maandag 19 april 2010

Kleur…

Door het mooie weer van de afgelopen tijd kreeg ik zin om wat kleur in de tuin te brengen.

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle  

Home & Lifestyle

Aangezien de kans op nachtvorst voorlopig nog groot is, ben ik niet verder gekomen dan winterviolen, maar het staat kleurrijk…in de maand mei gaan de violen er uit en zullen ze plaats maken voor zomerbloeiers.

Home & Lifestyle
Dit zijn twee stoere overblijvers van vorig jaar…ze hebben alle kou en sneeuw getrotseerd en vinden het nu de hoogste tijd om te voorschijn te komen! Dat verdient een plekje op mijn blog...

Home & Lifestyle
Dit “ei” heb ik  ooit eens op een workshop gemaakt…het frame was kant en klaar en verder werd het geheel door ons aangekleed. De vier ijzeren banen die van onder naar boven lopen, werden helemaal voorzien van wilgenteen, maar inmiddels is dat door het slechte weer allang vergaan en verwijderd. Onlangs heb ik het ei weer opgevuld met hedera en witte violen…ik zal in een andere post een foto plaatsen die iets duidelijker is.  De op de foto deels geschuurde schutting ken je inmiddels niet meer terug…wordt vervolgd!

En vanaf vandaag verlies ik als ik thuis ben de brievenbus geen moment uit het oog! Gisteren zag ik op de prachtige blog van Madelief dat ik haar give away heb gewonnen en daar ben ik zo ontzettend blij mee! Ik heb nog nooit een give away gewonnen en vind het helemaal geweldig dat ik die ervaring nu bij Madelief mag meemaken! Ook dit wordt vervolgd...!

Een fijne week gewenst!

40 opmerkingen:

Passione Helena zei

Heerlijk wat een zonntje voor gevoel naar boven kan brengen hé?! Af en toe wat kleur word je toch vrolijk van. Ik kies zelf ook altijd voor de lila violen.
Wat een leuk ei..die kan je steeds weer anders decoreren.

Ga maarlekker in de tuin dan vandaag en niet te ver weg, dan kan je de postbode goed in de gaten houden..hihi

Fijne dag!
Lieve groetjes, Helena.

Ps; hebben je meiden gewonnen zaterdag?
Gefeliciteerd met je gewonnen Give Away!

Rummet för välbefinnande zei

Dear Ingrid! So lovely flowers. It´s so wonderful this time of the year and you know - that egg....... WOW!!!!! It´s fantastic and I just love it.

I was so happy on saturday because we visited 3 flea markets and I found so many nice things! I really think that I shined more than the sun afterwards :) :)

I´m going to put out some photos soon, so you can see what I bought.

Wish you a fantastic day!
Hugs Mia

Fluitenkruid zei

Violen zijn zo schattig, echte lente bloemen. Mooie groene tuin zie ik op de achtergrond, daar komen hopelijk nog meer postjes over :-)

kralenqueen zei

Hoi Ingrid,

Eerst van harte gefeliciteerd met je give- away ! Leuk dat je gewonnen hebt. Al zet je maar een paar potten neer met viooltjes je tuin fleurt er helemaal van op ! dat hebben wij van het weekend ook gedaan. En er gistermiddag heerlijk al van genoten.Geniet maar van je viooltjes ! Fijne week. Groetjes Rianne

Yvonne zei

Wat leuk dat je een give away hebt gewonnen Ingrid !! we zien je voorlopig dus even niet in blogland omdat je onder de brievenbus ligt te wachten hihi
vind je viooltjes prachtig en je overblijvertjes ook (wat zijn dat voor plantjes??)
lekker dat je er even tussen uit gaat, wel net jammer dat het met de fair samen gaat, maar ja dat zullen er wel meer hebben.
Wij hebben 2 weken Meivakantie, en de fair valt precies midden in de vakantie, maar nu hebben we toch nog een midweekje geboekt, gaan we de 10e, kunnen we nog even lekker nagenieten :-)
Groetjes en een gezellige week gewenst!
Yvonne

alma zei

Hoi Ingrid,

Wat een mooie kleur hebben je viooltjes. Daar wordt je echt vrolijk van. Dat ei is leuk ....je kunt er van alles mee doen.
Proficiat met het winnen van de give away. Leuk hoor om die te winnen!! Iedere keer weer spannend.

Mooi inkijkje in je tuin. Ziet er gezellig uit!

