donderdag 26 april 2012

Ik vertrek met een bloemengroet…

Met deze mooie anemonen wil ik jullie alvast een heel fijn weekend wensen!

De komende dagen heb ik daar weinig tijd voor want dan zijn we druk met schilderwerk in de tuin en gaan we koffers pakken, aangezien we volgende week naar Londen afreizen. De laptop gaat denk ik wel mee, maar ik kan niet beloven dat ik bij jullie kom buurten hoor! Ik roep maar niet dat ik helemáál niet langskom (want dat is elke vakantie nog misgegaan, ik kan blijkbaar niet goed zonder jullie :-))...maar mocht het dus wat stilletjes zijn van mijn kant, dan weten jullie in ieder geval waar ik uithang!

Home & Lifestyle


Home & Lifestyle

We zijn alle vier nog nooit in Londen geweest, dus we zijn erg benieuwd en we hebben er veel zin in. De camera gaat uiteraard mee en ik hoop na thuiskomst jullie mee te laten genieten van deze - naar ik hoop mooie - Engelse stad. 

Er is trouwens een nieuwe kaart aan de webshop toegevoegd…hoe kan het anders: van deze anemonen. Je ziet de kaart aan de onderzijde van deze post. Kijk in de kaartenwebshop als je alle kaarten wil zien of een bestelling wil plaatsen! Tijdens ons verblijf in Londen kan het zijn dat je de eerste dagen geen reactie op je bestelling krijgt, maar dan weet je in ieder geval wat daarvan de reden is!

Ik wens iedereen een fijne week met een gezellige Koninginnedag en tot gauw! 

Lieve groet, Ingrid

***


IMG_3474


MHC Blanco 11 watermerk
Het watermerk is hier ter voorkoming van misbruik,
uiteraard vind je dat op de originele kaart zelf niet terug.



P.S. Nog even dit...onlangs trof ik bij toeval een advertentie op M.arktplaats aan, waarbij een adverteerder uit L.eiderdorp gebruik had gemaakt van een foto, afkomstig van mijn blog. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt (en het zal ook vast niet de laatste keer zijn...zucht) maar bij deze wil ik iedereen wijzen op mijn © copyright-vermelding op mijn blog, hetgeen inhoudt dat foto's van mijn blog niet zonder toestemming mogen worden gebruikt of worden gekopieerd.

maandag 23 april 2012

Broodplank…

In mijn 300e blogpost (een klein feestje dus) wil ik jullie vandaag een mooie aanwinst laten zien! Al een tijdje terug kocht ik deze broodplank, niet de eerste want ik vind ze erg leuk. Ik krijg inmiddels zelfs al een beetje het gevoel dat dit de zoveelste verslaving aan het worden is .

Home & Lifestyle
Dit is broodplank nummer vijf (valt nog mee hè…;)), toen ik hem zag staan was ik op slag verliefd.

Home & Lifestyle

Ik viel voor het hout, het heeft sfeer hetgeen door de noesten nog eens extra wordt versterkt.

Home & Lifestyle

Voor de broodplank staat een mooie pot, die ik onlangs bij de kringloop scoorde. Ik twijfel nog over de kleur, dus wie weet krijgt het nog wel een keer een kleine metamorfose. Met een paar takken kersenbloesem vind ik het zelf in combinatie met de broodplank erg mooi staan.

Ik wens jullie allemaal een fijne week!

Liefs, Ingrid


P.S. Manlief vond de plank overigens wel een uit de kluiten gewassen exemplaar, maar volgens mij viel dat nog wel mee…een dag later merkte hij de nieuwe aanwinst pas op (dat schijnt op een enkele uitzondering na mannen eigen te zijn), dus blijkbaar sprong de plank wat formaat betreft niet echt in het oog .

donderdag 19 april 2012

Werk in uitvoering…

De afgelopen weken is er hard gewerkt in de tuin. De schilder heeft de kozijnen en de deur aan de achterkant van het huis in een grijs jasje gestoken, een deel van het tuinhuisje heeft hij van dezelfde kleur voorzien en manlief heeft dit weekend het terras schoongespoten met de hogedruk…het knapt er elk jaar weer zo van op!

Home & Lifestyle
Toen ik gisteren zand in de voegen van het terras aan het vegen was, keek ik zo eens naar dit tafereeltje…het leek wel of ik met mijn spulletjes op een brocante markt was gaan staan. Maar ja, werk in uitvoering en dan moet de boel even aan de kant.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
We hopen op een aantal droge dagen want we willen zelf het tuinhuisje nog afmaken wat schilderwerk betreft en de schutting moet ook nog van een nieuw laagje worden voorzien. Dat laatste was niet gepland, maar door het (met een schuursponsje, want het ging zo moeilijk) verwijderen van vogelpoep zijn er allemaal lichte plekken ontstaan en dat hadden we pas in de gaten toen het opgedroogd was.


