vrijdag 17 juni 2016

Genieten…

Het is inmiddels weer enkele weken geleden dat ik op een doordeweekse dag richting de hoofdstad van ons land trok. Uiteraard om de stad te bezoeken, maar ook omdat ik daar met een medeblogster had afgesproken. Pascale van de blog Indruk en ik hadden ons dat een hele tijd terug al voorgenomen en het is elke keer wel weer spannend, omdat je elkaar natuurlijk kent van elkaars blogs en daarbij absoluut een klik hebt, maar nooit zeker weet hoe dat in het echt zal gaan uitpakken. Maar aangezien zo’n ontmoeting mij nog nooit is tegengevallen, stapte ik ‘s morgens relaxed in de trein om anderhalf uur later op Amsterdam Centraal uit te stappen.

Home & Lifestyle

 
Home & Lifestyle

 
Home & Lifestyle
Mijn liefde voor straatlantaarns kan ik maar moeilijk onderdrukken ;-)

 
Home & Lifestyle

 
Home & Lifestyle

 
Home & Lifestyle

 
Home & Lifestyle
Leuk om te zien dat men ook in de binnenstad groen probeert te creëren!


Home & Lifestyle
We hebben een super leuke dag gehad. Hoewel de weersvoorspellingen onzeker waren, viel dat achteraf erg mee en werd het in de middag zelfs nog warm. Nadat we eerst bij Sissy Boy wat hadden gedronken, zijn we richting de negen straatjes gelopen. Hele sfeervolle straatjes met gezellige winkeltjes en hele leuke plekjes om een hapje te eten, dus al gauw zaten we alweer ergens met de lunchkaart in de hand. En dan zoveel te kletsen hebben dat we echt even tijd moesten maken om onze keus te bepalen en de bestelling door te geven ;-). 

Home & Lifestyle

 
Home & Lifestyle

 
Home & Lifestyle
Nadat Pascale halverwege de middag werd opgehaald (niet voordat we afscheid hadden genomen en hebben afgesproken dat we dit absoluut nog een keer gaan doen), heb ik nog een paar uur door de stad gewandeld. Het was heerlijk weer, ideaal dus om de stad ook nog even door de lens van de camera te bekijken. Pas na achten in de avond was ik weer thuis, moe van het lopen en het reizen, maar wel terugkijkend op een hele gezellige dag met Pascale in het mooie Amsterdam! 
 
Liefs, Ingrid