Groetjes
Almay

Irma zei

van harte gefeliciteerd met je give away, nou jouw post voelt ook als een kadootje met die prachtige foto's en zink met blauwe bloemen zooooooo mooi!!

lieve groetjes Irma

It's me zei

Hahahah!! een hele blije Ingrid !!.............leuk hoor!! wat mooi dat ei !! goed gedaan hoor...........ben benieuwd hoor hoe je tuin eruit komt te zien !!! we blijven het volgen.................maar nu eerst even naar buiten met de hondjes.............fijne dag !! lieve groetjes van mij........

atelier nanda zei

Wat een mooie foto's.Je bent lekker bezig geweest in de tuin. Ik kijk ook altijd uit naar mei om de zomersbloeiers in de potten planten, dan ziet alles er zo fleurig uit. groetjes en een zonnige maandag. Nanda

by kuzz zei

Hee van harte met het winnen van je 1ste give away hoor! Lijkt me ook heeeel leuk maar helaas...ik kan je niet zeggen hoe het voelt hihi...
Leuk die viooltjes he, die doen het altijd goed in potten, maar bij jou zijn er zelfs die in de tuin de koude winter overleefd hebben..
Geniet er van!
fijne dag, lieve groeten Erna

Karin zei

GEFELICITEERD! Ik durf de potten ook nog niet te vullen. Er wordt voor deze week nog steeds nachtvorst aangegeven. Gelukkig zorgt de natuur zelf ook al voor volop kleur in de tuin, maar het mag altijd een beetje meer van mij :o)
Lig je nu nog steeds voor de brievenbus haha
Fijne week (maar dat zal wel gaan lukken)
Karin

Pierelantijntjes zei

Gefeliciteerd met het winnen van de giveaway. Hartstikke leuk!
Prachtige violen hoor. Ook de andere stoere bloemetjes zijn erg mooi.
Leuk ook dat ei. Staat altijd gezellig vind ik.
Fijne week,
groet van Ester

Jootje zei

hoi ingrid, wat leuk dat jij nu ook eens een give-away gewonnen hebt! gefeliciteerd hoor! wat is het weer leuk in de tuin hé, je ziet alles ineens groeien en voor je het weet staat alles weer in bloei. ik probeer iedere vrije minuut buiten te zijn, dus het bloggen schiet er een beetje bij in nu. nog heel veel tuinplezier, en je violen zijn mooi hoor! succes met uitpakken ; )
groetjes van jootje.

Stina zei

super joh dat je een give-away gewonnen hebt, spannend hé.Is altijd leuk om iets te krijgen.
Ben ook een liefhebber van violen vindt het zó jammer om ze straks weg te doen, als de zomer bloemetjes er aan komen. Lieve groetjes Stina

Leslie zei

Hi Ingrid ~ congrats on you win from Madelief. Your photos and flowers are lovely.
Happy Spring

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je give away. Wat een mooie kleur viooltjes en zo mooi vast gelegd. Heerlijk bijna zomer en alles zo te zien groeien en bloeien.
Groetjes Tilly

Claudia Leertouwer zei

Wat heb je er weer mooie foto's van gemaakt.

Still in love op je sterretjes! Toch eens aan mijn meiden vragen of ze ook zo handig zijn.

Groeten,
Claudia

Bizzy @ home zei

Wat een onwijs leuk ei. En violen zijn altijd goed hé, voor ijsheiligen.
Proficitat met je eerste give away. Ik heb ook nog nooit iets gewonnen, lijkt me zo'n feestje.
Geniet van het winnaarsgevoel.
Lieve groet, Renny

G-STYLE zei

Hallo Ingrid,
heerlijke foto's weer , mooie kleuren ook ,die blauwe violen .
Ik ben zelf nog steeds wat van het wit als bloeiers, daar ben ik vorig jaar mee begonnen en die kant ga ik nu weer op merk ik al wel .

Dat ei is ook hartstikke leuk , mooi doorkijkje naar je tuin ook , jij hebt ook grind zie ik . Ben wel erg benieuwd naar hoe je schutting geworden is hoor.

Nou tot slot wil ik je nog even feliciteren met de mooie prijs die je gewonnen hebt , het is je gegund !
Fijne week verder en tot de volgende keer , liefs van Gea

Antonia zei

Wat een lieve viooltjes Ingrid, ik val ook altijd voor paars. Ook wacht ik nog even met de eenjarigen ivm de nachtvorst inderdaad. Heb er al wel diverse keren mee in mijn handen gestaan :-) Superleuk dat je de give away van Madelief hebt gewonnen. Kun je gelijk mee aan de slag in de tuin! Hele fijne week gewenst, lieve groet Anja

lia zei

Staat altijd zo vrolijk die violen. Snap eigenlijk niet waarom ik ze zelf nooit poot.
Toch eens kijken.....

lieve groet Lia

Mayflower zei

Hoi Ingrid, wat leuk dat je die mooie give away gewonne heb, gefeliciteerd daarmee. Wat heerlijk hè om nu lekker buiten bezig te zijn en wat mooi al die viooltjes, ik heb er ook heel wat staan nu en ook nog van die stoere overblijvers, die verdienen zeker een plekje hier.
Ik vind het ei ook erg mooi en je kan er iedere keer weer iets anders van maken door weer voor een andere beplanting te kiezen.
Ik heb de verf eindelijk uitgezocht, het is een kleur uit de VT wonen collectie geworden Klei, ik heb eerst maar een halve liter genomen, want mocht het toch niet mooie zijn kan ik het nog veranderen haha. Wat erg hè die onzekerheid.
Fijne week en een lieve groet, Mea

faire un songe zei

Hoi Ingrid.. altijd leuk violen....!!
Net als Lis heb ik ze eigenlijk ook nooit..en waarom dat weet ik eigenlijk ook niet.
En als ik al één jarige poot, dan vergeet ik ze water te geven...;-))
Geniet ervan
Liever groetjes Hetty