Home & Lifestyle

Ook het vlonderterras aan het water moet nog schoongespoten worden, maar daarbij zijn we gelukkig niet zo afhankelijk van het weer. Als dan de nieuwe oppottafel in elkaar gezet is en op zijn plek is geplaatst, zijn de meeste (grote) klussen voor dit voorjaar in de tuin wel gedaan en kan het grote genieten beginnen.

Home & Lifestyle

Nu maar hopen op heel veel zonnestralen bij een aangename temperatuur! Natuurlijk krijgen jullie nog de nodige foto’s van de tuin te zien…dit wordt vervolgd!


Home & Lifestyle

Ik wens jullie allemaal alvast een heel fijn weekend!

Lieve groet, Ingrid

maandag 16 april 2012

Binnenkijken (05)…

Na eerdere details over de linkerzijde van de keuken bij deze zoals beloofd een totaalplaatje.


Home & Lifestyle

Aangezien onze keuken niet erg ruim is, ben ik erg blij met dit gedeelte van de keuken, waar de koelkast, de vriezer en de combi-magnetron in zijn verwerkt. In het middelste deel zit nog een smalle hoge kast, ideaal voor kleine rommeltjes.


Home & Lifestyle

De witte plank zit niet aan de muur bevestigd, aangezien dat een dunne wand is. We hebben een paar jaar geleden een soort houten bankje in elkaar geflanst, dat rust op het keukenblok. Op de eerste foto is dat duidelijker te zien dan hier.


Home & Lifestyle

Bij I.KEA haalden we een stang om aan de onderzijde van de plank vast te zetten…leuk om het één en ander aan op te hangen! Alhoewel de ruimte boven het keukenblok op zich functioneler gebruikt zou kunnen worden, vind ik zo'n plek in de keuken voor mijn accessoires toch wel heel erg fijn! En hoe meer kastruimte je hebt hoe meer je bewaart, terwijl er dan vaak ook spullen tussen staan die je zelden tot nooit gebruikt...dus dit is prima zo!


Ik wens jullie allemaal een fijne week!

Liefs, Ingrid

dinsdag 10 april 2012

Jeu de boules…

Een tijd terug ging ik op een woensdag samen met vriendin Sandra naar de Potstal in Valburg.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Mijn trouwe volgers weten dat De Potstal één van mijn favoriete woonwinkels en een echte aanrader is. Ik koop er niet altijd iets, maar dat ligt niet aan de spullen die er staan…die zijn telkens weer om van te smullen.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Alhoewel ik over drie maanden alweer jarig ben, had ik nog wat verjaardagsgeld over van vorig jaar (lekker zuinig?)… het leek mij dus een uitstekend plan om dat bij de Potstal te besteden.

De jeu de boules ballen vond ik meteen erg leuk!! Ze zitten in een mooi leren open tasje en je ziet aan de ballen dat er veelvuldig mee is gespeeld.

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Een welkome aanwinst in huis!


Ik wens jullie een hele fijne week!

Liefs, Ingrid

donderdag 5 april 2012

Happy Easter…

Wat een heerlijk idee dat er een lang Paasweekend voor de deur staat! We hebben niet al te veel plannen, de meiden zitten midden in een proefwerkperiode dus daar gaat op dit moment even alle aandacht naar uit.
 Home & Lifestyle

Uiteraard schuiven we zondagmorgen wel aan voor het paasontbijt, dat hoort er voor mij echt bij…lekker lang tafelen en het liefst veel (chocolade)eieren eten, want dat vind ik beiden erg lekker .

Home & Lifestyle

In huis heb ik dit jaar weinig paasdecoraties aangebracht, ik heb sowieso niet veel met de kleur geel, maar ik was er dit jaar ook helemaal niet zo mee bezig.

Home & Lifestyle

Dit witte ei vond ik wel erg leuk, ik heb het in een kommetje gedaan en beiden gevuld met hooi.

Home & Lifestyle

Met het ei aan de broodkast wil ik jullie allemaal een heel fijn Paasweekend toewensen!


Liefs, Ingrid

maandag 2 april 2012

White hydrangea…

Het was vorig jaar dat ik voor het laatst een hortensia in huis had. Aangezien ik het een mooie plant met prachtige bloemen vind, heb ik er laatst één meegenomen toen ik bij het tuincentrum was.

IMG_3588a

Het heeft een mooi plekje gekregen naast de vitrinekast en op het houten opstapje.


Home & Lifestyle

Home & Lifestyle

Home & Lifestyle
Een spuitfles ernaast doet het altijd goed, ik heb er meerdere in huis en ben er nog altijd blij mee.


Home & Lifestyle
  Tegen de achtergrond van het lichtblauwe luik komen de witte bloemen mooi tot hun recht.


Home & Lifestyle

Ik wens je een hele gezellige week...op naar een lang Paasweekend !

Liefs, Ingrid