woensdag 28 september 2011

Kasteeltuinen Arcen (vervolg)…

Eerder liet ik jullie in een post vooral foto’s zien van het prachtige kasteel van Kasteeltuinen Arcen. Maar niet alleen het kasteel ziet er prachtig uit, ook de tuinen zijn mooi.

a IMG_1802

a IMG_1805
a IMG_1806
Omdat we in mei al naar de Tuinen van Appeltern waren geweest, ging ik automatisch vergelijken. De Kasteeltuinen van Arcen kwamen wat mij betreft wel op een tweede plaats…de tuin is mooi maar veel minder verzorgd dan de tuinen van Appeltern.

a IMG_1810
a IMG_1807
a IMG_1812
a IMG_1813
Desalniettemin leverde het mooie foto’s op.

a IMG_1816

a IMG_1820

a IMG_1824

a IMG_1826
We hadden mooi weer en dan is het heerlijk om er te wandelen. Uiteraard hebben we ook op een terras lekker gegeten en genoten van de zon.

a IMG_1833


a IMG_1844
Een fijne dag allemaal!

****

P.S. Heb je je nog niet opgegeven voor mijn give away, maar wil je wel graag meedoen, klik dan hier…je hebt nog een week de tijd.

Mocht je eerder om een kaart verlegen zitten, neem dan gerust een kijkje op mijn kaartenblog!

****

zondag 25 september 2011

A wonderful autumn day…

Als de herfst tot begin december blijft zoals tijdens deze mooie nazomerse dagen, kan ik daar prima mee leven.

Home & Lifestyle

Het was gistermiddag heerlijk in de tuin en ik was alleen…een ideaal moment om optimaal te genieten!

Home & Lifestyle
 Dat begon met een schoteltje

Home & Lifestyle
 en een heerlijke kop thee.

Home & LifestyleHome & LifestyleHome & Lifestyle
 Ik kan je zeggen…ze smaakten goed…

Home & Lifestyle
 maar ineens was alles op Bedroefde emoticon

Home & Lifestyle
Home & Lifestyle

Snapte niet waar alles ineens gebleven was Knipogende emoticon…maar ondanks dit altijd nog onopgeloste mysterie was het een heerlijke middag in de tuin!

Ik wens jullie een fijne week!

Lieve groet, Ingrid

woensdag 21 september 2011

Tag, you’re it!

Door Lia van de blog House of Seasons ben ik onlangs getagged! En alhoewel ik al vaker een aantal weetjes van mijzelf op verzoek heb mogen vertellen en er misschien niet veel interessant  nieuws overblijft, ga ik absoluut een poging wagen!

Lieve Lia…hier is mijn bijdrage!

TAG, you're it
1.
Mijn gezin staat op nummer 1. Als het met hen niet goed gaat, ben ik ook niet gelukkig. Ik vind het een hele eer om moeder te mógen zijn, dat is helaas niet iedereen gegeven!

2.
Ik ben gek op eieren, ik zou het liefst elke dag een paar gekookte exemplaren wegwerken, maar aangezien dat niet gezond schijnt te zijn hou ik mij in...zelfs met Pasen.

3.
Niet echt boeiend…maar ik heb geen galblaas meer. Elf jaar geleden – tijdens de vuurwerkramp in Enschede, zoiets vergeet je nooit – lag ik doodziek in het ziekenhuis met een zwaar ontstoken alvleesklier, waarvan een galsteen de oorzaak was. Ik heb het toen niet geweten, maar mij is achteraf verteld dat het kantje boord was omdat mijn alvleesklier op knappen stond. Na tweeëneenhalve week en een risicovolle operatie mocht ik het ziekenhuis verlaten, waarna het nog een paar maanden duurde voordat ik hersteld was.

4.
Het lijkt mij heerlijk om mooi te kunnen zingen of om goed piano te kunnen spelen. Maar als ik hier thuis mijn mond opentrek om een poging te wagen, krijg ik al snel het verzoek om met zingen te stoppen, dus ik vermoed dat ik weinig talent op dat vlak bezit hihiBedroefde emoticon!

5.
Ik verval nu in bekend nieuws, maar ik ben verslaafd aan bloggen en dankbaar voor alles wat het heeft gebracht. Het is zo’n positieve wereld en ik heb daardoor al zulke leuke en lieve mensen ontmoet…virtueel en in het echt!!

6.
Natuurlijk ben ik ook trots op mijn kaartenlijn en vind ik het nog steeds een hele eer dat mijn kaarten bij Lia in de winkel verkocht worden.

7.
Ik slik al jaren dagelijks medicijnen voor mijn hoge bloeddruk. De oorzaak hebben ze 17 jaar geleden niet kunnen vinden, maar 190/120 was wel erg aan de hoge kant! Van de stress kan het niet komen, want zo gestrest ben ik volgens mij niet…

8.
Mijn levensmotto: GENIET VAN ELKE DAG, zolang als het kan! En dan zit het genieten wat mij betreft vooral in hele kleine dingen, in een gezellig dagje uit met mijn vriendinnen....in het moois in de natuur en in lieve mensen om mij heen, die er daadwerkelijk voor ons zijn!

