maandag 28 februari 2011

Schoenmallen…

Een tijd geleden zat ik te snuffelen op marktplaats, toen ik twee paar mooie schoenmallen voorbij zag komen die te koop werden aangeboden. Ik deed een bod en kreeg al snel een reactie dat de prijs akkoord was. Ik wilde al heel lang een paar schoenmallen om het huis mooier te kunnen decoreren, nu is mijn wens eindelijk in vervulling gegaan.

IMG_2355

Deze mallen met maat 34 zijn vrij donker van kleur...

IMG_2356IMG_2358

...de andere mallen met maat 31 zijn een heel stuk lichter. Ik had verwacht dat beide paren iets groter zouden zijn maar nu ik ze heb ben ik juist blij met dit formaat.

IMG_2364

Missie geslaagd!

Van Miranda van The Black Barn ontving ik mijn vierde award in korte tijd. Wat ik zo leuk van Miranda vond was dat zij de award schonk, terwijl zij wist dat ik er al een paar ontvangen had. Dit waren haar woorden...

"Maar ook is deze award voor Home and Lifestyle, (maar die heeft er al zoveel gehad van deze award, toch is deze award ook voor haar)"...

Lieve Miranda, dat je je niet liet weerhouden ondanks de andere awards vond ik echt heel lief! Je weet dat ik er verder niets mee doe, maar wil je bij deze wel heel hartelijk bedanken voor je waardering!

Een fijne week gewenst…

(waarin ik begin met een basiscursus fotografie...spannend)!

Lieve groet, Ingrid

donderdag 24 februari 2011

Sauskom…

Mijn verzameling sauskommen breidt zich tot grote tevredenheid van mijn kant steeds verder uit,  je vindt ze inmiddels op meerdere plekken in de woonkamer en de keuken.

Home & Lifestyle
Home & Lifestyle
Ik vind het altijd mooi om er een kaart bij te zetten, deze heb ik een hele tijd geleden eens gekocht bij Het Witte Luik.

IMG_4188
Home & Lifestyle 
Ik dacht met deze houten scharen bij de kringloop een paar oudjes te hebben gescoord, maar later zag ik ze ook bij Blokker liggen. Hier fungeert één houten schaar als kaarthouder…ik wist eerst even niet waar ik de kaart moest laten en vond daar in een handige oplossing.

IMG_4190

Was ik vorige week al blij verrast met twee awards, deze week kreeg ik ook een award van Anja van de blog "Thuis bij Anja". Ook deze award doet mij goed, maar omdat ik de eerder ontvangen awards al doorgegeven heb doe ik er verder niets mee. Maar Anja, ik wil jou bij deze wel heel hartelijk bedanken voor je lieve woorden en waardering!

Een fijne dag gewenst!


Lieve groet, Ingrid

maandag 21 februari 2011

Awards en uitslag…

Toen ik donderdagavond mijn bed indook, lag ik onder mijn dekbed als een zeer tevreden mens. Ik val over het algemeen snel in slaap, maar neem – gelukkig meestal vrij luchtig – in gedachten altijd de dag nog even door. Die avond had ik alle reden om gelukkig te gaan slapen, ik kreeg heel veel lieve reacties op mijn gewonnen give away, waarvan in twee reacties door Michelle van de blog  Sweet Brocante en Sonja van de blog Sezoentje ook nog eens werd aangegeven dat ik een award bij hun  gewonnen had.

IMG_2302

Michelle en Sonja hadden er ook een motivatie bijgegeven, tja…dan begrijp je wel waarom ik daar ‘s avonds helemaal tevreden en gelukkig lag te wezen.

Michelle
“omdat ze de mooiste foto's maakt van haar ontzettend mooie spulletjes en bij iedereen lieve commentaren achterlaat.”

Sonja
“en als derde ook even iemand die al heel lang aanwezig is in blogland en jullie kennen haar vast allemaal maar ik vind dit een superblog 'home and lifestyle' en ik hou vooral van Ingrid zelf omdat ze ALTIJD een reactie nalaat en dat is wat het bloggen toch zo speciaal maakt.”