Jolanda zei

Leuk dat je hebt gewonnen, gefeliciteerd! En je violen zijn ook in jubelstemming, wat een mooie kleuren. Geniet er lekker van, lieve groetjes Jolanda

Haikey love of living zei

Violen zijn altijd goed voor in het begin. De kleuren zijn prachtig en ik zie een mooie tuin op de achtergrond.
geniet er lekker van!

groetjes, Haikey

love lives in the kitchen zei

dear ingrid! your pansy is beautiful! i have lovely pansy as well in my tiny city garden. i will post some pictures very soon!
hope you are having well and that the icelanding cloud didn't destroy you holiday in rome... sending you hugs from italy,
justyna

Les Cotrions zei

Congratulations Ingrid!! It's so nice winning a giveaway!!! Your violets are faboulous! I still have some survived too...unfortunately I think they won't live too long...it's too hot here!!!
Your egg is a beauty with the plants arrangement inside!!
Enjoy your garden!
Vale

Inspiration i vitt zei

Dina bilder Hej Ingrid och blommor är vackra.
Många kramar till dig / Ingela.

Auntie Cake zei

Suck little beauties!
Kate

Mitt hvite hus zei

Heisan O=)

nydelig farge på stemorsblomsten... vakre bilder du har tatt... og det egegt var kjempestilig O=)

klem Kerstin

Yvonne zei

Hahah Ingrid, heb je nog geen stijve nek van dat wachten, het tocht wel een beetje bij de deur natuurlijk haha
de paspop heb ik trouwens bij mijn zus gekocht, die andere had ik voor mijn verjaardag gekregen, dus ik heb het geluk dat ik 2 oude dames in huis heb staan
fijne dag en succes met wachten :-)
Lieve groet Yvon

Yvonne zei

Hoop toch niet dat het een pakket is, want dan de postbode er wel het zijne van denken als je daar op de grond ligt haha
ik lig helemaal in een deuk om je hersenpannetje hihi
ben wel benieuwd wat je voor leuks krijg trouwens :-)
doeidoei

MODERN COUNTRY zei

Hoi Ingrid!

Ik hoop dat jij een leuke weekend heb gehad!
En Bedankt voor je lieve woorden altijd, daar ben ik zo blij voor :) (is het zo of so??)
Ik zat ook te denken het woonkamer te schilderen, maar deze keer ook in een lichte kleur. Dus ik denk dat ik toch de kast wil schilderen. Maar ik vind jouw woonkamer wel erg mooi geworden!! En de kast hou ik zo ontzettend van. Ik heb ook zo`en! Dat is een donkere grijze kleur op de wand? Dat lijk het, op mijn scherm.

Het is lekker bezig buiten te zijn he?? De bloemen zijn erg mooi, ik hou van deze paarse kleur! Wet je, ik kiez alle bloemen uit van de kleur, haha :)) Ja alles moet bij elkar passen, erg he?? :))

Ik wens je een een hele fijne dag Ingrid!
Veel liefs, Aina

Villa König zei

Your pictures are so wonderful!!! :-) Big Hugs Yvonne

Anoniem zei

Altijd mooi,viooltjes Ingrid,het is zo`n dankbaar bloemetje en het ei vind ik zo gaaf,leuk met Hedera,ik had ook eens iets zelf gemaakt met wilgentakken in mijn hobbytuin en had ik er Lathyrus in staan,was ook erg mooi,een fijne avond,lieve groet Joke.

Ingrid zei

Hele mooi blog heb je Ingrid,ik ben hier voor de éérste keer en ga je ook volgen!Mooie foto's van de prachtige viooltjes.....en zeker de postbode in het oog houden hoor!!

Ingrid

Corine(THUIS) zei

Tjonge wat een reacties al, ik heb ze niet gelezen, dus misschien is mijn berichtje niet zo origineel..
Compliment voor de prachtige foto's van de violen! Super! En ben erg benieuwd naar je schutting!!
Groeten, Corine(THUIS)

vosgesparis zei

hier ziet het er nog een beetje kaal uit, helaas zijn ook beide olijf boompjes nog steeds helemaal kaal ;) ik moet dus ook nodig naar het tuincentrum voor wat kleur!

Yolanda Elizabet Heuzen zei

Hallo Ingrid, het is natuurlijk altijd erg leuk om iets te winnen dus van harte!

Heerlijk he dat de tuin nu eindelijk weer tot leven komt en we het weer kunnen inrichten als een paradijsje. Geniet!

Michaja zei

Is het echt nog mogelijk dat jullie nog nachtvorst krijgen? Kan ik me met onze warme temperaturen echt niet voorstellen.
Pak wel wat warme kleren in want het verschil is best redelijk groot geloof ik!
Groetjes Michaja