Home & Lifestyle

En dat lijkt mij een mooi motto om mijn tag mee te eindigen en deze dag mee te beginnen!

Nu zou ik de TAG door mogen geven, maar er zijn er al veel aan de beurt geweest, dus laat ik het hierbij…!

Ik wens jullie allemaal 

een hele fijne dag!!

Liefs, Ingrid

zondag 18 september 2011

Pine cones…

Al staat de salvia in onze tuin nog mooi in bloei en is aan deze plant nog niets te zien, toch bereidt de natuur zich langzaamaan voor op het nieuwe seizoen…

a IMG_2287
a IMG_2292
a IMG_2295
Ook het feit dat de Chinese kornoelje zijn (naar het schijnt eetbare) vruchten laat vallen geeft aan dat de herfst in aantocht is.
  a IMG_2293
Een mooie periode om een boswandeling te maken, dennenappels te zoeken en paddenstoelen te bewonderen…

a IMG_2296
a IMG_2302 b
Daarna kan de buit mee naar huis, waar een plaid op de bank en een kop warme chocolademelk zorgen voor een tevreden gevoel….

IMG_2140a
Als je er open voor staat, geeft elk seizoen een overdosis aan genietmomenten

Home & Lifestyle
Jullie raden het al...

ik ben (eh...bijna ) klaar voor de herfst!

Een fijne zondag!

**** 

P.S. Wil je meedoen aan de SHGA van Lynda, Chantal en Diana (waar ik als sponsor overigens niet aan mee doe), klik dan hier....de winnares staat een megapakket aan prijzen te wachten!!! Dus aarzel niet...!!!

woensdag 14 september 2011

2-jarig bestaan Home & Lifestyle en een give away

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat ik met mijn blog begon. Als ik terugkijk op die periode, heeft het heel veel goeds gebracht. Niet alleen heeft mijn blog een ontwikkeling doorgemaakt en zijn de eerste posten heel anders dan nu, ook heeft het bloggen mijn leven compleet veranderd.

Felicitatie 22

Natuurlijk de kaartenlijn…die was nooit tot stand gekomen als ik niet was gaan bloggen. Ik werd door Corina benaderd die mij vroeg of zij mijn foto’s mocht gebruiken voor het maken van kaarten, omdat zij  de foto’s zo mooi vond…daarna kwamen haar kaarten bij Lejo in de winkel te staan, bracht ik samen met mijn vriendin een bezoek aan Lejo en zijn mooie woonwinkel In den Uylenbal en ontmoetten we ook Christy die de tweede winkel runt. Bijzondere ontmoetingen…en ontstaan door het bloggen!

En dan gaat het balletje rollen,  komt mijn eigen kaartenlijn tot stand, geeft Lia van House of Seasons aan dat ze mijn kaarten graag in haar winkel wil verkopen, ontmoet ik Lia (super leuk!) en sta ik zelfs al op een fair met mijn kaarten. En over de verkoop heb ik totaal niet te klagen, vooral de afgelopen week maar ook al eerder heb ik van een aantal van jullie een bestelling mogen ontvangen...super leuk!!

Vorig jaar ontmoette ik Madelief, wat ook zo bijzonder en waardevol was. En in augustus dit jaar was ik bij haar op de tuin, waar we samen met andere hele lieve blogdames genoten van een geweldige high tea waar ik nog steeds vol van ben.

Felicitatie 08

Dan alle lieve woorden in reacties en e-mails…de vriendschappen die virtueel zijn ontstaan, zowel in Nederland als in België, Zweden, Italië, Duitsland, de United States….ja, ik kan nog wel even zo doorgaan…en dat doe ik ook….doorgaan met bloggen dan. Want ik kan hier nog 100-en woorden neerzetten, maar de conclusie blijft hetzelfde: wat is blogland een positieve wereld en wat is het een eer dat ik daar deel van uit mag maken!

Hoe kan ik mijn 2-jarig jubileum beter vieren dan met een give away waarbij twee winnaars een pakketje van 5 kaarten mogen samenstellen naar eigen keus?

Home & Lifestyle

Vier ik op mijn blog mijn feestjes vaak vooral voor mijn volgers, deze keer mag iedereen meedoen, zowel uit binnen- als uit het buitenland (er zijn twee kaarten met congratulations en ook blanco kaarten, die kunnen over de hele wereld gebruikt en verzonden worden).

Laat een reactie achter bij deze post, waarin je duidelijk aangeeft dat je mee wil doen aan deze give away. Mocht je geen volger zijn, dan mag je dat uiteraard worden maar het is geen verplichting. En natuurlijk vind ik het leuk dat  je met bovenstaande kaart een link plaatst op je blog. Woensdag 5 oktober aanstaande maak ik bekend wie er gewonnen heeft!