En al gaat altijd niet altijd op hoor hi hi, ik vind de woorden van Michelle en Sonja ontzettend lief, dus bij deze wil ik hen heel erg bedanken voor beide awards, ook na lang bloggen doen deze warme woorden mij altijd nog bijzonder goed!

Award liebster blog

Omdat ik in het verleden al een aantal awards heb ontvangen en door heb mogen geven, neem ik ze eigenlijk niet  meer aan en geef ik ze dus eigenlijk ook niet meer door. Maar voor deze beide awards maak ik een uitzondering, ook omdat de nadruk bij het doorgeven ligt op beginnende blogs die een pluim verdienen.

Deze award mag worden doorgegeven aan andere blogsters, die pas beginnen of die het gewoon verdienen om de één of andere reden en ik koos voor deze drie dames.


Mignon is in december met haar blog begonnen en al ben ik nog niet zo lang volger van haar blog, ik kom er graag. Op haar blog vind je haar passie voor wonen terug,  ze is dagelijks met wonen bezig en je kunt er terecht voor tips over interieur en kleur en een kijkje nemen in haar webwinkel.


Ook Hannie is sinds december begonnen met haar blog.  Ze zit vol plannen voor haar huis en staat op het punt om een nieuwe keuken voor haar huis uit te kiezen. Erg leuk om de komende tijd alle ontwikkelingen te volgen!


Tot slot kies ik Claudia van de blog Claudia. Ze loopt al een hele tijd in blogland rond, maar heeft nog niet zo lang geleden haar oude blog afgesloten en is een nieuwe begonnen. Daar had ze haar redenen voor…lieve Claudia, ik wens je toe dat die stap je goed heeft gedaan en dat je met een schone lei op je nieuwe en mooie blog verder kunt gaan...ook daar blijf ik je heel graag volgen!

Mignon, Hannie en Claudia…van harte gefeliciteerd met jullie award!

IMG_1994

Nu ik toch lekker bezig ben om er een heel verhaal van te maken, ga ik meteen over tot het bekend maken van de winnaar van mijn give away. Deze zou eigenlijk tot 1 maart doorlopen, maar met 116 reacties vond ik de belangstelling al meer dan genoeg, vandaar dat ik de termijn heb verkort. Super leuk natuurlijk dat er zo overweldigend werd gereageerd en ook een warm welkom voor mijn nieuwe volgers!

En dan nu de winnaar van mijn give away! De random generator heeft beslist dat de give away is gewonnen door:

IMG_2072

Tanja van de blog Homemade

Lieve Tanja, van harte gefeliciteerd! Wil je mij op mijn e-mail adres homelifestyle01@gmail.com je adres laten weten, dan stuur ik de give away zo spoedig mogelijk naar je toe!

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het meedoen en een hele fijne week toewensen!

Lieve groet, Ingrid

donderdag 17 februari 2011

French Nordic style…

Een paar weken geleden was ik de gelukkige bij Alma van de blog Duifje van Drenthe...ik won haar French Nordic give away!! Toen het pakket vorige week afgegeven werd, viel mijn mond open van verbazing want ik kreeg twee mega pakketten in de hand gedrukt! Als je mee kijkt naar wat ik allemaal gekregen heb, snap je ook wel waarom dat zo was!

IMG_2243a

Allereerst wil ik jullie deze mooie vogelkooi laten zien. Op de kooi zie je een slot zitten, als je dit opent kun je het dak als een deksel openen en er iets decoratiefs in zetten.

Achter de kooi staat een prachtig luik…ik ben gek op louvreluiken, dus je snapt dat ik hier ook erg blij mee ben!!

Collage Duifje van Drenthe

Ik heb Alma uiteraard al gemaild en ook aangegeven dat dit eigenlijk veel te gek is…je wordt er haast verlegen van als je zoiets wint en dat had ik toch al omdat dit niet de eerste keer is dat ik een mooie give away gewonnen heb.

