me zei

Hoi Ingrid

Wat grappig ........leuk idee.......die vale toch !! tja vakantie...ik ben ook verslaafd hoor..en dan zonder blog ?? hoe doe je dat?? ik ga je wel missen hoor!!

Groetjes Ria

Anoniem zei

Hoi Ingrid,ik doe mee hoor,maar plaats het morge,ben zo moe van het verven in de bijkeuken,dat ik nu nu echt uitgeteld ben haha,maar het knapt wel op en daar laat ik van het weekend foto`s van zien en ow ja ik blijf lekker nog heel lang berichtjes plaatsen bij je,blijft super deze foto,fijne avond,lieve groet en wat een geniet weer is het buiten he.

Bizzy @ home zei

Mooie foto met de pompoen op de vaas. Inmiddels benje ontpopt tot een volwassen kikker in blogland;)
Groetjes Renny

Michaja zei

Ik vind dit ook een heel leuk idee!!! En zit er over te twijfelen om mee te doen. Ga eens kijken wat mijn zesde foto was :)
Mooi vaas trouwens!!!

Monique zei

Pfff.. gelukkig, ik sta er niet bij ;o) Maar wat een leuk idee!

Dank je wel voor de link naar mijn give-away. Zien wie er zin in Hollandse pot heeft!

MODERN COUNTRY zei

Goedemorgen Ingrid!

Dankjewel voor de uitnodiging, ik zal proberen later deze week, of volgende week ermee wat te dooen :)) Ja ik ben niet zo goed in opvolging van deze blog games, maar ik zal proberen!

Ja het is leuk te bloggen, ik heb meer dan 3 jaar lang Inspiratie in mijn mappen verzameld, het is leuker dan een boek te lezen, ik hoef niet meer so veel interieur magazijnen of tijdschriften te kopen, omdat ik alles hier kan vinden!! En de positiefe vriendschapen, dat is nog de aller mooieste, vind je niet?? Ja ik was ook zo in het begin, ik kon ook niet zonder mijn blog :)) Maar ja, na een tijd moet je gewoon tijd voor andere dingen maken. Maar ik mis mijn blog nog steeds als ik 2 weken zonder ziet!

Mooie foto van je Franse vaas. De vorm is so ontzettend mooi. Ik hou van Franse spullen, ze hebben iets bijzonder.

Een hele fijne dag gewenst!
Lieve groet, Aina

MODERN COUNTRY zei

Oja, bijna vergeten, Dankje wel voor de link naar mijn giveaway!! Jij bent zo aardig :)

Aina

Angie B. zei

Liebe Ingrid,

vielen vielen dank für all deinen liebe Worte die du an mich geschrieben hast und auch für die Einladung zum diesem Spiel. Ich werde bei nächsten Post das 6 Foto raus suchen:-)))

Wünsche dir noch einen wunderschönen Tag!
Liebste Grüße, Angie

Anoniem zei

Wat een leuk idee. Een prachtige herfst foto.
Ook leuk om te zien hoe je fotografie in de loop de tijd is veranderd, maar ook deze mag er zijn. Nog een hele fijne dag.
Groetjes Tilly

Willy zei

Leuk om weer even terug te bladeren in een ouder logje. Mooie foto hoor.
Greotjes

Twa zei

Wat een grappig initiatief. Ik zou niet meer weten wat voor foto dat bij kij was. Vast niet zo'n hele mooie, ik vind het begin van mijn blog nog een beetje knullig. Ik moet zeggen dat ik het nog steeds wel eens moeilijk vind hoor, om iets perfect op de foto te krijgen. De jouwe is in ieder geval wel stylistisch verantwoord.
Groetjes Antoinette

quilting Jeannet zei

Via Danielle op je blog terecht gekomen, wat een mooie dingen laat je zien! helemaal mijn stijl, ik schrijf alleen ovr quilten, maar het interieur heeft zeker mijn belangstelling, wij hebben een soort tuinhuis ingericht in de stijl die jij beschrijft, ik ga je vaker bezoeken.

groetjes, jeannet

Danielle zei

Hallo Ingrid via via kwam ik op jouw weblog, wat een heerlijkheid om naar te kijken. Ik ben net begonnen met mijn weblog dus ga bij vele langs om inspiratie op te doen. Ik ga je zeker linken vanaf mijn weblog. Als je dat goed vind tenminste.

gr danielle