Ik wens iedereen heel veel succes en voor alle lieve trouwe  meiden, stille lezeressen en enkele (maar bijzondere) heren…met onderstaande kaart zeg ik uit het diepst van mijn hart…


Bedankt 01

Veel liefs…


***

zondag 11 september 2011

Kasteeltuinen in Arcen…

Begin augustus brachten we een bezoek aan de Kasteeltuinen in Arcen. Arcen is een bijzonder vriendelijk ogend plaatsje, gelegen aan de Maas in het noorden van Limburg.

IMG_1784a

IMG_1785a

IMG_1790a
Voordat je de kassa gepasseerd bent, kun je al volop genieten van het kasteel en haar omgeving…het ziet er prachtig uit!

IMG_1791a

IMG_1797a
Het kasteel was open, maar eenmaal binnen bleken veel deuren gesloten, waardoor we dit minder de moeite waard vonden.

IMG_1800a

IMG_1801a

IMG_1794a
Dit was slechts het begin, er volgde nog veel meer. Wie weet kom ik daar later  – in een andere post – nog eens een keer op terug.


Ik wens je een fijne dag!

donderdag 8 september 2011

Met een kraam op een fair en mooie high tea kaarten…


Afgelopen weekend stond ik met mijn kaarten voor het eerst op een kleine  fair hier in de buurt. Het was een prachtige lokatie en het zag er allemaal bijzonder sfeervol uit.

IMG_2107

IMG_2102(let niet op de rommel onder de kraam hihi)

Hoewel ik om een plaats in de schaduw had gevraagd omdat ik niet weet wat de foto’s in de volle zon doen, leek dat eerst niet te lukken want het was een warme en zomerse dag! Uiteindelijk kreeg ik een redelijk mooi plekje (waar ik eerst wel maar later niet meer in de zon stond) en om schaduw te creëren heb ik  zelf maar een beetje provisorisch wat deksels omhoog gezet. 

Het is wel leerzaam zo’n eerste keer, want na deze praktijkervaring vind ik flessen wijn eigenlijk wel erg handig…het staat decoratief en je kunt er mooi een aantal kaarten tegen aan plaatsen. Ooit wil ik nog wel een (tafelmodel) kaartenmolen, ik hoop er bij de kringloop een keer tegen aan te lopen...

IMG_2104

IMG_2106
Helaas waren er op die dag veel andere activiteiten in de regio en viel het bezoekersaantal (mogelijk ook door de hitte en doordat het voor het eerst werd georganiseerd) tegen. Maar de reacties die ik kreeg waren erg positief en ik heb ook een aantal van mijn kaarten kunnen verkopen. Die contacten aan de kraam zijn sowieso erg leuk, je ziet dan goed hoe verschillend mensen zijn!

IMG_2100

IMG_2101
Jammer trouwens dat ik niet de tijd heb genomen om wat meer foto’s te maken want het huis lag prachtig aan het water en vlakbij de dijk!

IMG_2109

En let op...nu nog even een blik op alle nieuwe kaarten, waaronder de kaarten met foto’s van de high tea bij Madelief!!! Daar word ik persoonlijk telkens weer helemaal vrolijk van...die zijn (bescheiden bedoeld en met dank aan Madelief ) toch wel zó mooi!!!

De dubbele kaarten zijn (met enveloppe)  met ingang van direct te bestellen via mijn blog “Cards, made by Home & Lifestyle”. Niet alleen de high tea kaarten maar ook de kaarten met de Spaanse luiken zijn erg mooi en dan heb ik het nog niet eens over de olifantenkaart gehad. Sommige kaarten zijn zowel in blanco uitvoering als met tekst op de foto verkrijgbaar. De binnenzijde van de dubbele kaart is altijd blanco.

Op bovenstaande foto’s van de fair kun je trouwens goed zien hoe de kaarten er in werkelijkheid uitzien en hoe verzorgd ze worden aangeleverd!

MHC Felicitatie 19 watermerk

MHC Felicitatie 20 watermerk

MHC Felicitatie 21 watermerk

MHC Felicitatie 22 watermerk

MHC Lieve groet 05 watermerk

MHC Zomaar 06 watermerk

Voorlopig zullen dit de laatste kaarten zijn die ik toevoeg aan mijn kaartenblog, waar inmiddels meer dan 60 verschillende kaarten verkrijgbaar zijn.

MHC Beterschap 04 watermerk

MHC Beterschap 07-watermerk

MHC Felicitatie 09 man-watermerk
Een stijlvolle mannenkaart


MHC Felicitatie 12 watermerk
Voor de jarige botenliefhebber


MHC Felicitatie 15 Kind (meisje) - watermerk
Felicitatiekaart meisje


MHC Felicitatie 16 Kind (jongen) watermerk
Felicitatiekaart jongen

 

MHC Felicitatie 17 watermerk

MHC Uitnodiging 01 watermerk

MHC Uitnodiging 02 watermerk

MHC Veel geluk 02 watermerk

Op mijn kaartenblog staat alle informatie over het doen van een bestelling, daarbij is het heel handig om via de labels aan de zijkant van mijn kaartenblog een categorie kaart te selecteren, je ziet dan bijv. in één oogopslag alle felicitatiekaarten bij elkaar!


Een fijne dag allemaal!!

***