IMG_2256
IMG_2258

Ik verzamel glazen stolpen maar een soortgelijk exemplaar had ik nog niet. Het rooster er onder vind ik ook erg mooi en zo lief met het hartje midden in! Samen met één van de bijgevoegde labels vormt het een mooi geheel!

Collage Duifje van Drenthe 2

Alma, het was een feest om uit te pakken en een nog groter feest om het hier allemaal in huis neer te mogen zetten! Je hebt per e-mail al een paar hele dikke pakkerds van mij gehad, maar bij deze krijg je er nog een paar …ENORM BEDANKT!

Alma heeft trouwens zowel een winkel als een webshop, dus neem er gerust een kijkje!

Lieve groet, Ingrid

P.S. Mocht je je nog aan willen melden voor mijn give away, klik dan HIER en wacht niet te lang. Gezien de vele reacties ga ik mijn give away eerder sluiten en maak ik de winnaar eerder bekend !

maandag 14 februari 2011

vrijdag 11 februari 2011

Foodcovers…

Ik heb wat met foodcovers. Her en der staan ze in de kamer en in de keuken, meestal boven op één van mijn kasten omdat ze vrij groot zijn en elders te veel plaats in nemen.

De lage foodcover op de eerste foto staat op de eettafel, een lichtgewicht dus ook makkelijk te verschuiven als de tafel gedekt moet worden.

Collage foodcover 4

Collage foodcover 5

Het materiaal en het formaat zijn bij geen van allen gelijk, maar dat maakt ook niet uit. Het is dan juist leuker om mee te doen aan…

IMG_2221a
IMG_2239
IMG_2222b

Wel grappig dat gestapel, je gaat anders in je huis rondkijken en zelfs foodcovers boven op elkaar zetten...dat had ik anders denk ik toch echt niet gedaan!
.

IMG_2241

Wil je ook meedoen aan Stapelen op vrijdag, kijk dan op de blog “Allemaal Kleurtjes”. Daar wordt precies uitgelegd wat je moet doen en bovendien kun je daar nog veel meer stapels bewonderen!

Een fijn weekend!

Lieve groet, Ingrid

IMG_2223

maandag 7 februari 2011

Anemoon…

Net als in de tuin kies ik binnen ook vaak voor bloemen in de kleuren wit, roze, lila of paars. Op de een of andere manier liggen deze kleuren mij het meest… rood, oranje en geel zul je hier in huis en tuin niet vaak tegen komen.
Collage anemoon 2Collage anemoon 4
Een groot boeket bloemen vind ik prachtig maar vaak ook te duur…gelukkig kan ik ook erg genieten van een paar bloemen op een vaas.

Simpel en eenvoudig

 Collage anemoon 5


Een fijne week!

Lieve groet, Ingrid

vrijdag 4 februari 2011

Een stapeltje linnen…

In de keuken ligt een stapeltje linnen…het stelt nog niet zo heel veel voor, maar als het goed is, is dit het begin van meer.

IMG_2114a
IMG_2115a
Je ziet dat ik gek ben op streepjes…de stapel bestaat uit linnen placemats en tafellopers. Daar gebruik ik ze eigenlijk zelden voor, het kan ook maar zo zijn dat ik een keer de schaar in één van de stofjes zet om er iets leuks van te maken.

IMG_2119

IMG_2120a
Het meeste komt bij Dille & Kamille vandaan, ik mag daar altijd graag even naar binnen lopen. Het hele jaar door geniet ik altijd erg van de sfeer in de winkel en het aanbod op de tafels.

IMG_2123
Met mijn stapeltje linnen doe ik mee met “Stapelen op vrijdag”, een leuk initiatief van Irma van de blog “Allemaal kleurtjes”. Op haar blog kun je doorlinken naar andere blogs, die hier vandaag ook aan meedoen.

Een fijn weekend!

Lieve groet, Ingrid

P.S. Mocht je mee willen doen aan mijn give away, klik dan HIER!